Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce nu se duce Klaus Iohannis să-i convingă pe olandezi că merită să intrăm în Schengen

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „De ce nu se duce Klaus Iohannis să-i convingă pe olandezi că merită să intrăm în Schengen”

  • În legătură cu problemele noastre-care nu sunt noi-probabil aveți dreptate .
    Intrebare (nu e nevoie să răspundeți)…,dacă nu e bună directia și anturajul vestic ,să ne îndreptăm către marea cultura de la răsărit?Poate se organizează și un cerc de prietenie 2R…moment mai bun nu găsim…și le luam fața vecinilor de la vest.
    Ce ziceți ar merge?

  • Domnu’ Cristoiu,

    Nu merge fiindca n-are chef doamna Carmen… 🙂

  • Iohannis n-are niciun motiv intern să se deranjeze. Coaliția e iubită de electorat, că dă, cenaclul USR încă n-a scos o revistă proprie, iar intelectualitatea atitudinară se cam vede deja că, în postromânism, cel mult va explica cititorilor de carte cât de dezvoltată e Olanda și că, prin urmare, RO nici nu merită să fie primită în Schengen! În contextul dramatic de război, dacă nicio mare putere nu presează pe Rutter, înseamnă că România e tot atât de izolată diplomatic precât la 1940 și, deci, trebuie să reacționeze arătând că își modifică radical politica externă, revenind la tradiționala prietenie și colaborare… ceaușistă cu toți, dar trendul e că nu va manifesta decât slugărnicie. (Criticata Ungarie este și rămâne în Schengen.) Altminteri, Iohannis n-a obținut de la Merkel sau Scholz nici măcar o vizită de lucru în RO: greu de crezut atunci că ar convinge monarhia olandeză să aibă milă de noi.

  • Dar U.E. e ok (si era ok) sa grabeasca o tara precum Ucraina sa intre in comunitate fara niciun fel de conditii.
    La fel si cu NATO.
    Pe noi ne-au periat de ne-a gasit dracii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *