Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

De ce a fost un eșec Protestul organizat de George Simion

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „De ce a fost un eșec Protestul organizat de George Simion”

  • Pe de altă parte , „Occidentul se va bate cu Rusia până la ultimul ucrainean !”pentru că atât SUA cât și Germania nu vor vrea,- mai bine spus,- nu vor accepta să fie decăzute din „drepturile „de mari lideri mondiali niciodată ,fiind cu gândul la o unică supremație asupra Europei și asupra întregii lumi !

  • Protestul lui George Simion a fost un eșec, pentru că, încă nu am învățat să fim uniți ca nație și partide politice și pentru că nu știm să trecem peste unele probleme inerente cum a fost situația creată între Diana Șoșoacă și George Simion datorită unei slabe organizări a evenimentului !

  • Flerul dvs., domnule Cristoiu, ar trebui totuși completat prin elemente ce țin de strategia mai de perspectivă a „puterii garante” (căci e singura care contează realmente, în cortegiul de aparenți „suzerani”).
    Se construiește în ritm accelerat „proiectul polonez” (știți, evident, ce implică). Dacă la vremea lui Brzezinsky era doar o variantă, din 2014 a dobândit prioritate iar acum a trecut pe….celeritate (îngăduiți-mi „stihul”).
    Pe acest fundal România sigur va avea un partid suveranist (deci îmi permit să vă contrazic predicția). Că va fi cultivat de la 0, că vor fi preluări / deturnări / fuziuni…mai puțin importă (de vreme ce momentan nimic nu exportă 🙂 ).
    Iar dacă înțelegem astfel premisa primară, ceilalți factori – precum implicarea unor „umbre” – devin impliciți, subsidiari, inutil de valorizat dincolo de „realpolitik”.
    Problema rezidă în „materialul clientului”, căci Kissinger în persoană, de-ar întineri și folosi tot potențialul pt. asta, n-ar izbuti să facă dintr-o vuvuzea un Stradivarius.
    Dar se mai caută, se mai socotește. Poate Marga, poate alții – singura certitudine e că un nucleul necesar poziționări (și a) României în „Noua Europă” este o necesitate (de nivel cel puțin tactic, momentan).
    Curiozitatea mea ar fi : de ar apărea o structură serioasă, cu potențial tractant, ați susține-o ? Chiar cunoscând că dirijorul preferă o lojă mai…umbroasă ?

    • @Hayde a scris pe 03/10/2022 la 13:01
      Hayde…ue nu mai exista…a decedat…a murit…s-a semnat certificatul de existus…s-a terminat.
      Stirea e de azi.
      „Polonia vrea să înceapă negocieri cu Germania pentru a primi 1300 de miliarde de euro pentru reparații și despăgubirile victimelor din al Doilea Război Mondial”
      https: //www. g4media .ro/polonia-vrea-sa-inceapa-negocieri-cu-germania-pentru-a-primi-1300-de-miliarde-de-euro-pentru-reparatii-si-despagubirile-victimelor-din-al-doilea-razboi-mondial. html
      Toate Bune!!!

      • Toate bune…tuturor.
        Nu decesul UE mă preocupă (incert totuși, momentan), ci noua…mireasă : ) – recte, Polonia.
        Posibil să fi fost eliptic, inducând involuntar o eroare de percepție cu termenul „realpolitik” (s-o fi înțeles că sunt partizan al șonților). Nu-s.
        Îmi mențin întrebarea de perspectivă. Găsesc suficientă modestie să nu-mi închipui că dl. Cristoiu va binevoi un mic text.
        Răspunsul îl pot recepta și într-o viitoare pastilă.

  • Prima lovitură aplicată înv. superior a fost trecerea la sistemul Bolognia. La cât și cum sunt de educați 99% din parlamentarii noștri care sunt și slugarnici mă îndoiesc că va ieși ceva bun din noua lege a educației.
    Afacerea BMW va fi folosită la timpul potrivit, deocamdată stă la sertar așa cum stau și dosarele cu furturile colosale de pe vremea pandeliei.
    Cât despre proteste, nici în dec 89, cel puțin în provincie, nu au ieșit decât o mână de oameni. Adevărul este că lumea nu tace și deocamdată îndură. Singura lovitură serioasă pe care o va lua clasa politică va fi la alegeri în ciuda creșterilor salariale din primării. Nu văd cum primarul unui oraș mare poate aduce lumea la vot și să îi spună pe cine să pună ștampila după ce timp de 4 ani și bătut joc de urbe.

    • @Gabriela
      Sistemul bologna este o mizerie.
      Asta afirma Profesori Universitari.
      Un singur exemplu,S-a Demonstrat Stiintific ca atentia omului scade exponential dupa aproximativ 45-50 minute si ei au facut ora de o ora si jumatate.
      Restul detaliilor,adica ce invatamant superior de 3 ani,pe vremuri subinginerii faceau 3 ani,scolile postliceale durau doi ani,restul e „poezie”
      Intre timp:
      Statul a extras toți banii de pe piață, băncile comerciale nu mai au bani pentru firme și persoane fizice 03/10/2022
      https: //4media. info/statul-a-extras-toti-banii-de-pe-piata-bancile-comerciale-nu-mai-au-bani-pentru-firme-si-persoane-fizice/
      La Complexului Energetic Oltenia: Nu există stocuri de cărbune pentru la iarnă 03/10/2022
      https: //60m. ro/2022/10/03/la-complexului-energetic-oltenia-nu-exista-stocuri-de-carbune-pentru-la-iarna/
      Va spun de Azi si Nu sunt profet.
      Anul viitor pe vremea asta din 23 banci existente si 35 parca institutii de credit in Romania nu vor mai ramane 10 dar romanii si romancele vor ramane cu datoriile.GARANTEZ.
      https: //www. bnr.ro/files/d/RegistreBNR/InstitCredit/ban1_raport.html
      Deja acel program saligny este inghetat-nu exista bani,autoritatile locale au inceput sa nu mai fie finantate, nu se vor mai plati ajutoarele sociale si pensiile si in curand nici salariile bugetarilor sau soldele celor din sistemul represiv.
      Poate nu realizati ce va urma…
      Toate Bune!!!

  • România are in acest moment legal și in transhumanta plecați din țara 8,2 milione de cetățeni
    In teritoriul național nu mai exista cu ce sa faci masa critica prin care sa mobilizezi semnificativ
    Trebuie știut și faptul ca fiecre din cei plecați trimițând bani susțin minim mama și soacra
    Ce face romanul cind nu mai are bani – schimba 100 de euro
    In plină pandemie BNR ne-au spus ca intrările de bani in țara au scăzut la 8,7 miliarde euro adică 420 euro pentru fiecare locuitor
    Cine și de ce sa iasa in strada ?
    Institutiile publice parlament ministere regii autonome au de la sofer și femeia de serviciu pina la șeful de cabinet al șefului zeci dacă nu sute de “atirnatori” care depind de intreteserea de relații dintre ei
    Au sa iasa ei in strada ?
    USR are un public majoritar semidoct din ce am cunoscut eu aici o sa facem o sa schimbam nu prea știu sa spună cum și lor le pute și naționalismul și suveranismul se cred elita fără sa aibă in casa biblioteca sau rafturi cu cărți nu stau de vorba cu nimeni
    28.01.1990 nu o sa mai existe

    • Domnule Tiberiu Tatulescu
      Aveti perfecta dreptate.
      Doar ca este mult mai rau decat pare la prima vedere.
      In privinta celor plecati,unii spun 6 milioane,altii 4 sau 5 milioane,sunt oameni care spun ca in Romania au ramas in jur de 14 milioane.Acel recensamant organizat in acest an a fost o minciuna,o mascarada.
      https: //ro. wikipedia .org/wiki/Diaspora_rom%C3%A2n%C4%83
      Cifra Dvs,nu stiu,cei care Stiu Exact si Precis sunt cei de la politia de frontiera si ar trebui sa faca publica aceasta informatie,fiind una de interes public.Va ofer si Demonstratia,acest mizerabil a iesit cu aceasta informatie iar cei de la politia de frontiera au dat un comicat,o replica.
      „Rareş Bogdan: 70.000 dintre românii întorşi în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat afară. Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate”
      22.04.2020″
      https: //adevarul .ro/politica/rares-bogdan-70000-dintre-romanii-intorsi-in-2017526.html
      Ei,adica acesti paraziti ramasi in Romania si Stiu Foarte Bine Ce Spun,habar nu au in ce rahat se vor scalda.
      In aceasta iarna”occidentul” se va cam prabusi,adica Germania,UK,Italia,Spania,Franta,adica exact tarile unde sunt plecati cei mai multi romani.
      Deja cineva spunea ca protestele in Germania vor pleca din fostul ddr/rdg,si e normal sa fie asa,la 32 ani de la reunificare exista un decalaj economic major intre cele 2 foste tari reunite sub denumirea Germania.
      Acum,acesti cretinozi tampitei locali au in fata doar „worst case scenario” sau „the worst case scenario” si nu sunt deloc „well aware” de asta.
      Romanii plecati afara,sau nu vor mai trimite bani,sau si mai rau se vor intoarce in Romania.
      Romania este deja in faliment,gunoaiele de la stat,”gostat” le zic,s-au destrabalat,s-au desfranat in ultimii 6 ani cel putin cu salariile si privilegiile,dubland practic datoria publica.
      Toate Bune!!!

  • Buna ziua, va rog rezolvati cu camera cumva, pare ca dvs nu va uitati la camera, adica la telespectator. Incercati sa va uitati dvs la ultimele doua emisiuni sa vedeti cum se vede, apare ca dvs va uitati in jos si se filmeaza de undeva de sus.In unele momente cand dvs ridicati privirea, apare ca va uitati la camera. Multumesc frumos.

  • Vă rog frumos,faceți ceva cu camera!Dă impresia că nu vă uitați la noi și pare că vorbiți pt.pereți și nu pt.noi.Vă mulțumesc!În Germania,mai mult în fostul DDR,sunt în fiecare săptămână tot mai mari proteste.Cei de-acolo spun că dacă în 1989 ,unificarea Germaniei a pornit de la ei,rezistența de acum va începe tot de la ei.Aveți dreptate că englezii au distrus gazoductele.Dar oare chiar sunt distruse sau este un FAKE NEWS?Cu tot felul de imagini ne-au mințit în timpul plandemiei.

  • Domnule Ion Cristoiu
    Foarte Curajos ce ati Spus.
    Mai Rar Asa Ceva.
    Miracol.
    A.Proteste george simion,diana sosoaca,daca vor sa citeasca cei care va urmaresc,2 articole din presa:
    https: //www. national. ro/dezvaluiri/simion-pe-burta-comanda-la-mine-748158.html
    https: //www. comisarul .ro/articol/uite-o-pe-micuta!/dianei-sosoaca-incep-sa-i-iasa-l_1214041.html
    B.Romania proteste in general
    poate isi aduc aminte romanii si romancele ca in 1989 22 decembrie au iesit „in strada” dupa ce s-a anuntat la radio/tv ca „tradatorul milea s-a sinucis” si au fost scosi asa putin de directorii si securistii intreprinderilor bucurestene,nu de alta,dar am fost si Eu pe acolo cu Tata,a fost si Mama,poate isi aduc aminte aceiasi bucuresteni ca seara le-au fost aduce picioare de navete cu bautura de la restaurantele din centru si cum nu plecau acasa,a inceput „Revolutia Romana” in regia lui sergiu nicolaescu,scenarist ion caramitru&company.
    proteste din 2017 au fost initiate de cativa jurnalisti care si-au asumat asta,ce sa spun,ii Multumesc Lui Dumnezeu ca nu a fost varsare de sange,am fost si Eu la acele Proteste.(pentru sri…poate nu isi mai trimit instigatori pe acolo…hai la ambasada la rusi,hai la antena 3, hai aiurea…poate isi aduc aminte cei din sri cand au spus ca patriarhul daniel si-a facut mall langa casa poporului sau cand tot cei de la sri spuneau ca statul e cel mai mare angajator…asta asa…sa nu uite…ca nici Eu…nu o sa-i uit…)
    https: //www. hotnews. ro/stiri-esential-21589192-revolutia-alba-cum-schimbat-romania.htm
    10 august 2018,nu eram in Bucuresti,eram in concediu la Cheia in Prahova dar am urmarit cu foarte mare atentie,era jumatate din sri in piata la acele proteste.
    C.Partidele din Romania azi sunt niste caricaturi,chiar nu merita atentie Maestre Ion Cristoiu
    D.Alegerile din Bulgaria,romanii si romancele sa fie recunoscatori ca au relatii de buna vecinatate cu Bulgaria si Serbia.
    E.L-ati pomenit pe coldea,ati pomenit-o pe kovesi,”despre morti numai de bine”,sa nu cumva, cei doi si multi altii sa pateasca ca pacepa,acestuia dupa 1989 i-au fost restituite proprietaile si altele dar prin Romania nu a mai calcat.
    F.Despre „Romania educata” a lui iohannis,copilul de mingi al combinatorului voiculescu,mana dreapta a lui iliescu,ce sa spun,nimic,ar insemna sa-l consider om serios si nu e cazul,e doar un spagar.
    G.Am O Stire.O Informatie.O Noutate
    Ma uit in fiecare zi pe asta…https: //usdebtclock .org/ si tocmai s-a modificat ceva,avutia nationala a americii a scazut de la 183 mii miliarde dolari la 174,7 mii miliarde dolari iar us unfunded liabilities sunt in valoare de 171,7 mii miliarde dolari.Poate oamenii nu realizeaza ce inseamna asta…americanii sunt faliti…doar chinezii detin obligatiuni americane de vreo 5 mii miliarde dolari…
    H.Pentru cei din „zona de intelligence”,adica securistii din servicii,unde nu e pic de inteligenta am un singur mesaj,sa-si actualizeze cv-urile si „looking for new opportunities”…
    Daca au indoieli sa rezolve „ecuatia asta”
    Romania datorii totale de 200 miliarde euro/dolari adica 1.000 miliarde lei(datorie,deficit comercial,deficit bugetar,arierate etc…)
    70% din produsele alimentare de baza sunt importate
    80% din produsele petroliere sunt importate
    I.Pentru ion iliescu am un cadou,e posibil ca acesta sa serveasca un ceai cu/de la fostii sau tovarasi de lupta de clasa rusi.sa nu fie ultimul ceai…
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • Am uitat ceva,
      Am vazut ce a scris presa,au iesit in jur de 4.000 oameni la protestul de ieri,cifra e concludenta.
      Desi nu pare,acest protest este un esec major al serviciilor.
      Cunosc foarte bine modul acestora de operare.
      Acesti neica nimeni din servicii stiu ca exista nemultumiri foarte mari si au actionat pe mai multe planuri.
      Stiti mai bine decat Mine cine sunt cei din aur,fosti ofiteri din servicii,se pare ca e partidul lui sebastian ghita samd.
      Cei din servicii au urmarit mai multe lucruri.
      A.Sa „capaciteze” nemultumirile intr-un protest.
      B.Apoi urmau sa aduca miscarea de protest intr-o „zona controlabila”.
      C.Sa „masoare” nivelul nemultumirilor si sa identifice eventuali lideri,pe cei incomozi sa-i compromita etc.
      D.Daca „erau sorti de izbanda” sa-si impuna oameni lor,adica sa actioneze prin interpusi.
      Intr-o capitala cu 2 milioane de locuitori si o zona metropolitana de 3 milioane,4.000 oameni sunt mai putin decat se strang la un meci din liga a doua.
      In 2017 au iesit,se spune 600,000 oameni in tara iar in Bucuresti au fost maxim 130.000-200.000 oameni in Februarie.
      Acum Oamenii au Demonstrat ca sunt mai inteligenti decat cei din servicii,nu au „plecat pe fenta”.
      La urmatoarele manifestatii sa iasa cei din sri,sie,sts,spp,dgia,dipi/dgpi/0215,sipa,de fapt sa iasa tot sna-ul(activi si rezervisti) sa protesteze ca nu e buna sau calda ciorba de 3 lei de la popota.

  • Cu tot respectul domnule Cristoiu, Lyman este in Donetsk ! Probabil il confundati cu Izium, orasul abandonat de rusi la inceputul ofensivei ucrainiene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *