Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce tace România după ce a aflat că austriecii că se opun intrării ei în Schengen?

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „De ce tace România după ce a aflat că austriecii că se opun intrării ei în Schengen?”

  • Maestre Maestre, aia cu costi rogozanu mi-a placut mult. Nu mai este pe statul de plata al serviciilor? A devenit rebel? O sa ajunga maidanez! Pt ca serviciile nu dau semne sa dispara. S-a umflat tarața in el? Cand le canta in struna manca salam de sibiu? Nici de cel mai ieftin salam sa nu aiba bani!!!!

  • Eu am incredere in cinstea si mai ales patriotismul domnului presedinte KWJ cel mai important om din statul roman si sunt convins ca dumnealui are suficiente institutii in directa sa coordonare ca sef al CSAT-ului care sa-i puna la dispozitie informatii credibile si de actualitate in mapa de informare zilnica care sa-i permita sa sanatajeze, corupa, mituiasca sau dimpotriva sa uzeze de orice alte mijloace care sa-i permita sa-si indeplineasca prerogativele depuse la depunerea jurmantului de investire in functia de Presedinte al Romaniei.
    Sau poate ca dumnealui chiar este lipsit de informatiile cheie care sa-l ajute sa ia decizii oportune pe zona de politica externa, si atunci te intrebi ce calitate profesionala au chiar consilierii sai apropiati, sunt acestia capabili sau pur si simplu sunt total ne-profesionisti si pot fi usor pacaliti cu diverse tinichele sau legiuni de onoare acordate de diverse Ambasade.
    Ca dumnealui a promovat-o pe consiliera dumnealui pe domeniul educatiei in functia de ministru al educatiei si reforma balteste in acest domeniu de parca duduia lucreaza cu OZN-uri si astepata sa se termine mandatul lui KWJ pentru a face ceva concret in domeniu de responsabilitate, ce sa facem padure fara uscaturi nu putem avea ..

  • Maestre ,pastila dumneavoastra ,odata o oaza de demnitate si curaj intr-o dictatura abjecta ,a cazut in boala cenzurii care va pune alaturi de toate site-urile miloage care traiesc din banii statului subteran.Nu va daramati propria statuie.Se pare ca pe la noi asta e un sindrom.

  • „Oh, sunt absolut convins că a venit timpul pentru negocieri. În cel mai bun caz, putem opri ostilitățile, chiar dacă nu ar exista o încetare permanentă a focului”

    nevoia de echilibru e doar o stare care defineste nevoia de manifestare a dezechilibrului pe un nivel superior.
    clamarea starii de echilibru pe vremea dezechilibrulu absolut e doar ‘anuntul’ care prevesteste manifestarea unor noi crize, care se adauga celor precedente

    ‘pacea’ pe vremea Revolutiei Mondiale este un non sens. ce se cere e sa navighezi pe apele ei, …n ai cum s-o opresti, …n ai cum orice ai face !

  • „Anschluss, cunoscută și ca Anschluss Österreichs, a fost anexarea Austriei de către Germania Nazistă, prin care s-a format „Germania Mare”.
    Evenimentul, petrecut la 12 martie 1938, a însemnat culminarea unei dorințe de veacuri, aceea de a reuni… Wikipedia
    Dată: 12 mar. 1938 – 13 mar. 1938
    Locație: Austria”

  • Romania tace fiindca diktatura internetului baga pumnul in gura celor care se abat de la „standardele comunitatii”.Am postat dimineata o ipinie care nu convine sistemului ticalos care sugruma Romania.Se pare ca Maestrul a baut din cana lui Nistorescu.Revin,romanii sunt nesimtiti si nepasatori .Sau poate am deranjat ca am pronuntat vaccinare obligatorie?”Lasati-l pe Ceausescu sa doarma in pace,sunteti de mii de ori mai rai si perversi decat el.

  • 19.11.1942
    Sa ne plecam capul cu respect pentru cei căzuți acum 80 de ani la cotul Donului și in Stepa Calmuca
    Bunicul meu a fost acolo și mulțumim lui Dumnezeu a venit viu de acolo
    Sa va dormiti in liniște somnul

    Despre Schengen
    Pentru ca declarația ministrului austriac este una in germana am căutat in spațiul de limba germana reacții
    Pe adresa de email a acestei pagini am pus doua fotografii cu reacțiile acelei declarații
    Ea a fost preluata de Elveția Luxemburg și de multe publicații austriece
    Pe fond argumentele ministrului austriac sunt sustenabile
    Nu trebuie sa uitam ca discuția cu ministrul Bode a avut loc înainte de migrația ucraineana din Martie și Aprilie
    România nu a reacționat pentru ca cei 11 ani trecuți a arătat ca și cu și fără Schenghen România își vede de treaba
    Perioada pandemiei a demonstrat ca penetrabilitatea granitelor nu este ceea ce își doresc cei decla conducerea statelor
    Eu am trecut din România cu un microbuz prin Ungaria Austria in Germania ca in brinza pe străduțele care leagă țările intre ele prin sate și comune
    Muncitorii romani am ajuns fără probleme la locurile lor de munca in germania lipsa Schengen nu a împiedicat asta
    Nu cred in apariția unui MCV pe Schengen exceptind situația in care Dvs pe surse aveți certitudinea faptului și îl prezentați ca supoziție
    Peste 6 zile plec din București spre casa egal cu ce pașaport fac asta la Berlin sunt la fel primit
    Ambiția de a face tranzitul Ungariei Austriei Germaniei pe roti face ca la granițe sa apăra cozi dacă marfa ar călători feroviar nu am vedea cozi de camioane in granița
    Oricine merge la Oder granița a doua tari Schengen Polonia Germania sau la cea a Ungariei cu Cehia vede ca sunt cozi nu la vama ci la cintar
    Din punctul meu de vedere azi Schengen nu mai este nici o șmecherie

  • Ca turist ocazional nu mă interesează în mod deosebit avantajele aderării la spațiul Schengen, dar se pare că nici pe guvernanți și pe mai marele lor ce voia să-și revendice măcar un succes în cei 8 ani… Iarăși tăcerea vorbește?!
    Cu cât vorbește mai mult doctorul de la apărare, cu atât mai mult se scufundă în minciună. Chiar cond. lui de dr. era onorific ca și mulți alții de prin țara asta?!
    Derizoriul în care a căzut mass media românească chiar nu este observat nici măcar de proprietarii trusturilor de presă?!

  • deci daca bulgarii nu sint primiti in schengen ei ajung in bratele rusilor. deci neprimirea bulgarilor e despre cum ue a renuntat la bulgari. pai si atunci bulgarii de ce sa se streseze?! e despre rusi, nu despre schengen, deci nu e despre bulgari. daca ue renunta la bulgari orice demers al bulgarilor ar fi fost inutil, iar daca ue nu renunta la bulgari, orice demers al bulgarilor ar fi fost inutil. deci bulgarii n au decit sa …aiba rabdare.

  • pe vremuri metroul era o …afacere interna. acum importam praf de pusca.

  • interesul national e vazut dupa ce ti dai jos de pe nas ochelarii interesului personal sau de grup. insa simbolul puterii sint acesti ochelari, prin urmare e greu de vazut care e interesul national, pentru ca fix ochelaristului i se cere sa l vada ( cam ilogic demersul )

    • e ca si cum le ai cere sa l vada celor despre care spuneati ca se inregistrau unii pe altii :)) ( prin faptul ca le ceri asta demonstrezi ca tu insuti esti in eroare 🙂 )

    • ‘lumea politicienilor’, care mai nou e a globalistilor care s-au reprofilat pe nationalism :)), e …despre politicieni, nu despre popoare, e despre ochelari nu despre interesul national

      • ( de fapt toti s au reprofilat pe nationalism, de la politicieni la servicii secrete :)) )

        • @Online
          Sincer iti spun,pentru Mine shengen sau aceasta tara ca si alte forme de organizare umana nu mai au vreo relevanta.
          Iti spun ceva foarte „Uman”…fac parte din „generatia decreteilor” sau generatia x…noua societatea ne-a oferit frigul si lipsurile anilor ’80,mizerabila „tranzitie” din anii ’90,capitalismul de cumetrie a lui iliescu din anii 2000 cu imparatul mr 10% nastase in rol principal,apoi securismul turnatorului petrov basescu,crize peste crize,”sistemul” a mai „nascut” o cretaura,acest iohannis,”plamadit” la grivco…samd…Asta ne-a oferit noua societatea,am deja colegi morti la munca sau morti de boli incurabile etc
          Cei care vin dupa noi millenians si z parca nu vor plati pensiile celor dinaintea lor,au fost oameni care au spus deja asta,asadar,pentru Mine aceasta societate si alte forme de organizare umane reprezinta nimic,curand oamenii isi vor pierde „banii” din banci sau „pensiile” private si publice si se vor trezi la realitate.
          Asa cum iti spuneam,ne nastem si murim singuri si e fiecare pe „cont propriu”…
          Dimineatza Frumoasa!!!
          vali
          🙂

          • in anii 80, imi cautam iarna poteca spre sat prin nameti, pe bezna, daca mai si ningeaaa…era chiar tare :))
            insa …ce frumos a fost! 🙂

            iarna, copil fiind, ajungeam acasa si lampa pe gaz era deja aprinsa. asa am invatat cu drag geometrie si fizica, cu un profesor …deosebit, si a fost minunat!
            insa …ce frumos a fost! 🙂

            dupa 90 mi am petrecut timp prin tipografii, vremurile au fost deosebite, pentru mine minunate 🙂 eram tanar :))
            ce frumos a fost!

            cindva, dupa 2000, am murit. habar n am daca eram un mort viu sau un viu mort,
            insa acum, viu mort si mort viu cum sint, pricep ca
            … a sosit Iarna :),
            care i tarteaza cu egala consideratie si pe vii si pe morti :))
            in coltul zambetului meu o lacrima imi face cu ochiul …, iar in coltul cristalin al lacrimei mele imi oglindesc un zambet, poate chiar cel dintru inceput

          • vrei sa spui ca murim singuri pentru ca nu ne cunoastem Numele ? :))
            …creca zici bine, in felul asta, …io habar n am care mi e Numele :))
            cind te cunosti pe tine insuti iti cunosti …Numele? ( io am si renuntat la cunoasterea de sine, …habar n am cine sint :)) )
            sa fiu atat de departat de Numele meu …, asta pare a fi un soi de singuratate, clar :)) ( incers ca suplinesc:))), miscindu ma dupa cum imi e felul, indiferent care o fi el:)), teoretic si asta e o cale de a ma armoniza cu Numele meu, asa ca nadejde am, insa ‘mai intai io’ si dupaia vine si Numele meu, ca un efect:)), asa ca slabe sanse sa mi cunosc Numele in timpul vietii :)))), insa… pentru mine e suficient si asa 🙂 )

          • vali, …sau care ti o fi numele :)), iti doresc o viata frumoasa 🙂

          • acum mii si mii de ani in mintile oamenilor erau instalate ‘sisteme de operare’, dupa alte mii si mii de ani, alte sisteme de operare sint instalate in mintile oamenilor.

            egala consideratie cu care le tratezi pe toate e ‘sistemul de operare’ proppiu Omului, prin urmare nu e doar despre civiliztia asta, ci despre asta si toate celelalte de dinaintea ei, fiecare operind cu propriile definitii.
            a doua nastere e despre ‘sistemul de operare’ care rasare din inima omului ( cu minte cu tot )

            ‘calea omului’ este despre referintele omului. din referinta intr o alta referinta omul ajunge sa si calibreze Referinta, adica paia absoluta.
            Referinta Absoluta e …cu un picior in casa, asa ca Noua Lume si Atitudinea fata de ea e chiar o masura a Omului, deci vremurile astea sint chiar grandioase 🙂

        • @Online
          M-am speriat…am uitat cum ma cheama…am uitat cine sunt…
          „vali, …sau care ti o fi numele :)), iti doresc o viata frumoasa”
          shi am zis sa-mi reamintesc…sa vad „ce scrie”…
          Ca au mai patit-o doi proshti…un „onanist” si un „imbecil”…sfantul duh si arhanghelul gabriel…uitasera cine sunt…
          Sa Vedem…
          „republica socialista romania 1751107463033 certificat de nastere republica socialista romania consiliul popular al sectorului 7 comitetul executiv certificat de nastere seria n 8 nr 084804 nume de familie Constantinescu prenumele valentin-ionut sexul barbatesc data nasterii anul 1975 luna noiembrie ziua 7 locul nasterii copilului municipiul bucuresti sectorul 7 parintii numele de familie al tatalui Constantinescu prenumele tatalui Mihai numele de familie al mamei Constantinescu prenumele Maria-Elena locul inregistrarii bucuresti sectorul 7 nasterea a fost trecuta in registrul starii civile la nr 4463 din anul 1975 luna noiembrie ziua 10 eliberat astazi 10.11.1975 cu nr 15164”
          Asta scrie pe certificatul de nashtere…ca sa fac un pic mishto de „gdpr”…iti pot spune cum ii chema si pe Bunici sau Strabunici…Constantin Croitoru Brusic Borza…
          Duminica Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

      • @Online
        Mi-am adus aminte de ceva…”Stâlpii noii puteri în România”…by silviu brucan…Published 1996 by Nemira…asadar si prin urmare…prin urmare si asa deci…ion iliescu…mugur isarescu…peter roman…theodor stolojan…dan voiculescu…valeriu stoica…nicolae vacaroiu…
        Toti 7 traiesc un fel de „cei sapte magnifici”… 😛 🙂 😀 😆 si va pot povesti ce au „sadit plamadit constuit ctitorit”…un fel de „scrisoarea celor 6″…https: //ro.wikipedia.org/wiki/Scrisoarea_celor_%C8%99ase…
        Duminica Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

      • @Online
        …Azi E Duminica…Ma Gandeam…Uite…”Slujba”…glumesc…
        Ieşirea – a doua carte a lui Moise
        Capitolul 3
        14.Atunci Dumnezeu a răspuns lui Moise: „Eu sunt Cel ce sunt”. Apoi i-a zis: „Aşa să spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!”
        http: //www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=32&cap=3
        Duminica Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂
        ps…adica post scriptum…”lacrimile” intineresc…am plan si Eu… 😐 vali

  • https://m.novinite.com/articles/217613/Austria+will+not+support+the+entry+of+Bulgaria+and+Romania+into+Schengen

    Austriecii știu că în momentul acceptării valul migrației ikegale care până acum trecea prin Macedonia, Serbia, Bosnia și Croația va urma ruta Schengen: Bulgaria, Romania, Ungaria spre Austria și Germania.

  • „De ce tace România după ce a aflat că austriecii că se opun intrării ei în Schengen?”
    Probabil se desfasoara negocieri : tre’ sa mai dam ceva pe langa petrol , gaze si paduri .

  • Adaugati si nepasarea,nesimtirea si lasitatea poporului roman.Cati au participat la protestele care aveau loc in trecut contra raderii padurilor sau contra vaccinarii obligatorii?Asteptam liderul providential sa ne salveze.Peste nepasarea noastra nu va veni niciodata.

  • La Sebeș și in alte câteva locații din tara funcționează Auschwitz-ul pădurilor românești , lagăre ale morții pădurilor deținute de firma austriaca Schweighofer,acolo mor pădurile țării și noi vom muri încet încet ca nație odată cu ele.De ce nu se interzice aceasta exploatare a pădurilor la noi,de ce nu se exploatează la fel in Germania și Austria? Cine sunt criminalii care permit aceasta,pe când un proces de la Nürnberg al criminalilor pădurilor noastre ,banii,lăcomia,corupția întregii clase politice au distrus frumoasa noastră tara.In veci pomenirea ei…Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *