Lista cabinetului Cioloş şi programul de guvernare au fost depuse în Parlament. Conducerile celor două Camere urmează să stabilească data şedinţei în care va fi dat votul de învestitură

De ce nu s-a lăsat o femeie îmbrățișată de Viorel Cataramă

Omul de afaceri Viorel Cataramă, care s-a expus intenționat infecției cu noul coronavirus, are o stare de sănătate bună, testele făcute până acum fiind negative. Gestul lui a stârnit o uriașă dezbatere publică, cu controversele de rigoare. Cataramă a povestit la cristoiuTv cum a ajuns să ia această decizie, în semn de protest față de ceea ce el numește „pretextul autorităților pentru a prăbuși economia”. El s-a dus în localitatea Bărbulești deoarece, potrivit documentării făcute, acesta era locul cu cei mai mulți bolnavi de Covid-19 raportați la numărul de locuitori. Imaginile cu el îmbrățișându-se cu localnicii au fost foarte mediatizate. Cataramă a povestit, pentru cristoiuTv, de ce o persoană nu a vrut să-l îmbrățișeze. „Sigur, vă mărturisesc că în momentul când mă îmbrățișam, nu mă simțeam foarte confortabil. Dar am avut un sentiment de prietenie și compasiune pentru ei. A fost o femeie care nu a vrut să se îmbrățișeze cu mine pentru că a spus că dacă va face asta, bărbatul ei o va lăsa, după 35 de ani de căsnicie. Și am înțeles. Bărbatul ei era acolo și a spus că nu-mi dă voie. E o tradiție la această etnie (romă – n.aut.)”, a explicat omul de afaceri.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog