Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

De ce nu aș vota niciodată, niciodată pentru Donald Trump

Iată un „florilegiu” (pun între ghilimele, căci e un cuvânt prea frumos pentru ceea ce urmează ) din declarațiile lui Donald Trump privitoare la femei (link-urile nu sunt toate accesibile în România, dar pentru cei care vor neapărat dovadă, drepturile de vizionare pot fi cumpărate):

„Sunt atras în mod irezistibil de femeile frumoase. Le sărut imediat, nici măcar nu aștept. Când ești un star te lasă să le faci orice, să le apuci de p****, orice ”
(https://www.washingtonpost.com/politics/trump-recorded-having-extremely-lewd-conversation-about-women-in-2005/2016/10/07/3b9ce776-8cb4-11e6-bf8a-3d26847eeed4_story.html)

Întrebat dacă avortul ar trebui interzis, Trump afirmă într-o emisiune la MSNBC: „Femeile (care avortează) ar trebui pedepsite, iar avortul ar trebui interzis” (https://www.youtube.com/watch?v=jGSttcyn2RI)

Vexat de atacurile la care a fost supus de către comentatoarea politică Megyn Kelly, apropo de poreclele pe care le-a dat unor femei (scroafă mare, cățea, bună de nimic și animale dezgustătoare), Trump se apară la CNN insinuând că respectivă comentatoare avea menstruație: „Puteai vedea ieșindu-i sângele din nas, ieșindu-i din…. De peste tot ”  http://edition.cnn.com/2015/08/08/politics/donald-trump-cnn-megyn-kelly-comment/

Despre Hilary Clinton (preluând o postare): „Dacă nu își poate satisface soțul, de ce crede că ar putea satisface America?”. În față scandalului generat și-a șters postarea, dar i-a fost reamintită:

Despre Arianna Huffington, într-un Twett virulent apropos de divorțul acesteia: „Nu e atrăgătoare, nici pe dinăuntru, nici pe dinafară. Înțeleg perfect de ce fostul ei soț a părăsit-o pentru un bărbat, a luat o decizie corectă”.

Despre animatoarea de televiziune Rosie O’Donnell, pe canalul de televiziune Entertainement Tonight: „E dezgustătoare, o nespălată…Uitați-va bine la față ei grasă și urâtă”.

În emisiunea de televiziune „The View”, Donald Trump declara: „Dacă Ivanka n-ar fi fiica mea, probabil că aș ieși cu ea (în sensul „m-aș cupla cu ea)”. (https://www.youtube.com/watch?v=DP7yf8-Lk80-)

După divorțul de prima să soție, Ivana, New York Magazine publică un portret al lui Donald Trump în care acesta, intervievat, afirmă apropo de femei: „trebuie să le tratezi că pe un rahat ”  (https://www.youtube.com/watch?v=DP7yf8-Lk80)

Desigur, există și lucruri mai grave, în special în politică externă, asupra cărora e bine să revenim. Dar o astfel de exprimare, în public, din partea unui formator de opinie care ar trebui să fie un model, mi se pare criminală.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „De ce nu aș vota niciodată, niciodată pentru Donald Trump”

  • Ce i doresc lui Trump,sa i o puna o femeie,cu un strapon ,care strapon sa fie de fapt un focos nuclear(sa i o puna una in fund cu straponul focos nuclear in fund lui Trump,ar fi de Oscarul Porno,ar sparge toate box office urile de gen). 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  • Right, ca e mai bun unul manierat si cu cuvinte frumoase care face praf economia.
    Si Bush jr a fost grobian, dar ala a facut frumos, s-a dus prin Irak si prin alte parti. :p
    Sunteti penibili cu campania asta anti-Trump. Va deranjeaza ca nu face jocul statului paralel si v-ati unit cu totii impotriva lui.

  • Răspunsul corect la întrebarea dvs. ‘de ce nu l-aș vota niciodată pe D. Trump?”, e: ‘pentru ca citesc doar CNN și Washington Post”.
    E trist că oameni inteligenți sunt atât de ușor de prostit de media, care prezintă trunchiat și distorsionat realitatea.

  • Problema lui Trump e ca spune pe fata ce gandeste, nu e ipocrit, politic corect cum s-ar zice. Pacat ca n-a iesit HC presedinta, ca sa satisfaca feminismul agresiv. Noroc ca o vom avea pe KH la Casa Alba, ca mos Joe,e doar de poza la fereastra, ca sa nu treaca postasul fara sa lase pensia. Cu Soros, Gates si alti papusari in spatele duduii progresiste, o sa ajungeti sa plangeti dupa Trump. Asa cum azi unii il evoca in Franta pe De Gaulle iar in Romania pe nea Nicu. Progresismul cretin corect politic si ipocrit al zilelor noastre va duce planeta la dezastru.
    PS Oare Zeus ar trece o testare psihologica? Intreb pentru un prieten.

    • „Problema lui Trump e ca…” Corect ar fi „problemele lui Trump sunt ca…” … si sunt multe si grave,
      ele nevând nicio legatura cu „politic corect”.
      Deci, pentru tine mitocania si vulgaritatea fac casa buna cu statutul unui presedinte!
      Cibule, aici ai trântit-o fara s-o rumegi absolut deloc!

      • De Zeus nimicuta, nimicuta? Sau n-a venit aprobarea? Buey, eu n-am nevoie de oameni politicosi, eu am nevoie de oameni care sunt hotarati si spun pe sleau ce vor sa faca. De ipocriti politicosi care pupa mana duducilor si apoi le spurca prin spate la carciuma cu paharul in mana sunt satul. Iar femeile daca vor respect, sa-l castige, nu sa-l cerseasca agresiv. Nu poti castiga bani cu maimuta la tinerete iar la batranete sa ceri respect, ca nu tine, taticu’. Ca nu-l vor primi never ever.

        • La revedere. Când vrei s-o faci pe duru’, în lipsa de argumente la subiect, o iei pe alaturi si începi delirul cu Zeus, sefi, aprobari…

          • Bre, esti atat de previzibil si conformist! Chiar incerc sa-mi inchipui ce vei scrie. Si nu m-am prea inselat. Dar ma distreaza sa te intep. Ce sa fac, imi pierd si eu vremea in mod placut la vreme de pandemie panicarda!

          • Daca as fi în locul tau nu i-as mai eticheta pe unii drept „previzibili si conformisti”, atâta timp cât eu, dar cu siguranta si altii îti cunoastem par cœur textele. Putine la numar si exprimând invariabil aceleasi vreo doua, trei idei trasnite.

      • De ce nu l as vota niciodata pe Trump …simplu ,pentru ca omul este diliu ,dus cu sorcova,neofascist,populist,dement, idiot,pericol pentru planeta.Nu ma deranjeaza ca face pe conservatorul(desi eu sunt in esenta progresist,dar cu masura,cred intr o Divinitate,nu sunt ateu,dar asa mai pe rational, nu ca si un habotnic cretin).Ma gandesc la teoria conspirationista cu esaloanele 2 3 naziste,care dupa razboi au ajuns in SUA si au preluat o mare parte din putere in deceniile postbelice,nu cumva Trump ar putea fi omul lor,un cretin util al acestora? Bine,ca sunt mari sansele sa fi fost cretinul util al Rusilor,se poate,dar poate fi cretinul util al neofascistilor ajunsi in SUA prin proiectul Paperclip(o ipoteza noua).Cine stie,ideea e ca omul este cu siguranta cretinul util al cuiva.Al cui ,urmeaza sa ne edificam in anii care vin.Oricum Trump este un cretin dus cu pluta cu siguranta.

        • Ca injura femeile e una,faza nasoala e ca asa cum injura femeile ,asa actioneaza impotriva intregii Planete,pe femei le injura doar,Planeta (si SUA),au fost”regulate” de Trump.Bine Planeta I a intors favorul…nimicindu i tara(si mandatul) cu Covidu.Partea proasta e ca ne o luam toti pe coaja.

  • Baiul cel mare este ca omul nu are toate tiglele pe casa, de-aia se exprima ca un mitocan la adresa femeilor, de-aia a facut o gramada de prostii în timpul mandatului, de-aia este un pericol pentru americani si pentru întreaga umanitate. El ca el, dar nu poti sa nu-ti pui întrebarea de ce sufera americanii care l-au votat.

    • Ai vazut ce periculos era Trump pentru planeta? Si stii de ce? Pentru ca vrea retragerea armatei americane din Afganistan si Iraq. Nu-i asa ca e nasol? Sa ramana aia fara democratia lui mos Sam? Tz, tz, tz, asa ceva!

      • Da, mei, vrea sa-si retraga soldatii din Afganistan si Iraq, unde cam lâncezeau, sa-i foloseasca într-un razboi cu Iranul, ca sa fie mai activi, ce naiba! Curat murdar, nene Cibule!

        • De ce cu Iranul? Ca asa ti-au spus tie prietenii lui mos Joe? Ai inghitit galusca globalistilor. Pai ce, Iranul e Afganistan sau Iraq? He, he, ce naiv!

          • Si unul nuclear cu China,insa a facut si Oculta in sfarsit si ceva bun pentru omenire punand umarul la eliminarea lui Trump(cu presa corporatista),si scutindu ne ,dupa beleaua cu virusul ,de al Treilea Razboi Mondial.

          • Pai l au platit Sauditii in avans sa smardoiasca Iranul,pai ce,sa i ceara Sauditii banii inapoi,pai ce face omul,o divorteaza pe Ivanka de Kusner sa o dea la harem la printul mostenitor al Arabiei Saudite(care gasind o neconforma,adica nevirgina,ca doar are femeia 3 sau 4 copii,nu stiu exact, sa i o trimita inapoi lu Trump pe model Kashoggi,ca i o fi cerut arabu si ceva garantii lu nea Trumpica,ma gandesc,in caz ca Trumpica nu poate da drumu la smardoiala cu Iranu,si nu a putut).Sau poate arabu sa i vrea nepotii la harem,ca nu stim ce gusturi are arabul,si de aia se chinuie Trump sa livreze rezbel cu Iranu(ca a luat ,poate plata in avans ca si damele de moravuri usoare).O sa o vedem pe Ivanka cadana la Riad sau nu,aceasta e intrebarea? Ca razboiul cu Iranul nu l a livrat Trumpica. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

        • Bravo Geo te ai trezit,felicitari.

    • De ce sufera toti americanii,de grandomanie fara seaman,si de paranoia fata de alte popoare si culturi,si de aroganta+dispret fata de tot ce nu e american,si …de incultura crasa,de lipsa de istorie(pai daca nu ai cel putin 1000 de ani de istorie cel putin,ce sa intelegi din lumea asta,ca americanii ce au inteles?Avem arme cu nemiluita,avem Holywoodul cu povestile,si gata suntem jmecheri,in rest …habar nu avem…pe ce lume traim).Si apropo de mitocanii la adresa femeilor…Cred ca Trump o are mica…d’aia.(intelegeti ce vreau sa spun).

      • Trump a vrut la Casa Alba,pentru ca …avand o mica ,s a gandit ca si pune focosu nuclear,in loc de aia si o va avea si el,aia evident,mare 😆 😆 😆 ca focosu nuclear reprezinta…aia mare.(Doar ca bietul Trump nu a inteles ca femeile nu pot fi satisfacute cu focosul nuclear,ci tot cu aia…pe care Trump n o are mare,…ci mica.Si de ciuda e mitocan in continuare.Ca sa intelegeti dragii mosului.Si am incalecat pe o sa si v am istorisit povestioara asa.Ca sa intelegeti dragii mosului,de ce este Trump mitocan cu femeile. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *