Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

De ce Boiko Borisov nu a avut soarta lui Liviu Dragnea?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De ce Boiko Borisov nu a avut soarta lui Liviu Dragnea?”

  • Maitre , ati rezumat cauzele situatiei din Rou , la min 17.00 :
    la bulgari SRI si DNA sant ale poporului nu ale strainatatii ;
    apoi , ei nu au atati babuini ( ca sa fim rigurosi, feibucilisti babuinizati ) care sa reactioneze la ceea ce zice ( interesat) strainatatea .
    Sant total de accord cu diagnosticul Dv.
    Cat despre “fara romani in functii publice” (chiar daca a fost o gluma ) , avem deja un “experiment “ revelator in Harcovstan . Sa-I intrebam pe romanii de acolo cum li se pare idea.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog