Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce a fost interzis site-ul Justițiarul? Pentru ca să nu mai poată avea nimeni acces la arhiva cu dosarele de corupție ale lui Klaus Iohannis

Vineri, 1 mai 2020, la rubrica video cristoiuTv, am purtat un dialog de aproape o oră cu prof. univ. Corvin Lupu despre Scandalul Interzicerea site-ului Justițiarul sub pretextul stării de urgență.

Despre interzicerea unor publicații on line de către un organism ilegal, anticonstituțional și mai ales adăpostit sub o secretomanie securistică, așa-zisul Grup de Comunicare Strategică, am mai scris. Nu sînt singurul care am luat poziție critică față de folosirea stalinistă a unui pericol pentru a sugruma libertatea presei. Centrul de Jurnalism independent a adresat o petiție Guvernului Ludovic Orban prin care cerea minima transparență în deciziile Grupului de Comunicare Strategică referitoare la presă. Avocatul Poporului, Renate Weber, a protestat public față de abuzurile comise de Grupul de Comunicare Strategică, aflat în directa subordonare a lui Marcel Vela, zisă Acea Geacă, împotriva presei independente. Au scris despre interzicerea unor site-uri și Cornel Nistorescu și Ion Spânu de la Cotidianul precum și site-ul Lumea Justiției.

Din nefericire acest grav atentat la libertatea presei în numele unui pericol n-a intrat în atenția întregii prese. Miluite de Guvernul Orban cu un ajutor de stat ilegal și imoral, presa așa zis independentă a închis ochii la abuzurile puterii prin interzicerea unor site-uri. Și-au spus cuvîntul și interesele obscure care definesc activitatea multor boși din presă, a celor pe care un bos îi declara ca fiind Din liga mare în materie de corupție prin presă. Exercițiul autocratic al puterii s-a îndreptat asupra unor publicații independente ai căror redactori nu se bat pe burtă, cum se întîmplă cu vedetele presei centrale, cu miniștrii, cu oamenii de afaceri. Dacă ar fi să judecăm după argumentele cu care au fost interzise unele site-uri, multe publicații centrale, inclusiv televiziuni ar fi trebuit interzise. În materie de fake news-uri dubioase, dar cu efecte grave în starea de spirit a populației, cel prin care DigiTv a anunțat moartea doctoriței de la ATI bolnavă de coronavirus, ar fi trebuit să ducă la suspendarea postului. Cum să suspenzi însă muștiucul video al Puterii, așezămîntul la care se duc demnitarii regimului Iohannis cînd îi trec nevoile de publicitate? Nu pledez, Doamne ferește! pentru interzicerea vreunei publicații. Am vrut să subliniez că Grupul de Comunicare Strategică e pentru unii mumă, iar pentru alții ciumă. Că prin el Puterea a comis abuzuri doar împotriva unor publicații fără pile sau ca în cazul Justițiarul urîte de Klaus Iohannis.

Cazul Justițiarul merită însă atenție nu numai pentru că e site-ul e victima unui atentat la libertatea de expresie, dar și pentru că e vorba de un site cu o situație aparte în România de azi. Ziarul Justițiarul a fost înființat în 2000. Are două decenii de existență. Putem spune că e mai vechi în presa noastră decît multe alte ziare centrale. Sub conducerea lui Marius Albin Marinescu Justițiarul a fost site-ul care a îndrăznit să dezvăluie afacerile de corupție ale primarului Klaus Iohannis mai întîi și ale președintelui Klaus Iohannis mai apoi. Pe parcursul interviului, Corvin Lupu a istorisit cumplita bătălie dusă de un ziar de provincie cu Grupul de interese de la Sibiu, strîns unit în jurul lui Klaus Iohannis. Justițiarul e cel care a dezvăluit afaceri precum Retrocedarea a jumătate din Sibiu Forumului Democrat German printr-o sentință dubioasă, dată de o judecătoare care, speriată de infracțiunea comisă, s-a pensionat peste noapte și nu a mai semnat Motivarea. A venit o altă judecătoare, care a semnat Motivarea. S-a pensionat și ea. În prezent, cele două sînt anchetate de Secția Specială. Ați înțeles de ce vrea Klaus Iohannis desființarea acestei Secții? Ca să se șteargă definitiv urmele afacerii sale cu retrocedarea. Justițiarul a investigat afacerile cu înfierea de copii, dar mai ales cele cu casele. Jongleriile făcute de Klaus Iohannis cu casele reprezintă la ora actuală un adevăr știut de întreaga țară. Se știe mai puțin că dezvăluirea adevărului a fost opera site-ului Justițiarul.

Acest site a devenit ținta Cenzurii mascate exercitate de regimul Klaus Iohannis sub pretextul stării de urgență. Deciziile de interzicere, puse în practică de ANCOM-ul condus de Sorin Grindeanu (vă vine să credeți, Sorin Grindeanu a fost premierul României la un moment dat?!) sînt nu numai anticonstituționale, dar și ilegale, pentru că ele nu respectă chiar precizările din Decretul de instituire a stării de urgență. Site-ul Justițiarul a fost suspendat pe 23 aprilie 2020. Pe 30 aprilie 2020, s-a revenit asupra deciziei. Pe 30 aprilie 2020 dimineața. După amiaza a fost din nou suspendat.

Interzicerea unor publicații are un traseu dinadins șiret, ca să nu se prindă lumea că e vorba de cenzură. Să vedem de exemplu, ce spune Decizia ANCOM de închidere din 23 martie 2020, semnată, evident de Sorin Grindeanu:

„Avînd în vedere dispozițiile art. 91 alin. (3) din Anexa nr. 1 «Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă» la Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 311 din 14.04.2020, potrivit cărora «Furnizorii de servicii de găzduire şi furnizorii de conținut sînt obligați ca, la decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii să întrerupă imediat, cu informarea utilizatorilor, transmiterea într-o reţea de comunicaţii electronice ori stocarea conţinutului, prin eliminarea acestuia la sursă, dacă prin conținutul respectiv se promovează ştiri false cu privire la evoluţia COVID-19 şi la măsurile de protecție şi prevenire.

Avînd în vedere că, prin adresa nr. 12758/23.04.2020, înregistrată la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) cu nr. SC-12733/23.04.2020, Ministerul Afacerilor Interne, în considerarea analizei şi propunerii înaintate de Grupul de Comunicare Strategică, constituit în coordonarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a solicitat ANCOM emiterea unei decizii privind blocarea accesului utilizatorilor la site-ul https://www.justitiarul.ro/, întrucât materialele disponibile pe acest site «prezintă informații vădit false cu privire la faptul că pandemia de SARS-COV-2 ar fi creată artificial şi că, în realitate, nu există niciun pericol»; aceste informaţii «fiind de natură să dezinformeze şi să producă comportamente sociale nejustificate şi chiar să zădărnicească eforturile autorităților de combatere a răspîndirii noului tip de coronavirus»”.

Așadar, potrivit Decretului decizia aparține și nu Grupului de Comunicare Strategică. Această decizie trebuie motivată de ANCOM și nu de Grup. Ea e trimisă serviciilor de găzduire și nu site-ului. Numai că în realitate decizia nu e ANCOM așa cum cere Decretul, ci a Grupului de Comunicare Strategică, decizie care trece și pe la MAI.

Așadar, Grupul de Comunicare Strategică face o analiză a articolelor, decide suspendarea unui site, trimite decizia la MAI, care trimite o adresă la ANCOM. ANCOM nu trimite redacției decizia de interzicere, nu, ar fi fost primejdios, pentru că s-ar fi văzut imediat că e vorba de cenzurare a presei, ci firmei de internet care găzduiește site-ul, E cenzură a presei? Evident nu. E o operațiune tehnică, făcută de organismul care se ocupă cu comunicațiile și nu cu presa. E ca și cum pentru interzicerea unor emisiuni se face o adresă la Electrica pentru a se tăia curentul care alimentează transmisia în direct. E vorba de suspendarea unei emisiuni? Nu. E vorba de întreruperea curentului electric!

Decretul de instituire a stării de urgență cuprinde măsuri imediate stabilite de președinte și nu de parlament. Dincolo de faptul că președintele primește în chip anticonstituțional dreptul de a legifera, în cazul site-urilor interzicerea trebuie să de facă „dacă prin conținutul respectiv se promovează știri false cu privire la evoluția COVID 19 și la măsurile de protecție și prevenire”.

Cum motivează Grupul decizia de interzicere a site-ului Justițiarul?
Citești și nu-ți vine să crezi că aceste rînduri au fost emise de o instituție din statul de drept român din 2020. Justițiarul a reprodus din presa străină articole – înscrise în dezbaterea planetară despre enigma Coronavirus – care avansează ipoteza unui produs artificial. De unde știe Grupul că e vorba de un fake news? I-am zis lui Corvin Lupu în emisiune că în decembrie 1989 dacă un site ca Justițiarul scria că teroriștii nu există, că ei sînt opera diversiunii Grupului condus de Ion Iliescu, articolul ar fi fost considerat fake news și site-ul interzis. Dincolo de pretenția unor cetățeni de a stabili ei ce e fals și ce e adevărat, sare în ochi justificarea pericolului pentru care site-ul e interzis:
Articolele în care se pune la îndoială originea naturală a virusului nu numai că dezinformează, dar produc comportamente sociale nejustificate.

Cum adică?
Un articol în care se avansează ipoteza că virusul a fost creat în laborator produce comportamente sociale nejustificate?
Și în definitiv ce înseamnă comportamente sociale nejustificate?

Decizia din 30.04.2020, de închidere a Justițiarului, invocă printre altele articolul cu titlul „De ce nu se fac necropsii în pandemia Covid-19?” care, potrivit analizei GCS, „reia tema amplificării cu bună ştiinţă a autorităţilor a pericolului reprezentat de noul tip de coronavirus, cu scopul de a justifica limitarea drepturilor civile şi de a amplifica profitul corporaţiilor din domeniul medical”, fiind redat în acest sens următorul fragment din articol: „Nu se doreşte a se preciza cauza reală a morţii, deoarece nu se diferenţiază între cei care au murit din cauza coronavirusului şi cei care au murit din cauza altei patologii, dar au fost pozitivi la testare. În acest mod se exagerează gravitatea pandemiei, se justifică, pe de o parte, limitarea drepturilor civile (şi implicit criza economico-socială indusă), iar pe de alta parte, se amplifică profitul corporaţiilor din domeniul medical.”

Practica de a declara drept morți de coronavirus și pe cei morți din alte cauze e denunțată deja în lumea întreagă, inclusiv la noi. Justițiarul trage un semnal de alarmă în legătură cu o ticăloșie. Pentru asta site-ul a fost interzis.

Din cîte de vede articolele invocate de Grupul de Comunicare Strategică nu se încadrează în prevederile Decretului. Nu e vorba de informații gen, Potrivit Ministerului Sănătății, virusul se ia și prin simpla privire sau Potrivit specialiștilor virusul acționează și prin ecranul telefonului mobil, ca să crezi c-ar putea stîrni panică. Nu, articolele se înscriu în ampla dezbatere mondială, la care a participat și Donald Trump, scriind că virusul a fost creat artificial de chinezi, menită a desluși enigma Coronavirus. Nimeni nu și-a permis pînă acum să declare o ipoteză fake news. Evident, cu excepția Grupului de Comunicare Strategică din subordinea Ministerului de Interne.

Sînt nerozi membrii Grupului? Nu. Sînt ticăloși. Pentru că interzicerea site-ului Justițiarul înseamnă și interzicerea accesului la arhiva site-ului, pe care se află dezvăluirile despre afacerile de corupție ale lui Klaus Iohannis.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

87 comentarii pentru articolul „De ce a fost interzis site-ul Justițiarul? Pentru ca să nu mai poată avea nimeni acces la arhiva cu dosarele de corupție ale lui Klaus Iohannis”

  • Iohannis a închis ziare dar pentru sclavii lui el apare ca președinte. Doar dictatorii închid ziare

  • Grupul de comunicare strategica , probabil ca in viitor o ancheta penala va constata, are cel mai important rol in dezinformare si inducerea starii de frica.
    toti mortii sunt cu coronavirus, chiar daca probele sunt recoltate dupa moarte, 90% sunt persoane care au probleme grave de boala din alte cauze medicale sau contacteaza coronavirus in spital sau infectii intraspitalicesti.
    o situatie normala asupra gradului de infectie, o raportare corecta asupra persoanelor depistate cu coronavirus ar insemna :
    – persoane infectate = 12732
    -persoane decedate = 755
    – persoane vindecate = 4547
    – persoane ATI =265

    inseamna ca in prezent se afla infectate un numar de 7165 persoane.
    UNDE SUNT ACESTE PERSOANE. REPARTITIE PE JUDETE SI SPITALE. CATE SUNT CARANTINATE LA DOMICILIU. CATE PERSOANE SUNT INTERNATE ZILNIC .

    • Nu intelegi experimentul la care ai fost ales sa participi, nu-i asa?
      Daca ti-ar spune cineva ca sunt mai multi morti sau mai putini, ca graficul are o cocoasa mai inalta sau una mai joasa, ca platoul e lin sau cu damburi…ca dureaza pana in iunie sau pana in octombrie, ar conta?

  • Nikola, Serban,
    .
    Întotdeauna când m-am retras, m-am retras din cauza voastra, hartuitorilor!
    Niciodata, dar absolut niciodata, nu m-am agatat eu de voi, ci voi m-ati atacat fara motiv, m-ati jignit si ati inventat minciuni despre mine. Serban a jignit pe fiecare femeie care a postat pe aici si a avut idei diferite de ale lui.
    .
    Serbane, în ceea ce o priveste pe Roxana, minti ca un ticalos! Chiar daca a fost blocata, ea ar fi putut sa revina cu alt cont, dar mi-a spus în particular ca nu vrea sa mai revina pentru ca se saturase de mojicia ta.
    .
    Ba, mincinosilor, ia ziceti voi amândoi, ce am inventat eu despre voi?!
    Voi v-ati permis sa ma denigrati ca om, sa-mi denigrati meseria, sa lansati minciuni despre viata mea personala ca ultimii ticalosi si tot voi va plângeti?!
    Câta nesimtire!!!

    • Ce faci dihanie, atat de magistrală ti se pare mizeria asta, ca o postezi si la Reply si in capul paginii??
      Esti capabil sa dialoghezi cu fiecare dintre noi separat, sau esti prea băbălău??
      Si dupa aia mai vorbim.

    • Păi a fost blocată cu un cont , nu mai știu , apoi cu Altă Mărie, toanto , apoi cu Roxi , apoi deblocată cu Roxi , la rugămintea mea , apoi blocată di tăt . Ce tot blehăi tîmpenii , putea să revină , normal , dar era sclifosită , s-a bășicat de atîtea blocări. Eu m-am oferit s-o deblochez , cu gel , dar n-a stat , he , heeee….
      Ți-a zis ție shit , și mie mi-a spus , în public , că se scîrbise de prostia ta, ai un talent la inventat falsuri că-s chiar invidios . N-așa , Geo , Teo , Sanepid . Bîzdîgan , etc … ? Ce meserie ți-am denigrat, bă , pe aia de hoț din apartamente , cum scrie la cazierul tău ?
      Hai , fă pași , azi sînt un pic cam ocupat , am oră sexuală , adică-mi bag ceva în vrăjelile tale , nătărauco !

      • Eram prieten cu Roxana, mincinosule!
        Daca îti închipui ca Roxana a fost deblocata la un moment dat la rugamintea ta, esti ultimul prost!
        .
        Uite, cine vorbeste! Potaie, ai haituit postaci pe toate site-urile (Avramescu te-a descris perfect în cele doua articole) sub atâtea nume, ca nici tu nu ti le mai amintesti! Hai sa îti zic eu câteva.
        Ai fos Mâtza-Mâtzu, Farfuridi, Amice-Esti-Idiot, Serbanescu si altii.
        .
        Ramâne cum am stabilit, baiatule, ceea ce meriti, aia ai! Ma refeream la capodoperele lui Avramete. Stai linistit, o sa ti le dedic si mâine.

        • Uite cum ai început sa fii mai civilizat cu ajutorul meu, ai putea sa-mi multumesti.
          De vreo doua zile nu ai mai înjurat pe nimeni pe blog, ba te-ai comportat chiar civilizat cu Emil Zmau, pe care îl jigneai înainte.

          • Nikola, tu esti chiar mai jalnica decât cel caruia îi tii trena cu multa umilinta fara un pic de jena!

          • Da, ba, păcăliciule! Intelege ca nu ma deranjeaza asocierea cu Serban, poti sa iti pastrezi linistit TOATE fructele viselor tale spasmodice.
            Eu te-am intrebat altceva: ESTI IN STARE sa porti dialog separat cu fiecare dintre noi, sau esti Băbălău ????
            Nu de altceva dar nu pot eu sa raspund la lucruri care nu au legatura cu mine, doar pt ca ma mentionezi in capul postarii.

          • Si ca sa clarificam si treaba asta cu periatul si cu tinutul trenei cu multa umilinta, da-mi o singura postare de a mea care sa-ti sustina afirmatia.
            Iti garantez ca nu ai sa gasesti, dar stii deja asta pentru ca minti cum respiri.
            Eu iti dau pana atunci una de-a ta: ¨Ba, sper sa nu-ti stearga nepotu’ comentariile ca îs la fix toate! ¨ Ti s-a mai inasprit limba fata de acum 5 zile. 😀 😀

          • Eu sînt civilizat și fără să-ți mulțumesc ție .
            De 2 zile n-am înjurat pe nimeni , cu EXCEPȚIA TA , aia dacă nu cumva te consideri un nimeni toi meme .Și Be , pt că cealaltă tută , pe care n-o înjuram , doar constatam că are IQ 0, s-a tirat de aici .
            Bă , trebe să revin totuși , Niccollo , nu , că eu leșin , tu ai văzut ce i-a scris Adameasca lu Ghio , amis pour toujours , je t’aime moi non plus , etc …cum dracu , bă , oare există IQ mai mic de 0 ? Cred că da , îl posedă pretena Ghiorlăncii .
            Cum s-au găsit astea 2 babe , tusea și junghiul ?

          • Protestez public ! EU sînt mai jalnic ca Niccollo .
            Mulțumită , Ghio babo ?

          • N-am ce să-i mai fac Zmăului . Mi-am pierdut ogni speranza cu el , în fond , e benign și nu face rău nimănui, exact ca probiticul tău luat 10 zile pe săptămînă .
            Cum nu pare securist ca tine , îl las în lumea lui , nemuritor și rece , mai știi de unde sare alt Eminescu ?

          • Am pus o virgulă-n plus după fond , dar măcar nu e ca alea pe care le pui tu , între subiect și predicat

          • Aia cu amis pour toujours nu era pt limax, era pentru unu, George. O mai prosti si bazdagania pe cate unul/una, dar numai pana la un punct..

          • Mincinos ordinar, uite ce a scis Ada:
            .
            „ada a scris pe 01/05/2020 la 02:46
            _______________________________________________________________________________________
            Geo,
            eu nu o sa mai postez. Mi-e sila sa mai scriu printre niște indivizi de cea mai joasa speta, care îi agreseaza pe cei din jur prin invective și minciuni desantate. Un sfat prietenesc: retrage-te și tu, nu le mai da ocazia sa se manifeste ca niște infractori cu tine.
            _______________________________________________________________________________________
            EZ,
            ramâi cu bine și nu te schimba… esti un tip mai luminat decât cei care te ataca!
            _______________________________________________________________________________________
            George,
            poate ca o sa ne întâlnim pe alt site, tu ramâi febletea mea, ești o persoana luminoasa care m-a ajutat în niște momente foarte grele sa cred ca mai exista si oameni de calitate în lumea asta atât de urâta. Amis pour toujours! ?”
            _________________________________________________________________________
            .
            Eu sunt Geo si febletea ei este George, ratatule!

          • Da, ba, isteric mic si paros, o clarificasem eu pt tine cu o postare mai sus… 😀

          • Am scris amândoi aproximativ deodata, bestie! Ti-am vazut postarea doar dupa ce am postat si eu! Deci zici ca te excita parosii? Désolé, cu mine nu ai nicio sansa… Nu ca nu as fi paros, dar nu m-as cupla cu tine veci, perversa mare!

          • Asa cum am zis mai jos, ai dat-o dupa corcodus ca sa nu trebuiască sa răspunzi la celelalte interpelări, Băbălăule!! Si scuteste-ne de insinuările astea sexuale, limaxule, incearca cu vreo capră, sau ce mai ai prin casă…

          • Nu conteză cui a scris și cine e George sau Geo . Am crezut că de tine e vorba .
            Contează CĂ A SCRIS . Bă , chiar pierd vremea cu tine , sau ești chiar așa la limita psihică încît și dacă zic că azi e joi , bine , e sîmbătă , ai considera că te înjur pe tine

      • Așa mi-a scris mie Ghio , bă Niccollo ? Asta da insultă , să te lingă un limax bălos .
        Oare cum de n-am văzut ?
        Ghio , voiai să ne facem , citez din Ada , amis pour toujours ?

        • Ba, si chiar vroiam sa zic ca i-am scris deja prea multe si ca becisnicul o sa-si aleaga din morman un singur cuvant sau cel mult o afirmatie pe care o sa incerce sa o intoarca in favoarea lui, iar la restul o sa mearga blat. Modus operandi consacrat al garoiului.

          • Tigănus de-al tău??

          • Este Christophe Maé, tigan blond si paros, care te învata unde sa-ti gasesti fericirea toanto! Aveai nevoie de acest sfat, pentru ca stând alaturi de gunoiul de Serban, vei fi vesnic nefericita si turbata, catea!

          • Ghio , n-ai rezervat bine biletele . Sparanghelul se culege acuma , ai ratat momentul .

          • Nu mi-ai spus ce parere ai despre cele doua articole ale lui Avramescu în care ti-l descrie pe prietenul tau jegos! Nu te duce chiar deloc tartacuta sa-ti dai seama ce scursoare umana sustii si ca esti desconsiderata pentru asta?!

          • Ghio , în 4 rîndurele cretine , ai folosit DECÎT următoarele apelative civilizate :țigan blond și păros , toanto , gunoiul , turbată și cățea . A , și ai ratat o virgulă importantă înainte de toanto .
            Ești un adevărat exemplu de savoir -vivre , mă și mir că nu ai ceva rang nobiliar , bă Vasile . Dar nu e tîrziu , așa cum am plecat în nov și te-am lăsat larvă păroasă aici , adică un Sanepid jegos , iar în aprilie vin și te găsesc fluture cap de mort medical , ratînd metamorfoza iernatecă , poate ne pui să-ți zicem și De Ghio în curînd , nu m-aș mira .
            Uite , eu sînt de acord să-ți zic Napoleoane . Chiar Josephine , dacă vrei .
            Ale sictaier acuma , că mă uit la All That Jazz , nu știi tu ce-i aia , probabil film de Top 10 ever .

          • Tu sa mi te adresezi asa cum se cuvine, cu Monsieur Le Docteur si mai vedem apoi.
            Voi doi ati început azi cu injuriile, daca nu recunosti, esti acelasi porc dintotdeauna!

          • … adica, si azi.

          • Ti-am raspuns raspuns, bazdaganie si la postarea cu articolul, dar ti-o fi venit alta informatie peste aia doi neuroni si s-a sters.
            Ia de-aici: ´´Cat despre postarea de mai sus, ca sa merg pe logica ta imbatabila, este descrierea ta perfecta. ¨Prezentarea de mai sus ti se potriveste ca o manusa¨, parca asa ceva croncaneai mai devreme.„

  • Hristos a fost Om, Antihrist va fi antiOm.
    in timp ce unii il asteapta pe Antihrist asteptind un om, el e povestea antiomului.

    pe cind un pahar se umple, altul se goleste,
    dar un alt pahar se umple si un altul se goleste,
    spre echilibrare.

    aceasta echilibrare a fost lipsita de voia lui Hristos, prin ‘ruga rostita de trei ori’
    fiind lipsita, astfel de voia lui Antihrist.
    mai simplu spus, paharul pe care Hristos l-a sorbit a fost plin ochi!, prin urmare prin umplerea ochi! a paharului, s-a definit cu aceeasi masura, ‘umplere ochi!, paharul care-l echilibra.
    mai altfel spus, tot asa cum Hristos, prin ‘ruga rostita de trei ori’, s-a lipsit de propria vointa, lipsit de vointa a fost definit si paharul care echilibreaza.

    si mai altfel spus, odata cu paharul sorbit, odata cu Joia Mare, adica odata cu Verdele Curcubeului Creatiei, nimic nu mai era de facut pina la sfirsitul veacurilor.
    doar de implinit.
    de implinit, prin Verde, proiectia Cerului pe Pamant.

    ultima oaie a fost adusa in turma inca de acum cam 2000 de ani.

    • e posibil ca
      Virusul e extrem de periculos, dar e in echilibru.
      Aceeasi strategie, nonactiunea, il va face mai letal,
      adica actiunea omului total dezechilibrata il va dezechilibra si pe el.

      Lasind virusul asa cum e, ..adica o gluma de virus, el se va manifesta in echilibru. Adica numarul de morti va putea fi echivalat cu o dinamica naturala.
      Daca omul va dezechilibra virusul, el, mabifestindu se natural, dar dezechilibrat, va genera mai muti morti, or asta acum e imposibil, ca ar disparea civilizatia cu totul.

      Deci tot asa cum criza economica a devenit una generata de politicieni, nu de catre virus,
      asa si virusul se va metamorfoza dintr unul aflat in echilibru, in unul ucigas, prun actiunea dezechilibrata a virusologilor.

      Domne, cine a pus la cale asta?!?!?!
      Strategia asta, care insista sa foloseasca nonactiuni e ceva de speriat, basca implacabila.

      S a ajuns, se pare, in stadiul in care e copiata Intelepciunea pentru a finaliza Turnul Babel.
      Ce e clar e ca e cu nonactiuni povestea. Afica nu e Facere in Actiune, ci in Reactiune, e fix pe dos decit intelepciunea.

      Oare or fi oameni( momentan oameni:)) ) cei din spatele strategiei?…sau deja se foloseste Inteligenta Artificiala pentru a genera strategi leite naturii, clonind Intelepciunea?

      Asa,…in treacat fie spus, e clar ca sint cam de putini cei care si pun aceasta intrebare, si mult mai putini cei care pot da si un raspuns:))

      Am zis Io de ani de zile ca astea sint Vremurile Maestrilor, dar…acu observ ca maiastri astia sint ceva de speriat in maiestria lor…

  • Bazdaganie, bine ai revenit! Asa vertical cum te stim, ai mai plecat odata prin noiembrie, cu surle si trambite, doar pentru a te intoarce ca un paduche cateva zile mai tarziu, sub forma de Sanepid si mintind cu nerusinare ca nu esti tu.
    Istoria se repeta, doar ca acum, ramanand probabil fara munca, nu ai mai avut rabdare cateva zile ca innebuneai.
    Ce sa-ti urez? Spor la mancat kkt! 😀 😀

    • Auzi bazdaganie, ai scris cumva ca publici editoriale ale avrametelui ca sa vada lumea cine SUNTEM cu adevarat????? Adecaaa..eu ??? Ba, porcina, eu habar nu am cine e ala, d-apai sa fi citit vreodata ceva din ce a scris.
      Din pozitia asta de taratura josnica vrei sa pornesti atacul?
      Mi-e sila si sa ating tastele ca sa-ti scriu…Dar imi revin. 🙂

      • N-are contează , bă , dacă zice Ghio , babeta jalnică și cunoscută prin multitudinea de falsuri de pe aici , apăi așa e .
        Dacă n-ai citit nimic din ce-a scris ăla , nu e mare pierdere . Pe vremuri mai avea ceva verb , mai nou s-a senilizat complet și scrie chestii tembele , noroc că-l apreciază și citește Ghio , că i-a DUBLAT numărul de cititori .
        Eu cred că Ghio a luat probitic de ăla vreo 20 de zile pe săptămînă , cel puțin , și supradozarea i-o fi cauzat serios la neuron , nu ți se pare că a luat-o rău prin bălării ?
        Că a încasat-o peste bot rău , a rămas și fără tuta iubită ( stai flexat , se întoarce și aia , nu spera și nu ai teamă ), astfel că a dat în fandaxie .Părerea mea …

      • Bă , e incredibil cît poate minți celenterata asta rîioasă , o să ajungă ca Petrică și lupul , n-o să mai creadă nimeni nimic din ce spune . Nu că ar crede-o acuma cineva .
        Băăăăă , babă coclită Geo, și Teo, și Sanepid și cum te-o mai chema , Roxi n-a plecat din cauza mea . Roxi a fost blocată , băăăăăăă , de către stăpînul blogului , pt că avea obiceiul să mormăie la orice zicea Titanul în editorial , uneori chiar era vulgară . La ba din contră , băăăăăă , eu m-am rugat de Titan odată s-o deblocheze , nu știu dacă de aia , dar a făcut-o . Drept mulțumire , Roxi a sărit iar la beregata mea și și-a continuat mormăielile , pînă a fost blocată di tăt .Eu i-am deplîns pierderea , că ținea la tăvăleală , nu era non combat ca Adameasca și n-a aruncat prosopul la primul croșeu lejer .
        În cazul vostru , leprelor , o să fie cum ne-nvață stăpînul vostru ,Johanes , pas cu pas . Primul a fost tuta , poate urmezi tu . Deși te vreu aici , sparring partner , aka sac de box . Că ai cazier bogat , vezi poate-l public tot , cu poze !

        • Nikola, Serban,
          .
          Întotdeauna când m-am retras, m-am retras din cauza voastra, hartuitorilor!
          Niciodata, dar absolut niciodata, nu m-am agatat eu de voi, ci voi m-ati atacat fara motiv, m-ati jignit si ati inventat minciuni despre mine. Serban a jignit pe fiecare femeie care a postat pe aici si a avut idei diferite de ale lui.
          .
          Serbane, în ceea ce o priveste pe Roxana, minti ca un ticalos! Chiar daca a fost blocata, ea ar fi putut sa revina cu alt cont, dar mi-a spus în particular ca nu vrea sa mai revina pentru ca se saturase de mojicia ta.
          .
          Ba, mincinosilor, ia ziceti voi amândoi, ce am inventat eu despre voi?!
          Voi v-ati permis sa ma denigrati ca om, sa-mi denigrati meseria ca ultimii ticalosi si tot voi va plângeti?!
          Câta nesimtire!!!

          • Niciodată , dar absolut niciodată , nu te-ai retras nicăieri . Nici măcar în munți . Dar de declarat , ai declarat că te tirezi în repețite rînduri . Retragerea n-a durat mai mult de 1-2 ore , că tu nici măcar la consecvența boului n-ai ajuns , și iar ți-ai arătat dîrele de limax pe aici , bă Mîzgan . Iar eu am prevăzut mereu că retragerea ta e de scurtă durată , pentru că poziția de ciuca bătăilor pe aici îți vine mănușă .
            Personal , mi-e indiferent dacă te retragi undeva sau nu , dar dacă te tot retragi așa , strategic gen Stalingrad ,de multe ori și pentru un sfert de oră , apoi uiți că te-ai retras , ba mai și postezi fluviu vreo 30 de bălării la rînd , în retragere , atunci fii și pregătită , babo , să încasezi . De ce ? Pentru că , dintre toate jegurile care s-au perindat pe aici , ești de departe Jegul Summa cum Laude .

          • Deci viata ta, in aceste momente de cumpana ale istoriei, atarna de grupul de prieteni de tastatura, nu?

          • Nu fi patetic, Cristian!
            „În aceste momente de cumpana ale istoriei”, este mai bine sa uitam de „cumpana” si sa socializam cu „prietenii” virtuali! Nu fi atât de încordat ca vom trece cu bine peste perioada „Covid-19”. Uite, eu am rezervat bilete pentru concediu în septembrie, sunt convins ca atunci va fi bine.

          • Cristiene , cu cine vorbești , că io mi-s impulsiv , să nu zic iară ceva la repezeală și tu să fii una vittima inocenta .
            Bă , cît despre momentul de cumpănă al istoriei , o clipă , să-mi șterg o lacrimă , mulțumesc … , află de la bine că , în aceste momente de cumpănă ale istoriei , sînt bine , sănătos , care sănătate ți-o doresc și ție . În rest , mi se rupe de momentele de cumpănă , de o lună jumate am ieșit de cel puțin 30 de ori , poate mai mult , am observat, la rezistență minimă, toate măsurile isteric indicate de Grupul ăla anticovrig , singura mea preocupare a fost să nu mă amendeze Garcea , pt că 20 000 , adică 5000€ , m-ar putea afecta mai mult ca covrigul .Și zic că momentele de cumpănă ale istoriei au fost cea mai mare înșelătorie mondială , de la Cristos sau Allah încoace .
            Dacă ai vorbit cu Ghio , află că n-are niciun prieten , doar se gudură pe lîngă unii , si zice Pick me , pick me ! . băgați-mă și pe mine în seamă . Sau în mama , cum o vrea .

          • Ghio , n-ai rezervat bine biletele . Sparanghelul se culege acuma , ai ratat momentul .

          • Nu, potaie, am rezervat în septembrie, pe Île de Noirmoutier, într-un camping de 5 stele.

  • Inceputul trebuie sa fie gol ca sa porneasca o alta umplere. Si ocultii stiu asta si umplu paharul si il intind sa fie baut pana la fund de altii, ca sa fie golit si sa-l umple iar cu ce poftesc. Il dau altora sa-l bea, uitand ca fiecare dintre ei au paharul lor. Dar atentia trebuie indreptata spre continutul cel ce a fost si cel ce va fi, si mai putin spre actiunea de a goli si a umple. Somitatile si autoritatile noastre fac exact ca doamna incognito, habar nu au si nu le pasa si sunt buimaci, dar se dau oculti si maestri. Evanghelia dupa Matei cap. 26/vrs. 39,42,44 – „Parintele Meu, de este cu putinta, treaca de la mine paharul acesta! Insa nu precum voiesc Eu, ci precum Tu voiesti”, „Parintele Meu, daca nu este cu putinta sa treaca acest pahar, ca sa nu-l beau, faca-se voia Ta”, „A treia oara s-a rugat acelasi cuvant zicand” – ar fi rostit Hristos in locul „ce se cheama Ghetsimani”. Trebuie reflectat mult asupra acestei rugi rostita de trei ori. Dupa aceea a urmat judecata nedreapta, condamnarea, drumul crucii, rastignirea si cutremurul care a spintecat catapeteasma Templului si mortii au iesit din morminte. Promisiunea ca in trei zile reface templul devine de necrezut daca nu se poate salva pe sine de la crucificare, de aceea a fost nevoie de inviere. Scena asta cu invierea si cu ridicarea la cer lipseste initial din Evanghelii si a fost adaugita mai tarziu, pentru a da omului speranta in credinta. Nasterea, Viata, Moartea si Invierea sunt strans legate si obligatorii. Nimeni nu se poate sustrage prin proprie vointa acestui mers firesc al lucrurilor enumerate mai sus. Are deci rost sa faca unii pe stapanii si zeii? Exista o lege in univers care spune ca „nimic nu se pierde totul se transforma”. Si-a pus oculta vreo intrebare si stie unde se duce continutul paharului varsat, in virtutea acestei legi? Eu zic ca oculta nu stie tot, dar vrea sa faca tot. Of, of! Vai de ei si de noi cu ei! Caci orbetilor astora le va trebui inca vreo 2000 de ani si ceva sa afle unde se duce lichidul varsat de Varsatorul din simbolul erei cu acelasi nume. Si cum au orbecait 2000 de ani si ceva si nu au inteles si aflat nimic despre Hristos si era Pestilor, asa vor face si in cea a Varsatorului.

  • V-ati uitat la simbolul Varsatorului? Sigur ca da, macar pe sest, ridicand un colt de foaie. Omul varsa tot ceea ce este omenesc din el si se goleste de continut. Apa semnifica emotia, lacrimile, sangele, iar acestea sunt omenesti. Ce ramane? Forma fara fond, despre care vorbeau niste “vestiti”, sau poate “scanteia divina”. Greu de spus. E mai usor insa de constatat ca omul boraste. Oare de greata? Sau varsa umanitatea din el ca n-o mai considera necesara, fiindca se crede D-zeu? E semn clar ca am intrat in era cu pricina, ori mai bine zis ca unii se grabesc, dar sigur testeaza, desi astronomic mai sunt cateva sute de ani. Erele merg indarat “pas cu pas” si pana ajungem sa avem iar dezlegare la miel de Paste si la mititei si bere de 1 Mai, vor mai trece de mai multe ori 2000 de ani si ceva, caci anul platonic are aproape 26000 de ani pamanteni. Asa ca nu mai sperati , nu va amagiti, si incercati sa va faceti utili noilor zei, ca daca nu, veti fi absorbiti de vartejul gaurii negre, unde timpul nu mai este o dimensiune perceptibila. Si asa suntem in orizontul de asteptare, cum se numeste marginea gaurii negre. Semnul Pestilor este ultimul, sfarsitul unui ciclu, sfarsitul unei lumi. Cu Varsatorul se incepe un nou ciclu, caci miscarea este indarat ca “racul” si “pas cu pas” prin celelalte constelatii, pe rand, iar si iar, asta daca nu intra in actiune ceva ce inca nu am memorat, sau nu am captat din memoria universala. Veti spune: “Uita-te si la asta! E astrog”. Nu dragilor, va vorbeste acum un fizician si un astronom, alta data un medic, sau un filosof, ori un maturator, sau un preot, ori un calugar, un ascet, sau un ziarist, sau un scriitor, sau un instalator, sau un strungar, un tamplar, un zidar….un astrolog nu va va vorbi niciodata aici, fiindca lumea stramba din nas. Sunt un om caruia nimic omenesc nu-i este strain si care invata mereu. Daca unii se dau “divini” ar trebui sa stie ca nu exista divinitate fara oameni si fara Creatie, si mai ales nu neglijati cerul.

  • Hristos a inviat! Stati calmi nu e o injuratura. Io numai la autoritati si presa sparanghelita ma uit. Asta sa stiti si sa nu va faceti probleme ca as trage cu ochiul la site-uri dubioase care dau stiri false si zadarnicesc. In plus sunt si om cu frica lui D-zeu si credincios, ca numai la icoane publicitare ma inchin. Si stand io de 1 Mai fara mititei si bere, ca nu am dezlegare de la sfinti, si e mare pacat, care nu ramane nepedepsit, mi-am adus aminte de ce spune mantuitorul Iisus “fericiti cei saraci cu duhul ca a lor este imparatia cerurilor”. Si mi-am mai amintit de o reporterita sfioasa, tanara, de la o televiziune tot sparanghelista, care pe un aeroport din tara lui Fat –Frumos si a Ileanei Coasanzeana, ca nu imi permit din alta parte, fiindca sunt un bun cetatean, intreaba o doamna aflata acolo incognito, unde merge. Raspunsul a fost pe masura: “Nu stiu”. Sarmana reporterita de teren a ramas perplexata si cateva secunde nu a stiut ce sa mai spuna. Si un jurnalist senior ar fi ramas la fel. Deci dragilor, va dati seama ca nu degeaba suntem noi romanii cobaii mondiali? Doamna incognito putea fi dusa si pe Marte, caci era fericita ca merge undeva, nu conteaza unde, si de ce, si pentru ce. Doamna incognito este prototipul, grosul plecase deja, altii erau cu ea in aeroport, si altii urmau aceeasi soarta si destinatie necunoscuta. Traim vremuri biblice. Si nu numai, fiindca nu avem probe ca sparanghelii nu au ajuns pe Marte, sau oriunde in univers. Ca noi cei izolati vom ajunge mai repede oriunde in univers, avem certitudinea, fiindca dupa ce se termina experimentul covid, si daca reuseste, sigur nu mai suntem utili si ni se va da libertatea sa mergem oriunde in ceruri. Sa ne rugam sa nu izbandeasca acest experiment si sa mai fie de cercetat ca sa fim si noi utili la ceva, macar unii dintre noi. Vai de mine! Am gresit vorbind despre “exteriment”! Dar stimabililor, excelente, eminente, nu asa se spune la cercetarile somitatilor voastre de la tv-urile miluite? Cu ce am gresit?. Iertare! Greseala este omeneasca. Dar iertarea este divina.

  • Pai Maestre, nu stiu cum sa spun dar si dumneavoastra ati taiat ieri ausweis-ul la comentarii…discretionar si selectiv…in sensul ca pe cei cu pile la Zuckerberg i-ati lasat sa bata campii in draci in timp ce pe ceilalti i-ati bagat o zi in carantina.

    • Stai flexat , bă , io am ștuduit fenomenul , de pe la 13 :28 încolo nu s-a mai putut posta la subsol . Asta deși se putea la ziua anterioară . Nu cred c-a fost cenzură , deși mai dispar comentarii , e drept , probabil că a crăpat ceva la sistem , nu știu ,ori , pur și simplu , cum Ghio și cu Adameasca o luaseră rău di tăt pe arătură , Titanul a încercat doar calmarea situației . Că erau vreo 95 de comentarii alaltăieri , din care vreo 60 ale Ghiorlăncii , cu niște bălării gen răfuială de golani din dosul curții .
      Cu pilele la FB , iară nu e ceea ce crezi , sus se postează cu alt sistem , cele 2 n-au nimic comun , n-aveți decît să vă faceți și un cont FB , just in case .
      Eu am încercat să bat cît mai puține cîmpii , fie și în draci , pe sus , ieri, nu de alta , dar poate să fie buba-n final și să se lase cu blocări justificate , Ghio și-a dejectat bălăriile urduroase doar către seară , presupun că toată ziua o fi răscolit diverse saituri de acu 3-4 ani .
      O să încerc să mă limitez la conflictele cu tenia asta securistă ,adică o să-i pun botniță, fie și de aia că pierd timp prețios cu trăncăneala fetidă a babei Ghio , alaltăieri , bunioară , am văzut doar un film jumate în loc de 2 , cîte văd de obicei . Mare pierdere.

      • Ce alt sistem batrane?…e FB toata ziua. Cred ca am si contribuit in viata asta cu cateva (mii de) linii de cod la plugin-ul FB care permite postarea pe „third party sites using the Facebook credentials”, folosit si de blogul Maestrului. Altfel, n-am si nu intentionez sa-mi fac cont pe vreo platforma de „socializare”. E suficient cat ma urmaresc toti din secunda in care ma cuplez la net fara sa-i mai ajut si eu. Cel mai multumit sunt cand intru pe blogul Maestrului si cele de „100” de reclame injectate de Google (dorite personalizate – Google face mare caz de cat de destept e AI lor) dau in balbaiala si nu stiu de unde sa ma ia.

        • Bine , m-ai pierdut , nu știam că ești teacher , dar eu postez sus cu cont FB și jos cu email . D-aia zisei .Orișicîtuși , mai scrie-mi o dată , să pricep ceva , acuma n-am depășit 20 %.
          Eu mai am cont de FB DOAR pt asemenea divertismente , practic nu-l folosesc la altceva , de cînd , prin nov , cînd credem , în nemernicia mea , că Mess-ul e privat și confidențial , m-am trezit cu Țukalănbeu intrînd cu bocancii în el , dar ostentativ , știi , nu pe blat , ca securiștii , mi-a șters o postare și mi-a desființat apoi și contul .
          Cum io zic că , dacă poate șterge ceva , la fel de simplu poate și adăuga ceva , de ex ceva cu Isis și să mă trezesc cu mascații la ușă , am stat o vreme fără FB , nicio pagubă , contul de acuma mi-e indiferent dacă mi-l desființează . Că mi-a luat urma la IP , dar fac altul rapid cu hotspot la orice Mall .

          • Asa cum bine spui. Ti se strange pielea pe spate cand te gandesti. Norocul nostru este ca suntem multi (safety in numbers) si n-au timp sa se ocupe de fiecare individ. Ei urmaresc pe toata lumea la gramata…fac modele comportamentale…si extrapoleaza la individ. Cand spun „ei” ma refer la Microsoft, Google, Facebook, etc., etc., etc…nu mai pun la socoteala si sistemele mai putin civile, care Dumnezeu cu mila stie ce anume colecteaza si urmaresc.

          • Bă , mă-ngrozesc la ce servere pot avea giganții ăștia monstruoși , dacă eu , care mi-am postat singur o poză de pe net pe PROPRIUL MESS , n-am apucat s-o distribui NIMĂNUI !!!, am fost găsit în 15 secunde . Înseamnă că au tipare și modele pt miliarde , poate mai mult , de cazuri posibile . Iar Țuki cu chinezoaica lui sînt de ăia habotnici , se uită la icoane toată ziua și cîntă Imagine all the people…Așa că e foarte ușor să intri la , generic , Încălcarea standardelor comunității , atîta timp cît nu știi care-s ălea și pot varia în funcție de cheful lui Țuki sau ciclul nevesti-sii . Eu tare mă tem că se va găsi careva care să-i amintească de soarta lui Lennon , chiar și numa după modelul din westernuri , cînd se găsea mereu unul care să-i facă felul celui mai vestit pistolar al zilei . Doar pt competiție .
            Bine , poate-am avut și ghinion , în perioada aia FB desființa haotic și 5 milioane de conturi pe săpt după criterii doar de ei știute , dar , cînd ai 1,5 miliarde de clienți , mai poți lichida vreo cîțiva și din greșeală , collateral damage. S-a descoperit că au accesat ilegal în SUA 4 milioane de conturi de mail și au zis că tot din greșeală
            În fond , nu te poți păzi de ei , e posibil să te trezești cu un cont de FB cu numele Sandman , cu ceva date personale luate dracu știe de pe unde , cu postări poznașe în stilul de scris al celor de pe aici , dar avînd cu totul alte subiecte , apoi , după ce te saltă Secu și Diicotul , n-ai decît să-ți dovedești , nu-i așa ? , nevinovăția .

  • Aveti aici tot, nu mai rataciti:

    https://gnews.org/168731/

    Adevaru va va face liberi !

  • Ce sa faci de 1 Mai? La demonstratii muncitoresti nu poti sa te afisezi, nu fiindca sunt interzise de „starea de nestare”, ci mai ales ca, cine dracu mai munceste si mai este muncitor in ziua de azi. Veti spune cu mandrie ca diasporenii, cei plimbati cu trenuri, autocare si avioane speciale de colo-colo prin Europa. Nu dragilor! Aceia sunt mercenari si sclavi. Si tineti minte ce va spun! Sunt platiti pentru muncile „agricole” din zonele euro ale ue, tot din banii de la buget ai romanilor. Transportul dus intors, refacerea in sejururi cu room-service si asistenta medicala in tara sunt platite tot din bigetul romanesc. Sa nu spuneti ca nu ati stiut si ca ati fost luati prin surprindere. Astea fiind zise, ce sa faci?! De exemplu sa te intrebi, cat mai ai voie sa-ti pui intrebari cu mintea proprie si fara sa fii „ajutat” sa gandesti cu cipurile. Ma intreb, oare nemtii sau alti prieteni ai lor au deja colonii in alte locuri in sistemul solar sau in galaxie? Pesemne ca daca nemtii nu au misiunea de a ne antrena medical si biologic, sigur sunt desemnati cu agricultura cosmica. In acest timp noi de la balcoane privim cardul de sateliti care mareste armata galactica a unora si altora, care tot in presa miluita aparusera cu falnica declaratie de intentie, acum cateva luni in urma, ca m-am intrebat, de ce nu sunt imbracati cu pulovere pe gat. Nu-mi ramane sa ma intreb decat ce avem in meniu inafara de covid si sparanghel si cine prepara retetele pe tv paprika? Cine? Ungurii, bineinteles, imi raspund singur, neavand ce face. Pofta buna la sparanghel romani, ca de covid va vine greata!

  • Folosirea trenurilor vine de pe plaiurile natale de unde se trage bardul „Mein Kamph”. Trebuia sa ne fie dat exemplul „continuitatii” pe care nu l-am folosit in toate cele dupa ’89. „Lucrul bine facut” si anticipat inca de la imaginea din panoul electoral de la primul mandat, cand kwj arata cu degetul spre litera „m” din cuvantul Romania, si care indica subliminal alt cuvant „mania”. Dar cine sa priceapa atunci? Doar un nebun ca mine care striga disperat rudelor sa fie atente la buletinul de vot, si care mai spera ca votul nu e tras de papagal din joben, sau macar poporul poate zadarnici sau ingreuna acest act criminal. Cuvantul „moarte” incepe tot cu litera „m” daca cumva se mai indoieste cineva.

  • Cum mai spuneam sunt un om cuminte si disciplinat si ascult doar de presa miluita si autoritati. Si cand scriu aici nu vreau sa pateasca nimeni vreo cenzura sau inchidere…de site/blog/postare. Ce? V-ati gandit la altceva cand am spus „inchidere”? Nu fiti tendentiosi, nu zadarniciti cu inchipuiri false! Atentia mea este numai la informatiile date de autoritati in presa miluita – cum ar putea fi altfel, daca inca nu este inchisa sau suspendata? Deci este dezlegare tacita. Si voi face acum un rezumat al acelor informatii si observatii auzite si vazute la acestia, demne de luat in seama, separand uleiul de apa, chiar si in conditiile in care anumite gauri ale tevii sunt astupate.
    -La un moment dat kwj apare foarte bronzat la tv-uri. Unii spun ca ultravioletele dezinfecteaza, deci de acolo ar fi bronzul. Eu imi inchipui ca a iesit la soare sa-i creasca imunitatea si sa plimbe pisicile. Dar in timpul asta noua ne spune sa stam in casa. Si iar vad pata de ulei plutind pe apa. Apoi vad in presa miluita imagini cu doi medici chinezi bolnavi de covid carora li s-a dat un tratament, nu se spune care, si pielea lor are o culoare de parca ar fi metisi. Mirarea mea si privirea sunt tot la pata de ulei de pe apa.
    -Oamenii de stiinta citati de presa miluita spun, ca in profilul genetic al covidului s-au evidentiat patru secvente de la hiv. O fi, zic eu, fiindca prea seamna unele simtome a fi un fel de sida care se ia ca gripa si chiar mai abitir, iar virusul e foarte rezistent, ceea ce inseamna ca mai exista ceva pe langa hiv si sars. Si atunci tot de la somitati aflu, si tot din presa miluita, ca se produce o coagulare a sangelui de la deficitul de oxigen si se folosesc in tratament anticoagulante ca sa nu se faca trombi. Asta ar semana si cu o imbatranire accelerata. Dar de ce numai la unii? Aflu tot de la miluiti si somitati ca sunt doua forme „s” si „l”. Ma intreb n-o fi si „xxxx….l”? Nu am voie sa ma intreb? Cred ca da, din moment ce exista ulei in apa sau se astupa cateva dintre gaurile tevii. Poate acest virus „natural” o fi aparut spontan, fiindca natura a vrut sa ne antreneze ca sa rezistam fara costum special in spatiul cosmic, sau pe planete unde nu exista oxigen, cand vom fi transportati din colonia romanica in coloniile cosmice la cules cine stie ce? Inceputul este sparanghelul, tot antrenament. Caci ati vazut ca sparanghelul creste ingropat in pamant si acoperit cu carpe de la pompele funebre in lipsa luminii si a oxigenului din aer si de aceea este lipsit de clorofila, fiind alb la culoare. Asa sunt si culturile de oameni ai prezentului, ca cele de sparanghel, avand in vedere izolarea in lagarul fiecaruia, numit case, pentru care platesc impozite pe proprietati. De unde le-or mai plati?! Si ce asa disperare de a cultiva sparanghel pe mii de hectare, ca nu stiu sa se manance ca mititeii nostrii, sau ca pe carnatii cu varza? Nici tv paprika nu prezinta retete. Iar in marketuri desi se gaseste uneori nu am vazut pe nimeni cumparand si ajunge sa arate deplorabil, bun de aruncat la gunoi. Eu am mancat o singura data la o petrecere a suroriii mele si drept sa spun e un r…t. fara gust. Dar ati vazut forma acestei ciudatenii? E cam sexoasa. Cred ca nemtii au vise erotice. Sau ne arata noua si lumii intregi degetul mijlociu. Am voie sa emit astfel de ipoteze nevinovate avand in vedere placuta suedeza promovata de kwj? Cum nici asta nu e voie? Dar nu zadarnicesc lupta eroica, ci o sprijin fiindca propag ideile somitatilor din presa miluita . Ca daca nu ar fi si oameni ca mine, cine ar afla despre ele, caci toti ceilalti se uita la „Justitirul” si la „Romania Veche”.
    -Ati fost atenti la interviul lui Gadea cu somitatea somitatilor Cercel? Somitatea era in transa ca Edgar Cayce, Sau Gadea se folosea de pasele magnetice ale lui Mesmer. Mare pisicher Gadea asta! Si printre altele somitatea a spus ca la Bals „sida se vindeca folosind arta colectivului de elita de sub conducerea sa”, iar leacul pentru covid e un mizilic ca „au facut fiole cu molecule folosindu-se de ingineria genetica”. Gadea se micsorase considerabil si isi tinea respiratia sa nu scoata somitatea din transa. De ce l-o fi pedepsit Tataru daca il inspirase pana si pe el? Numai „abuzuri” si „nedreptati” impotriva unor „somitati” neintelese, niste „genii pustii” pe care nu suntem in stare sa le apreciem, asa cum nu apreciem nici „barbatii de stat” pe care ii avem si care se lupta pentru binele nostru si noi nu intelegem si incontinuu zadarnicim eforturile lor concertate de a amesteca uleiul cu apa. Culmea!
    Ati vazut doar cateva eforturi dintre multele ale autoritatilor si presei miluite, dar si a unor cetateni ca mine de a sustine aceste eforturi si de a raspandi informatii autorizate si avizate nu stirile false ale unor publicatii ce pe buna dreptate trebuie inchise fiindca zadarnicesc lupta anticovid a „marilor barbati de stat”. Asa se face ca sa nu va inchida. Luati exemplu de la mine care citez autoritatile si presa miluita, fara cenzura, caci suntem in democratie si e libertate de exprimare pe care autoritatile o sustin, si e fals ca exista cenzura si abuz!
    – Mai aflu ceva surprinzator. Somitatile de la Timisoara, care au „succes dupa succes”, au incheiat un protocol „medical” cu alta somitate dintr-o societate mondiala tot cu „profil medical”, sa foloseasca in tratarea covid „terapia cu oxigen”, folosita cu „succes” si in Italia de catre o somitate de a lor, cu „succesul” care s-a vazut in cifrele statistice, peste tot, de catre toata lumea, tot de la tv-urile miluite citire, mai ales in „tratarea” pacientilor in varsta si care aveau comorbiditati. „Aveau”, zic, fiindca acum nu mai au nimic. Aceasta terapie a mai fost promovata de presa miluita in urma cu cativa ani si am vazut si auzit eu insumi, nu numai la doctorul ortoped pare-mi-se, cu care s-a incheiat protocolul timisorean, dar si la bioterapeuta de renume moldovenesc aflata in misiune la noi in tara, dupa evenimentele din ’89, platinata prin aceeasi metoda, care ne daduse „leacul” sa bem perhidrol, folosit in terapia minune din protocolul timisorean si italian chiar si in perfuzii. Tot cam pe atunci, poate chiar cu ceva vreme inainte, la serviciul unde lucram, a venit in vizita obisnuita din cand in cand, un vajnic pensionar, fost coleg si prieten saritor la toate cu una dintre colege, si a povestit cum se mentine el „verde” cu aceeasi terapie, si ne-a aratat un flacon cu un produs pe care scria ca contine oxigen. De aceea s-a mai albit kwj in ultima vreme? Ati vazut somitatile si autoritatile cum au spus la tv-urile miluite ca spirtul medicinal nu e bun dezinfectant, ci clorul si perhidrolul si cu acestea s-au avizat si dezinfectiile. Era doar introducerea in terapia minune. Dar cine sa se prinda? De aceea e bine sa ascultam numai autoritatile si ce spun ele in presa miluita. Ati vazut de ce recomandarea este buna? Ca numai autoritatile spun adevaruri.
    Acu sa vorbim si despre minciuna si mincinosi, caci ei sunt originea raului, zadarnicirii si stirilor false. „Minciuna are picioare scurte” se spune in popor si chiar nu inteleg disperarea „marilor barbati de stat”, fiindca treaba se rezolva de la sine, fara ca ei sa se preocupe, ca sa se sustraga singuri de la lupta cu pandemia covid in folosul nostru. Dragi „barbati” si „barbate” nu va mai sustrageti si nu va mai lasati atentia si eforturile perturbate si bruiate, concentrati-va! Va „iubim”, „sunteti niste eroi”! Asteptam afise electorale cu politicienii cu nimb. Atata nerabdare avem si noi! Putem?! Asteptam cuminti si linistiti in case, sa treaca covidu si sa trecem la o viata „normala” cu alegeri, campanie electorala respectand distantarea asa cum ne-a dat un bun exemplu presedintele, inca de la ultima sa campanie de alegere, si cu papagalul care sa scoata votul din joben in timp ce flasneta canta pe strazi valsul celebru al titanului, si in timp ce noi cetatenii avem dezlegare la mititei si bere din belsug, biserica sa iasa cu noile moastele cu nimb ca sa anunte o noua era – cea a icoanelor pe panourile publicitare si electorale, ca doar biserica este in noi si este peste tot, nu numai in catedrale pictate. Este o noua era, era Varsatorului indelung ravnita si asteptata cu sufletul la gura si nasurile acoperite de masca/botnita. Minciuna sa fie devoalata chiar de catre mincinosi, stiut fiind ca astia sunt o specie care uita si ce au spus si asa se fac minciuna si mincinosii usor de recunoscut si mirosit, chiar si cand ai nasul acoperit de masca medicala. Sa fim mandri! Ce „mari barbati de stat” avem, ce „vizionari”! Ca ei stiau de multa vreme ca Viorica avea si raspandea covid si ca virusul nu a plecat din China , ci de la Teleorman, ca de aceea Dragnea sta la izolare. Cata „viziune politica”! Fericit poporul cu asemena „barbati de stat”!
    Pana atunci eu va recomand o lectura utila ca sa va fie mai usoara izolarea, carantinarea si internarea. Cititi „Elogiul Nebuniei – sau discurs spre lauda prostiei – Doar prostia incetineste scurgerea tineretii si alunga nesuferita batranete” de Erasmus din Rotterdam, Editura Antet. Acolo gasiti antidotul la covid, si in secret este folosit de autoritatile si somitatile noastre ca sa reziste la lupta in „folosul” nostru al poporului. Ce ma? Asta e publicitate? Ah! Tot am cazut in „pacat” iertat sa-mi fie. Amin!

  • Se știe cine conduce Grupul de Comunicare Strategică – Eduard Andi Manciu fost ziarist la Ev.Zilei, B1, Realitatea și Mediafax.
    Andi Manciu fost șomer, este acum cosilierul lui Orban, alt fost șomer. Manciu a trecut între timp pe la SNSPA.
    Cu Grindeanu e clară treaba, nu degeaba l-a ușuit Dragnea.

  • Un Iohannis fara dosare nu ar fi putut fi recrutat prin șantaj de Serviciile secrete ale FIAREI – oculta mondială pe care o servește cu religiozitate. Ori, daca e controlat de păpușării mondiali din joystick cu dosarele alea își poate îndeplinim perfect rolul de agent de vânzări al vestului in Romania iar rezultatele se vad – avioane cu sclavi spre plantațiile din Germania, trenurile spre Austria care stau sa plece și multe altele.

  • Dar sa revenim la subiect. Sunt un om disciplinat si aliniat cu tot ce dispune stapanirea, asa ca nu umblu dupa stiri false si nici nu le creez. Cuminte cum sunt ma uit numai la presa miluita si la ce spun autoritatile. Asa ca nu eu voi fi cel care sa va face probleme la blog. Dar ce sa fac daca m-am nascut cu logica in cap? E si asta o infractiune „legiferata”? Explicatia tehnica este ca o teava prin care curge apa, si are mai multe gauri, insa una sau mai multe din ele sunt astupate, pe gaura sau gaurile ramase apa curge cu spor. Solutia tehnica este functie de ce vrei sa obtii. Sa curga apa ca e nevoie de ea, sau sa nu mai curga deloc si atunci inchizi robinetul. Treaba e ca unii au bagat ulei in apa. Hotarati-va, ori ulei, ori apa!

  • Intreb si eu ca un om curios: „blogul d-voastra cand va fi inchis”. Sau e protejat de stolul in stil Eugen Barbu?

  • A dat, a dat. Fiindca si dupa postarea video cu „…gatul” s-a declansat teroarea etniei vesele. Trebuie sa fim atenti la cronologie si aflam adevarul imediat

  • Virusu a fost produs de chineji, în laborator, cu finanțare americana, atat cu bani de la stat cât și prin ONGuri americane dubioase.

    https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2020/04/29/847948272/why-the-u-s-government-stopped-funding-a-research-project-on-bats-and-coronaviru?t=1588399116506

    • Asa se explica de ce raportul de acu 2 3 zile al serviciilor americane spune ca virusul nu e facut in laborator,ca e natural,si de ce China nu raspunde acuzatiilor lui Trump,pai daca e asa,pai atunci Trump rascoleste un rahat care nu e chinezesc,e chinezo-american,si atunci se ajunge la un”shit in the own house” al americanilor,daca carcalacu a fost produs in laborator in China,in mod cert americanii trebuie sa fie implicati in treaba asta,si China stie,si poate da mai mult din casa.Plus ca daca Occidentul continua cu cereri de despagubiri la adresa Chinei,se creeaza un precedent periculos,daca urmatoarea pandemie vine din Africa,sau America Latina,se vor cere despagubiri de triliarde de dolari unor tari nenorocite de pe acolo??? Plus ca daca China a mintit,si se mai dovedeste ca erau bagati cu americanii in treaba asta,si daca e conspiratie atunci clar,cele doua superputeri au fost bagate impreuna in treaba asta,atunci ce incredere mai poate avea populatia de oriunde de pe glob in propriile guverne si autoritati ,oriunde pe glob??? Oricum,daca a fost vorba de o porcarie in China,amerlocii erau clar bagati si ei,nu de alta,dar in Occident nu se pot face experimente dubioase pe propriul teritoriu,ca,cica e vorba de Ethics,Vezi Doamne,si atunci cand Occidentali vor sa faca experimente puturoase,apeleaza la chinezi,adica Occidentalii vor sa faca experimente puturoase in laboratoare,si atunci nu le fac la ei,se duc in China,unde Ethics in Science sunt mai laxe,si fac acele experimente acolo,experimente Occidentale pe teritoriu Chinez,asta ne spune Cristian,si eu tind sa l cred,totusi,e posibil asa ceva.

      • Acum si Trump,el urla din toti bojocii,China conspireisan,dar ar trebui sa taca si el dreaqu din gura,ca si el tot din laboratoare a iesit,mai exact din vreo doua,unul kremlinist putinist,de care am tot vorbit,si celalalt al Complexului Militar Industrial,si aici ar fi vorba de o conspireisan tare de tot,undeva pe la o emisiune de pe descopery tv,mai demult vazusem o faza,ca cica,Hillary impreuna cu Podesta,si cu sprijinul unui membru al atotputernicei familii Rokefeller ,ar fi vrut ,daca tanti Hillary ar fi devenit presedinta SUA,sa dea drumu la declasificarea documentelor despre prezenta lu aliensii care au venit ca si vizitatori pe Terra,dar Complexul Militar Industrial s a opus,preferand mentinerea secretului pe aceasta tema,si din cauza acestei opozitii,a ajuns Trump presedinte,Trump a promis acestui Complex,ca daca iese prezident in SUA isi va tine gura in privinta fazei cu aliensii,si uite asa ar fi iesit Trumpica prezident.Mai tarziu acel membru al Rokefellerilor ar fi recunoscut,ca pana si aceasta mare si puternica familie nu se poate pune cu acest Complex Militar Industrial.

        • Adica de fapt Complexu Militar Industrial conduce America de la al doilea Razboi Mondial incoace,mai tari si decat masonii,doar bancile i egaleaza,dar bancile sunt pe mana cu Complexul Militar.Ei fac presedintii americani,si politica SUA(de asta obsesia Americii sunt armele,pe langa bani,America este printre altele o cvasidictatura militara de fapt).Iar produsul cel mai de succes al SUA,pilonul central al Americii este industria de Armament.Oligarhia financiar bancara globala este mult mai puternica in Europa,aici este de fapt centrul ei,cu cele doua capete Londra si Frankfurtul,cele doua capitale financiare ale lumii,pe langa Wall Street,insa oligarhia financiara este mai puternica si respectata in Europa,in SUA legea o face oligarhia Militara,dar care se sprijina pe finanta din SUA ca sa aiba fonduri,care o fac tot mai puternica.

          • Victoria lui Trump asupra lui Hillary arata de fapt raportul de forte in SUA intre Sistemul Militar,si Oligarhia financiara din SUA,Trump este omul Sistemului Militar,iar Hillary era omul Sistemului Financiar,ideea este ca victoria lui Trump a aratat preponderenta Sistemului Militar in SUA.

          • @tudy

            Te inseli. Si sistemul militar, din pacate, s-a transformat in corporatie si a fost acaparat de aceeasi Oligarhie.. de aceea e destul de greu de luptat cu un astfel de sitem. NATO e o corporatie la fel ca FMI, ca WHO, ca BM, BCE si tot ce vrei.. din acelasi chibutz. Trump e prins in corzi.. stie ca a fost lucrat pe la spate, dar nu mai are nicio parghie.. in afara de gargara.

      • Din datele care au iesit la iveala pana acum.. rezulta ca americanii au finantat oficial un program, care pe hartie avea niste obiective „folositoare umanitatii”. Neoficial, programul a fost deturnat de prietenii lui Bill Gates, care au facut altceva din el, in buna masura cu ajutorul laboratorului din Wuhan. Ideea e ca, existau inca din 2005 studii care aratau ca diverse versiuni de SARS-COV, daca sunt imbunatatite un pic la proteina S, conduc la contagiozitate si virulenta ridicata la om.. Astfel de studii spun concret si ce ar trebui „imbunatatit” ca eficienta de aderenta la celulele umane sa fie maxima. Acu, cine a scapat virusul (daca au facut-o americanii sau chinezii, daca a fost intamplator sau deliberat, etc. sunt amanunte)

        https://gnews.org/168731/

        Mi se pare important ca globalistii incearca pe toate caile, prin trusturile media pe care le detin, inclusiv cu participarea serviciilor secrete, sa discrediteze, la modul patetic, ideea ca virusul care contine insertii de HIV-1, ar fi fost creat in laborator. De fapt nu a fost creat in laborator ci „imbunatatit”, inginerizat in laboratorul din Wuhan, astfle incat sa iasa din el, ce a iesit.

        • Rusii,ca si Complexul Militar Industrial al SUA aveau un interes comun,sa vanda arme pe tot globu,asa ca unu ca Trump le venea manusa si unora,si altora,asa ca,l au sustinut,si unii,si altii pe Trump,in fine,serviciile,si globalistii din SUA se feresc sa acuze China direct,pentru ca Chinejii i pot da in gat,cat despre Trump ,ca face gargara,nu o face degeaba,cu gargara poate castiga alegerile din toamna,si enuntand teza pericolului chinez ,poate cere,in al doilea mandat,sume colosale ,de triliarde de dolari economiei SUA pentru inarmare(Uite ce ne au facut Chinejii cei rai,trebuie sa ne batem cu ei,si pentru asta dragi americani imi trebuie alte triliarde de dolari de la voi pentru inarmare contra Chinei,boii il vor alege din nou,si vor plati triliarde de dolari industriei militare americane,sa se bata chipurile cu Chinejii),insa razboiul nu va avea loc caci China este si ea putere nucleara insa idiotii de americani vor da bani(triliarde de dolari) tot firmelor de armament a Industriei Militare care se umfla cu bani.Iar ca bancile si corporatiile i pot pune la respect pe cei din sistemul militar,nu stiu,astia au propriile firme”acoperite” au tehnologie,o parte din ea,dupa cum spun conspirationistii,chiar tehnologie aliens,din care au dat”firimituri”corporatiilor Occidentale,armament la greu,astia pot in 24 de ore sa instaureze o dictatura militara”pe fata”,au arme,industrii,soldati,uzine,servicii secrete,informatii,oameni infiltrati in corporatii si banci,tehnologie de secol 22,si multe altele(Complexul Militar Industrial).Si de China se spune de catre adeptii teoriei conspiratiei,ca ar lucra cu aliensii,si de aceea astia ar fi si ocupat Tibetu,sa lucreze cu aliensii pe acolo nederanjati.In alta ordine de idei Trump nu e o victima,e un escroc versat,care face o megamanipulare,exact cum a facut iohanita cu PSD,care cica vinde Ardealu la unguri,si capitalizeaza electoral,dupa ce a gestionat criza Coronavirus cu guvernul Sau intr un mod catastrofal,iese din corzi cu o diversiune bine ticluita,asa face si Trump,asta a gestionat groaznic de prost criza Coronavirusului in SUA,si face gargara,transformand dezastrul intr o victorie,practic cei doi Iohanita si Trump,nu numai ca si acopera dezastrul,dar si capitalizeaza prin niste tehnici de manipulare clasa 1.(Acum aparu o duduie care spune ca,cica Mos Joe ,contracandidatu lu Trump, ar fi vrut,sau chiar ar fi marlit o asa zice duduia,cand Mos Joe era mai tanar si mai viguros,uite a dreacu coincidenta,cand Mos Joe era si el pe cai mari aproape sa l bata pe Trump).Asa cum apar foste hartuite ,violate,minore violate dar a dracu numai de Democrati,uite Republicanii nu au hartuit,violat pe nici o duduie,ei sunt casti,puri, virgini,pe ei i au dezvirginat nevestele,ca altfel se calugareau.(A dracu neveste de Republicani,sa ia de soti si sa i dezvirgineze pe Purii Republicani.) 😆 😆 😆 De parca Trump nu fusa pe acasa pe la Weinstein ,ala cu minorele,bine,insotit si de unii Democrati,da in fine ,la curvasarie s transpartinici toti lua i ar dracu. 😆 😆 😆 Cam asta si cu virginul politic Trump 😆 😆 😆

          • Plus ca daca,presupunand ca Trump ar fi fost lucrat,asta,cu gura lui mare,ar fi venit sa faca o conferinta de presa si ar fi povestit de a fir a par cum l au lucrat globalistii din SUA cu Chinejii impreuna,ar fi dat nume,date,dovezi,legaturi,ar fi venit cu dovezi,le ar fi prezentat,si i ar fi facut praf pe adversarii lui,or el nu face decat gargara,fara probe,faza e ca de fapt el face campanie electorala,si bani pentru patronii lui din Industria Militara.Plus ca nici nu e sigur daca a fost „fabricat” la Wuhan,sau in alt laborator ,poate a aparut in alta parte,sau la alta data,poate in China i s a facut lui Coronavirus „publicitate”,poate bantuia el mai demult in China,sau poate in alta parte,ma gandesc si la ipoteza ca virusu asta sa fi aparut in SUA sau in alta tara,si sa fi ajuns in China,cine stie,faptul ca SUA are atat de multe cazuri intr un timp atat de scurt(este focarul nr 1 in lume,si nici nu i au testat pe toti,ca cine stie cate milioane,sau zeci de milioane de infectari or fi pe acolo pe real,plus ca anul trecut a bantuit o gripa agresiva pe acolo,cu milioane de contaminari,si cu sute de mii de spitalizari ,ma face sa ma intreb daca,cumva printre cazurile de gripa de acolo nu au fost si niste Coronavirusi ascunsi ❓ ❓ ❓ ).Nu exclud nici varianta ca virusu sa fi aparut anu trecut prin SUA,poate nu i asa,dar daca tot ne punem intrebari „consirationiste”,de ce sa nu luam in calcul toate scenariile posibile?

          • Plus ca si Oligarhia,care ar fi acaparat sistemul Militar,sa fim seriosi,pe astia din Oligarhie i cam stie toata lumea,sunt atat de „secreti”,si banii lor sunt atat de vizibili,toata lumea stie cine sunt,unde pot fi gasiti,ce afaceri au,ce lobby fac,pe langa cine,unde se intalnesc,la intrunirile lor „secrete”,ce „conspira „ei cand se intalnesc,ce bani fac,din ce,ca stie tot prostu despre ei,despre sefii militari si ai comunitatii de informatii,afacerile lor,firmele lor,banii lor,fondurile lor,identitatea lor,tehnologia lor,puterea lor,informatiile pe care le detin,despre toata lumea,nu stie nimeni,decat ei,adevaratii conspiratori,si conspiratii sunt alea despre care nu banuieste nimeni,la care nici cu gandul nu gandesti,alea de care noi nu aflam,si nu vom afla niciodata nimic,decat ,poate”firimituri”servite de ei,adevaratii conspiratori.

          • Poate si informatiile astea despre Oligarhia globalista,ne sunt „servite” de ,poate,”adevaratii conspiratori”,care ne „servesc” informatii „senzationale”,despre „conspiratii tenebroase”,ca sa ne abata atentia,poate,de la „adevaratele conspiratii”si „adevaratii conspiratori”.Mai stii ❓ ❓ ❓

  • De ce nu reiau problema marile trusturi de presa care nu sunt cu puterea!
    De ce nimeni in campanie nu a strigat de aceste lucruri!
    De ce nu s-a deschis dulapul la maxim sa se vada mizeria!
    Doar dvs, dnii Rosca Stanescu, Nistorescu ati mai scris, Lumea Justitiei ,Justitiarul etc!
    S-ar putea si cred posibilitatea sa constatam ca dulapul sa fi fost ceva mai mult ca Base! Ca si la asta flota a fost evaporata !
    Singurii presedinti mai normLi au fost unchiul Ilici si Milica!

    Cat de proasta poate fi o natie cand voteaza un pres care e suspectat de probleme penale si alte chestiuni sulfuroase si el striga intr-una jos penalii!
    Romanii sunt asa de naivi !!!Si asa o sa ramana!
    Nu era buna Viorica! Dar mai aveau vreo doua variante acceptabile, oricum mai bune decat dulapul-fiset de dosare!

    „La prostia-ti mare,
    Si mai prost viitor!”””

    Votati securitatea!

  • Bazdaganie, linisteste-te puiule, ce-ai patit??? Ce-ai intrat asa in fibrilatie, ai tras ceva?
    Eu inteleg ca ai profitat si tu de fereastra de timp in care era blocat subsolul si nu puteam sa-ti raspund, dar asta e caracterul tau, nu-i asa, cavalere? Ca orice garoi care se respecta si care sare la bataie doar cand e oponentul cazut, din alte motive..:grin:
    Si nu mai manca kkt ca as fi facut eu afirmatii pe care nu le-am facut. Mai ales daca se refera la evenimente recente, care exista in forma corecta in memoria colectiva si pot fi usor verificate. Rusine, vierme, RUSINE!!!
    Auzi ba, te-au gonit si din satul ala, de ai atata timp la dispozitie?? De-asta ne pui sa te cautam la numere d-alea cu 3E/apel, miloago? 😀 😀

    • Bă , văd că l-a ars la ficați pe Bîzdîganie și , conform obiceiului , după ce a declarat solemn ca un bou că nu mai postează , solidar cu toanta lui , a și băgat iute vreo 30 de bălării . Problemă e că eu cunosc situația asta , astfel că-s sigur că va fi blocat azon perc , că nu-l va lăsa nimeni să porcească locul cu cufurelile lui năuce . Ca să nu risc să fiu și eu atins de schije în proces , n-o să-i mai permit o vreme să scrie replici la mine , cum a încercat să facă ieri , deși l-am atenționat direct . Dacă recidivează , se aude , Ghiorlanco ? , va fi băgat în spam , poate și-n mă-sa , sau chiar va fi blocat de-a dreptul .
      Că-z doară are loc destul unde să posteze , fără să lase urme fetide de limax pe la postările mele .

      • A mai decarat odata, la fel de solemn, ca nu mai posteaza, a iesit trantind usa, dupa care s-a strecurat inapoi prin canalizare, sub forma limbric Sanepid. Binenteles jurandu-se si pe ma-sa ca nu e Geo. 🙂

        • de limbric

          • Ati fi vrut voi sa va dau satisfactia sa plec, hartuitorilor de postaci!
            .
            Serban, Nikola, pentru ca nu m-ati lasat sa postez comentariile mele despre editorial, fara sa ma hartuiti en duo si pentru ca ati alungat-o pe Ada de pe blog, o sa postez în fiecare zi cele doua capodopere ale „Avrametelui”, ca sa stie bine lumea cine sunteti voi cu adevarat.
            .
            Voi v-ati facut-o cu mâna voastra, hartuitorilor!
            Ce rusine!
            .
            P.S. Serbane, sa stii ca pâna acum, nici mie nu-mi placea cum scrie „Buna seara iubito”, acum însa îl apreciez enorm.
            À demain, hartuitorilor!

          • Postează liniștit .Estimez că vei posta liniștit vreo cîteva zile , apoi vei fi blocat . Nicio pierdere .
            Citește ce-am scris ieri , eu am pariat că nu te cari , că-ți place să ți-o iei pe coajă , babă masochistă .
            Eu înțeleg că pretinzi că ăla se referă la mine , mă rog , n-ai decît , dar de și-a făcut-o și Niccollo cu mîna lui și ar trebui să-i fie rușine ? Sau o să insinuezi că nu la tine se referea moș Avramete , ci la mine și Nikola ? Bă , ai mai emis vreo 5-6 presupuneri că despre cine ar fi vorba , vezi că-s doar 2 , hotărăște-te , babo !
            Să pui virgulă după Bună seara , babă anală și fabetă !

          • Ghio , dacă-l apreciezi chiar așa enorm pe Bună seara , iubito , fă bine și du-te la el la fițuică , postează ceva sau dă-i laicuri , că bietul de el n-are NICIUN comentariu de multă vreme și doar vreo 2-300 de vizualizări , adică tot cam 0 .
            Cu alte cuvinte , e un site mort și îngropat . Ce coincidență , asta se întîmplă cam de pe vremea cînd a virat la securism și ai găsit tu articole care-ți satisfac , prin fals , cheful de scandal .
            Spre comparație , că tot e în cestiune , Justițiarul avea 40-50 000 cititori zilnic , comentarii că nu le puteai citi , cred că în jur de 1000 , cam de 10 ori cît aici , deși am găsit și la Titan un editorial la care a strîns 169 169 cititori , aia da .
            Știi cît reprezintă 200 ai Avrametelui față de 169 169 ? Cam 0 ,11 % . Așa că hai , pas de defilare la apreciat !

  • S-au facut abuzuri fara numar de cand epoca ordonantelor militare, de la libertatea de miscare si pana la libertatea de exprimare. Virusul asta a scos la suprafata ineficienta unei guvernari care indatoreaza Romania desi practic cheltuielile nu se concretizeaza in nimic serios, ba din contra Romania e ca un tren garat si uitat pe harta lumii.

  • cu ticalosii trebuie luptat cu arme potrivite. prima etapa este demascarea lor si faptele pe care vor sa le acopere (aici vorbim de adevarata fata a lui Johanis). Acest lucru l a facut Justitiarul si mai apoi ati preluat dumneavoastra. Aceste informatii (arhiva site-ului) trebuie preluate de cat mai multe publicatii si site-uri. Presa – cainele de paza al democratiei, trebuie sa l prinda de „cracul pantalonului” pe Johanis si sa l toace. Material, constatam ca este la greu..

  • Felicitări ,aveti o reputație pe care o mențineți cu încă un articol care ne arată ca sunteți ziarist (întotdeauna cei buni sunt mai puțini) este o ilegalitate absolut jignitoare pentru secolul in care traim iar istoria nu înseamnă nimic …. Oricum am ajuns o lume de imbecili asemenea stăpânilor care conduc această lume ,o lume a consumatorismului ieftin de prost gust in cantități foarte mari…care ne face sa producem mai mult căcat si mai mult gunoi si foarte multă prostie …si nu prostia e problema(odata pe zi oricine poate sa fie si prost) ci faptul ca se promovează doar si numai prostia si incultura sub pretextul nu se face rating deci cu alte cuvinte trebuie sa fi prost sa faci rating …

  • Felicitari

  • Daca Iohannis a dat ordin ticalosilor din Grupul de comunicare sa interzica un site,el e un ticalos mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *