Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

De ce nu s-a lăsat o femeie îmbrățișată de Viorel Cataramă

Omul de afaceri Viorel Cataramă, care s-a expus intenționat infecției cu noul coronavirus, are o stare de sănătate bună, testele făcute până acum fiind negative. Gestul lui a stârnit o uriașă dezbatere publică, cu controversele de rigoare. Cataramă a povestit la cristoiuTv cum a ajuns să ia această decizie, în semn de protest față de ceea ce el numește „pretextul autorităților pentru a prăbuși economia”. El s-a dus în localitatea Bărbulești deoarece, potrivit documentării făcute, acesta era locul cu cei mai mulți bolnavi de Covid-19 raportați la numărul de locuitori. Imaginile cu el îmbrățișându-se cu localnicii au fost foarte mediatizate. Cataramă a povestit, pentru cristoiuTv, de ce o persoană nu a vrut să-l îmbrățișeze. „Sigur, vă mărturisesc că în momentul când mă îmbrățișam, nu mă simțeam foarte confortabil. Dar am avut un sentiment de prietenie și compasiune pentru ei. A fost o femeie care nu a vrut să se îmbrățișeze cu mine pentru că a spus că dacă va face asta, bărbatul ei o va lăsa, după 35 de ani de căsnicie. Și am înțeles. Bărbatul ei era acolo și a spus că nu-mi dă voie. E o tradiție la această etnie (romă – n.aut.)”, a explicat omul de afaceri.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog