Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

De ce surorile Brontë sunt un breaking news al istoriei

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „De ce surorile Brontë sunt un breaking news al istoriei”

  • Vă mulțumim pentru un jurnal video extrem de interesant care se vrea a fi în același timp ș un jurnal de călătorie superb ,Maestre Ion Cristoiu ! Acest minunat reportaj și jurnal de călătorie reprezintă o adevărată biografie a epocii istorice în care au trăit surorile Bronte și în care poate ar fi vrut! să își găsească un colț de liniște și urmașii britanicilor din acele timpuri și localnicii de astăzi ai acestor locuri ! Felicitări !

  • WOW!!! Mi-a placut foarte mult documentarul. Am citit romanele surorilor Bronte in adolescenta. Recunosc ca m-ati incitat sa le recitesc. M-a uimit culoarea inchisa a majoritatii caselor din cauza ca sunt invelite in piatra. In Europa oraselel astea mici sunt mult mai colorate. Ma intreb ce temperatura o fi fost ca am vazut ca oamenii erau foarte variat imbracati – de la tricouri cu maneca scurta la scurte matlasate!!

    Drum bun in continuare!!! Incitanta calatorie!!!! Ne treziti curiozitatea sa ne intoarcem spre cultura si cunoastere a altei lumi decat a noastra, mai continentala…

  • -ce mai face Regina
    mai e suverana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *