Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

De ce au scăpat de pușcărie agresorii Jandarmeriței? Pentru că erau în misiune!

Agenția Mediafax a difuzat sîmbătă, 28 decembrie 2019 o știre pe care o rezum astfel:
Cei șapte agresori ai femeii jandarm de la protestul din 10 august 2018 din Piața Victoriei au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 la închisoare cu suspendare pentru ultraj. Doi dintre aceștia au luat arma jandarmeriței căzute la pămînt și au pus-o la păstrare.

După cum era de așteptat, știrea a stîrnit scandal. Nu unul uriaș, deoarece presa prezidențială a tăcut. Au tăcut și partidele politice. Că s-au făcut că plouă partidele lui Klaus Iohannis – PNL și USR – cele care s-au îngrășat politic din Diversiunea 10 august 2018, e de înțeles. Pentru presa prezidențială, pentru partidele care-l susțin pe Klaus Iohannis, 10 august 2018 joacă rolul lui 23 august 1944 pentru PCR și al lui 22 decembrie 1989 pentru FSN. De neînțeles e tăcerea PSD. Deși dacă ne gîndim bine, tăcerea principalului partid de Opoziție, cel care a fost ținta Operațiunii Mortul de la 10 august 2018, își găsește explicația. Actuala conducere zisă și interimară a partidului a îmbrățișat cu abnegație politica TeFeListă. Mai e puțin și Marcel Ciolacu îl va însoți pe Mălin Bot în insultarea foștilor miniștri PSD, de care președintele interimar luptă din greu să se despartă.
Ziariștii independenți, tot mai puțini, și-au exprimat revolta față de o asemenea decizie, unică în felul ei în lumea de azi.

Cei șapte sînt înainte de toate niște bestii. A lovi o femeie căzută trimite la omul cavernelor. Femeia era o jandarmeriță în exercițiul funcțiunii. În America bestiile s-ar fi trezit cu un glonț în cap. Iar nemernicii care au furat arma unui om al ordinii ar fi făcut ani grei de pușcărie.

Revolta e explicabilă și dintr-un alt punct de vedere. Din august 2018, fără a lua în calcul provocările la care au fost supuși jandarmii, Klaus Iohannis și partidele sale nu fac altceva decît să ducă o campanie de discreditare a Jandarmeriei. Culmea a fost atinsă de noua starletă a PNL, ministrul de Interne Marcel Vela, cel care a făcut din postul de ministru o tobă în care bate de dimineața pînă seara. Distinsul, care a prezentat celulele din subsolul ministerului de Interne ca fiind înființate de regimul Ceaușescu, cînd acestea sînt de pe vremea lui Armand Călinescu, s-a consacrat unei manipulări mizere în chestiunea 10 august 2019. Sentința e nouă etapă în discreditarea unei instituții de care va avea nevoie și guvernul lui Ludovic Orban.

Pe mine însă sentința mă bucură.
Mă bucură, pentru că ea îmi confirmă teza potrivit căreia la 10 august 2019 s-a încercat Dărîmarea Guvernului prin Diversiunea numită de mine Mortul.

Așa cum am arătat de a lungul unui întreg serial publicat pe cristoiublog. ro, jandarmii au fost supuși pe parcursul mitingului unei ample operațiuni profesioniste de scoatere din minți. În mod obișnuit, jandarmii abordează o manifestație de protest fără patimă, fără nimic personal. Pe parcursul operațiunii de evacuare a Pieței, jandarmii și-au pierdut răceala profesionistă, abordîndu-i pe protestatari ca pe niște dușmani personali. La această stare, care nu justifică, totuși, violențele împotriva protestatarilor s-a ajuns – așa cum arătam în serial – printr-o succesiune de provocări care au culminat cu agresarea jandarmeriței. Nu mai reiau aici întrebările ridicate de incident, rămase pînă azi fără răspuns, deoarece ele sînt ocolite de anchetatori. La ordin, firește. Nici azi STS-ul, instituție condusă de generalii din camarila lui Klaus Iohannis, n-a catadicsit să dezvăluie cine a sunat la 112 pentru a minți că Springtime e devastată. Nici azi nu știm cine i-a intoxicat pe jandarmi că jandarmerița a murit.

Momentul cu jandarmerița a fost culmea Diversiunii prin care jandarmii au fost aduși în situația de a-și pierde atît de tare cumpătul încît să omoare un protestatar. Din fericire, acest lucru nu s-a întîmplat. Dacă se întîmpla, așa cum voiau Regizorii Diversiunii, Guvernul PSD s-ar fi prăbușit și la putere ar fi venit PNL încă din august 2018.

Agresarea jandarmeriței n-are nici un temei logic. Oricît de bestie ai fi, e greu de crezut că dai într-o femeie căzută, fără ca aceasta să-și făcut ceva. Dai așa pur și simplu și nu te oprești nici cînd o vezi la pămînt.

Plecînd de aici am scris la vremea respectivă că huliganii au avut misiune s-o agreseze pe jandarmeriță. E singura explicație plauzibilă a gestului lor – conchideam într-un articol. Și tot acolo spuneam că răspunsul la întrebarea Ce i-a apucat pe cei șapte? o vom afla odată cu sentința. Dacă vor scăpa de pușcărie, înseamnă c-au avut misiune să creeze incidentul. Și dacă au avut misiune, cum să facă pușcărie? Păi vor mai fi dispuși alții să îndeplinească misiuni diversioniste știind c-ar putea face pușcărie?

Desigur, cititorii se întreabă de la cine au primit cei șapte misiunea să provoace incidentul care urma să ducă la apariția Mortului?
Cu de la cine?
De la instituția care a intervenit ca ei să ia o pedeapsă doar cu suspendare!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „De ce au scăpat de pușcărie agresorii Jandarmeriței? Pentru că erau în misiune!”

  • Nu cred ca putea exista o analiza mai potrivita cu privire la sentintele primite de cele doar 7 animale identificate! Este o decizie scandaloasa a instanței. Nu am nici cel mai mic dubiu ca sentința a fost primită „în plic”. La cateva zile distanță, un alt animal primeste pentru o fapta la fel de gravă 9 ani cu executare… Singura diferență este ca cel din urma judecator, a judecat liber!

  • Realitatea e un Efect, Cauza aflindu se la nivel cuantic, prin urmare orice proces din Realitate care are ca tinta urmarirea dinamicilor la nivel cuantic modifica prin simpla sa exprimare dinamicile cuantice.
    cita vreme Efectele sint altele, cum ar putea sa ramana Cauza un sistem inchis, adica aceeasi?

    Radacina dinamicilor Realitatii se afla pe nivelul cuantic, adica pe Granita Universului, de acolo rasarind dinamici care definesc, ca un Efect, Realitatea. Orice modificare a Realitatii presupune o modificare, anterioara, pe nivelul cuantic,
    atunci cind Realitatea focuseaza o dinamica proprie nivelului cuantic, ea, prin simplul fapt ca focusarea este un proces, a generat, …dar anterior!, un proces pe nivelul cuantic, deci care redefineste dinamica nivelului cuantic.

    mai altfel spus, ‘ nivelul cuantic ‘ este…anterior, ca timp, nivelului pe care Realitatea se exprima.

    este imposibil ca Realitatea sa si priveasca propria Cauza, adica e imposibil ca un Efect sa si priveasca propria cauza.

    Dinamica Realitatii implica Trei Niveluri:
    Realitatea, Nivelul X, Nivelul Cuantic.
    Ciclul este Realitate – Nivel X – Nivel Cuantic – Realitate.

    Dinamica Curcubeului si Dinamica Sefirotului si Dinamica Cifrelor si Dinamica Oului Absolut spun ca un capat al Nivelului Cuantic se suprapune peste un capat al Nivelului X, tot asa cum o fata a monedei se suprapune peste cealalta fata a monedei.

    Din studierea Naturii lipseste Nivelul X. Fara acest Nivel nu poate fi inchis Ciclul Naturii, deci nici nu poate fi cunoscuta Dinamica Naturii.

    Dinamica Naturii e un proces ciclic, numele lui fiind Anotimpurile. In momentul asta zic ca Realitatea este Iarna.

    odata cu definirea Nivelului X( care, dupa cum zice Dinamica Cifrelor este Nivelul 7-8-9 ) aceasta Civilizatie va definitiva stiinta tuturor stiintelor: Dinamica Fibonacci ( stiinta care cloneaza dinamicile Naturi )

    Realitatea disponibilizeaza Dinamica Cifrei 6
    Nivelul Cuantic e initiat de Cifra 3, continuind cu 4-5.
    Nivelul X se termina cu Cifra 9, celalalt taler, deci cauza, fiind Cifra 7, care si are Cauza in Cifra 3.
    Mai altfel spus, definirea Nivelului X aduce cu sine cei Trei Piloni ai Universului: 3, 6, 9.

    Lumea Mare va fi redefinita din temelii. Omul se plimba, deja, pe Granita Universului.

    • Oul Absolut.
      Pluralul, Viata Oului Absolut.
      In Sanul Singularului, Pluralul. Iata Aripile Curcubeului.
      Pluralul, Darul Singularului, Din Sine Insusi. Catre Sine Insusi e un Efect, nu o Cauza. Cauza e Din Sine Insusi.

      • Unicul Foton este ‘Yin SI Yang’.

        • mai exact Inima lui Yin, adica Yang
          si Inima lui Yang, adica Yin.
          aceste doua Inimi, o Inima sint.

          • Yang este Corpuscul.
            Yin este Unda.
            ( Corpusculul e Imbratisat de Linia Golita De Puncte )

          • DE LA Realitate CATRE Nivelul Cuantic, un Nivel.
            DE LA Nivelul Cuantic CATRE Nivelul Cuantic, alt Nivel.
            Realitatea e ea insasi un Nivel.

            Acestea sint Cele Trei Niveluri ale Universului. ale Creatiei.

          • Spermatozoidul este Principiul Feminin.
            Ovulul este Princip[iul Masculin.

            In Inima lui Yin, Yang.
            In Inima lui Yang, Yin.

          • Fizica s-a preocupat cu doua Niveluri, pina azi.
            Al treilea Nivel se manifesta, Nivelul X.

            Unicul Foton este Referinta Absoluta.
            O Cale de la Referinta catre Realitate,
            O Cale de la Realitate catre Referinta Absoluta.

            O Cale este a Undei.
            O Cale este a Corpusculului.

            Realitatea modifica Datele Referintei Absolute.
            Referinta Absoluta modifica Datele Realitatii.

            Anotimpurile si Cele Trei Niveluri. Un Nivel un Anotimp. Alt Nivel, alt Anotimp. Intre cele doua Fete ale Unicului Foton, adica Intre Yin SI Yang, un Anotimp.

          • Primavara, Vara, Toamna, Iarna

            Primavara-Vara, Vara-Toamna, Iarna

            Iarna-Primavara-Vara, Vara-Toamna-Iarna

            Frig-Cald, Cald-Frig

            Frig-Cald, Soare, Cald-Frig

          • Caldura E! Fiul Frigului.

          • Fotonul este Unda, atunci cind Hraneste Realitatea
            Fotonul este Corpuscul atunci cind Realitatea e cea care-l Hraneste.

            Fotonul nu e Unda, nu e Corpuscul.
            Oricum, Unda este AntiCorpusculul. ( sau Corpusculul e Antiunda…, nustu cum e…)

            Unicul Foton e Ou. E Matricea Creatiei.

          • In Univers nu doar ca se manifesta un singur foton, Universul insusi este…Unicul Foton.
            Un singur foton, Unicul Foton, adica insusi Pluralul, adica insasi Viata, construieste Universul.

            Universul este Povestea Unicului Foton.
            care umple Tot Spatiul in lipsa Timpului,
            care umple Tot Timpul in lipsa Spatiului.

            Antispatiul este Timpul.

  • Admitînd ipoteza avansatà de ddomnul Ion Cristoiu , cà existà o institutie , în afara justitiei , care stabileste ce trebuie sà „decreteze” instntele , dacà dmitem aceastà ipotezà suntem ÎN REGISTRUL TRAGIC. Însemnà cà doamna Bica are dreptate afirmînd cà a fost bàtutà sàlbatec ! Ar însemn cà practicile Comuniste u viatà lungà ! Ar însemna cà unii din cei peste 800 de morti din petenciarele romanesti de a-lungul a 30 d ani de tranzitie au murit în conditii suspecte !
    Domnul Ion Cristoiu este un ziarist lucid si informat .
    Informatia pe care o are dumnealui o au si cei de la Inspectia Judiciarà !

  • Au fost condamnati cu suspendare dintr-un motiv simplu: se pregateste achitarea jandarmilor care au agresat manifestanti. Daca astia, care aproape au omorat un jandarm si au furat o arma, sunt condamnati cu suspendare, cum sa-i bagi la puscarie pe aia care „decat” au gazat oameni si spart capete ? De ce ? Pentru ca PNL are nevoie de jandarmerie asa cum a avut nevoie si guvernul Boc…si atunci tot jandarmii astia erau si tot asa au spart capete. Cine a mai citit pe la scoala, a auzit de Coriolan Draganescu.

    • Dar pe jandarmii francezi care i-au rupt în bătaie pe vestaci, sau pe cei din Hong Kong, care cam tot cu gaze i-au întâmpinat pe protestatari, i-a acuzat cineva de ‘MAL PRAXIS’? ???
      Numai noi ne trezim să ne acuzam semenii, ceea ce nu ne face cinste, de loc! Dar, ce să-i faci … așa-i românul!
      Bun de dus să presteze la bordel! ?

  • Nu va functioneaza blogul!

  • Maestre, rugati pe cineva sa vada ce se intampla cu functionare paginii web pe care este blogul. Functioneaza total aiurea de ce putin o luna!

  • Coroborat cu supararea unui sef de multinationala prezenta la noi cum ca salariile prea mari ale muncitorilor romani le strica afacerea, diversiunea a fost special cusuta cu ata groasa si alba iar verdictul special sfidator, astfel incat orice roman sa inteleaga ca nu avem ce cauta in sufageria stapanilor de la Bruxelles (aka Berlin), Romaniei fiindu-i atribuit rolul de randas la grajduri si fata in casa in Kolhozul URSS 2.0.

  • @Adriana Petrescu
    Așa e, cu mme Justiția, dar și ei îi cam place să stea cu ‘butoanele’ la vedere, iar Johannis, care e obișnuit cu așa ceva, nu se poate abține să nu ‘butoneze’ la ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *