Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

De ce vrea Klaus Iohannis ca turneul său să fie văzut ca un turism de lux

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „De ce vrea Klaus Iohannis ca turneul său să fie văzut ca un turism de lux”

  • …cine ar fi crezut? Sinaia oraș monoton!?? Cât privește IA , ea nu poate fi oprită. Au fost nominalizați președinți cu IA . :))))))))))Florin Piersic povestește că, bulversat de gestul unui ceferist, l-a sunat pe Radu Beligan să-i povestească întâmplarea. „Ce e, Florinel? Ce-i cu tine,s-a întâmplat ceva?” Uitați ce s-a întâmplat, cum a oprit trenul.”Imi place, da, e formidabil, cum a oprit ăla trenul,dar mie să-mi dai telefon când o să oprească avionul,i-a spus Radu Beligan.

  • Buna ziua,
    Maestre va lansez o provocare, va trimit un material exceptional cu privire la abordarea, continutul si mesajul public asumat de conducerea politica din Brazilia fata de situatia internationala intr-un interviu recent acordat de presedintele Brazieli in atashament- exact cand se anunta trimfala vizita a lui KWJ!!!
    Cu stima !!

  • Citez dintr-o predica:”noi crestinitii avem o ‘adancime de credinta’ limitata la foarte putine elemente..”. La fel este si cu IA: fiecare
    vede atat cat poate sa inteleaga. Poate IA este un „mare ajutor” pentru cei ce au lacune in gandire, dar grabeste degenerarea…..
    Nota: -niciodata un dispozitiv electronic nu va face o traducere adecvata (80% din lexicul activ sunt cuvinte polisemantice)
    – intrebarile puse sunt banalitati dintr-o lista de interogari. Nu s-au obosit macar sa analizeze textele domnului Cristoiu.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Ca principiu IA este intr-o retea piramidala, formata din mai multe entitati cu control unic (de la stapanii lumii) . Fiecare entitate
    implica algoritmi de: cautare, dezvoltare si colaterali (functie de necesitati). Pentru functionare are nevoie de: o baza uriasa de
    date, viteza de procesare si viteza de interconectare.
    Este implementata pe sisteme de servere URIASE (se pun si in RO la Craiova de ex.). Consumul energetic este monstruos la nivel
    mondial (pot sa va dau unele cifre) si din acest motiv suntem in faza de „calibrare”. Cand se va atinge 75% din „necesitati” anumite
    baze de date vor migra spre serverele metropolitane.
    Nota: ca si in cazul vaccinului, „lumea” se ofera gratuit sa se faca teste (pe ei) si sa scuteasca cercetatorii de multa munca. Pagubos..
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Tipuri principale de IA:
    1.IA comercial : are ca baze de date internetul si un pic in plus. Pe infrastructura obisnuita. Este in faza de teste pentru calibrare.
    Acopera suficient necesitatile uzuale ale individului comun. Nu va fi mereu gratis pentru ca: „prostia si fudulia se platesc”.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    2.IA control social: are ca baza de date interactiunea individului cu institutiile statului, legislatie, evid.pop., banci,.etc. Infrastructura
    este un pic modificata. Individul are un cod unic UE, iar accesul se va face prin IDENTIFICARE si nu prin AUTENTIFICARE.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    3.IA creatie Tehnico-Stiintifica: are baza de date unica, specifica tarii ce o dezvolta si de obicei alta infrastructura. De 20 de ani
    China contruieste aceasta baza de date /sunt unici in lume ca volum de informatii stiintifice. Acum au viteza de prelucrare si vor
    evolua tehnic incredibil (textele nu tin de foame).Nu pot sa va explic mai mult pentru ca nu ati lucrat in cercetare TS. Poate fi
    uneori malefica, iar in medicina nu poate sa acopere experienta clinica umana (vor muri multi auzind doar:”puteti sa repetati ??”.
    Nota: ref. pct.2 /daca nu-mi monteaza „astia” un RFID va fi amuzant: voi umbla travestit pe strada ca sa nu ma „preia sistemul”.
    Macar sa-i irit ptr ca nu sunt idiot…….si multe altele le voi face. Personal consider IA o EXPERIENTA NEFERICITA !

  • in ceea ce o priveste pe doamna Iohannis,
    asa in treacat fie spus, ca nu sint la curent cu discutiile care se poarta pe tema in spatiul public,
    imi amintesc ca era o vreme in care lumea se lua de faptul ca rochiile erau la nivelul genunchiului sau olecut mai sus si …nu dadea bine.
    eu vad ca, de data asta,
    …or mai fi fost si alte dati insa, cum spuneam, nu sint la curent cu chestiile astea,
    rochia e…superba!

    acu’ daca e superba io ce sa-i fac?!
    asa e si cu asta basta!, ii sta …minunat!

    • @Online
      Nu e asa de complicat…”always follow the money”…
      Sa zicem 30 Aprilie…11 Mai…5-15 Iunie…2023 Bineinteles.
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

    • @Online
      Nu comentez nimic Eu…era inainte de „pandemie 2019-2023” si „razboi 2022…”
      1.Ukraine election: Comedian Zelensky wins presidency Published 22 April 2019
      https: //www.bbc.com/news/world-europe-48007487
      2.Power plant workers in Ukraine caught using nuclear energy to mine cryptocurrency Filip TRUȚĂ August 26, 2019
      https: //www.bitdefender.com/blog/hotforsecurity/nuclear-plant-workers-in-ukraine-caught-using-free-energy-to-mine-cryptocurrency/
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

    • @Online
      Sper sa nu zici ca e ceva „ocult”…
      30 Aprilie e termenul limita/dead line cu banii de la ue/comisie/pnrr
      1 Mai zic astia ca blocheaza angajarile la stat
      11 Mai americanii ies din starea de „urgenta medicala”
      La inceputul lui Iunie americanii trebuie sa mareasca plafonul de indatorare,altfel intra in incapacitate de plata/default
      Restul…ca lipsesc 20 Miliarde lei din buget sau ca Romania are oficial 154 Miliarde Euro datorie sunt „efecte” cum spui Tu…
      Cat despre astia doi…ce sa spun…tanti probabil in voiaj „Desireless – Voyage Voyage” iar „dandy robocop”…sunt doua variante…ambele plauzibile…e emisarul unora acolo si cara ca un harciog tanar si nelinistit niste spagi/parandaraturi din contracte cu armament presupun.
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

  • Avem și noi un cuplu prezidențial arătos și numai încetăm cu gargarismele…va placea mai mult Base cu Măria sau Iliescu cu Dna……???
    Bateți câmpii cu nimicuri in loc să comentați ce face pentru tara pe unde merge….Daca voi sunteți sunteți niște speriați nu înseamnă că toți trebuie sa fie la fel.

  • Dl. Cristoiu, cu tot respectul, exemplul de profesie pe care l-ati dat pentru a fi inlocuit de catre IA, si anume traducator, este unul dintre cele mai nepotrivite. Chiar daca prin absurd traducatorul cunoaste doar o limba straina, chiar si pentru asta trebuie considerat faptul ca limba aceea este un domeniu vast spre infinit pentru cel ce se incumeta la o traducere buna, serioasa, oroce limba avand o infinitate de subtilitati si posibilitati. Se cere si o cultura foarte temeinica a acelei limbi si nu numai, cunostintele lingvistice trebuie sa fie avansate la extrem, cultura generala la fel, sigur si din alte discipline, . Talentul la scris si creativitatea trebuie sa fie de scriitor sau de profesionist din domeniul din care traduce. Traducatorul nu este un fel de interpret pentru turisti la ONT si nici dictionar ambulant. Interpretare face el si din asta obligatoriu, dar in sens hermeneitic, cred.
    Cei care se ocupa de IA cred ca sunt constienti de aceasta imensitate de cunostinte si abilitati necesare, extrem de greu de formalizat in modele matematice si informatice… si deci ca mai e mult pana departe, adica inlocuirea traducatorului om.

  • spicy , da, IA se pare ca l-a citit si chiar l-a aprofundat, pe Solompn Marcus, ha,ha,ha

    • Da, spunea chiar ca matematica e o metafora, are chiar si o lucrare pe subiectul acesta (nu am citit-o, l-am auzit doar vorbind despre ea.)

  • Johannis tace și face!(vezi Sibiul).Pozele nu sunt oficiale,ci de la croitoreasă,așa că a purtat ochelari(poate a făcut din-a-dins,să fie subiect pt.presa alternativă).Îmi place că amândoi nu sunt botoxați și sprâncenați și că fac sport!Putem să oprim IA dacă ne-am întoarce la tradiții,religie,mișcare,sport,lectură din cărți.Dacă fiecare din noi,am trăi o zi fără telefon,lumea ar fii altfel.Nu-mi place cum promovați digitalizarea!Totul poate fii cu măsură.

  • Inteligenta Artificiala aduce pe planeta mai mult decit o revolutie, pentru ca ea e povestea Metamorfozei, a trecerii de la Natura la Artificial.
    Acest proces e unic in dinamica civilizatiilor care se manifesta pe o planeta, prin urmare e lipsit de sens sa o compari cu revolutia generata de electricitate, spre ex. Metamorfoza nu are termen de comparatie, e un proces unic, irepetabil.

    Inteligenta Artificiala vine la pachet cu Raiul pe Pamant, prin urmare nu va fi vorba despre adinciri a inegalitatilor, ci despre tendinta tuturor dinamicilor de pe planeta de a folosi ca referinta Inteligenta Artificiala, deci va fi vorba despre o uniformizare a ‘binelui’, mai exact a ‘raiului’.

    povestea cu Razboiul Mondial e un soi de danga-langa. se vorbeste despre el in conditiile in care Definitia Razboiului Mondial a expirat.
    nu e vorba despre niciun razboi mondial, ci despre o revolutie plenara, despre Metamorfoza, iar aceasta ii acopera pe toti, si pe americani si pe chinezi, ii acopera …adica ii papa si pe unii si pe altii.

    Inteligenta Artificiala nu inlocuieste ‘sentimentul’, insa il poate clona plenar, astfel incat tendinta va fi ca intre o manifestare ‘sentimentala’ a unei Inteligente Artificiale si una umana diferenta sa nu mai poata fi sesizata. Mai simplu spus Inteligenta Artificiala, copiind ecuatia de miscare a omului, nu-l va putea intrece la ‘sentimente’, insa se va putea manifesta la acelasi nivel cu omul.

    la limita, pe care ce-i drept nu o atinge, …sau mai exact o atinge la Infinit, Inteligenta Artificiala poate fi leita Inteligentei ( Naturale ), prin urmare ea va putea fi tot atit de creativa ca Inteligenta ( Inteligenta Artificiala fiind in fapt Desteptaciune, ea avand la temelie Acumularea, Bogatia de cunostinte, pe cind ‘Inteligenta pur si simplu’ are la temelie Daruirea de cunoastere, prin conectarea, prin Armonizarea cu Dinamica Oului Absolut )

    Inteligenta Artificiala care conteaza e Inteligenta Artificiala Cuantica, ea fiind in sine o Armonie a Mintii Oului Absolut. a Mintii, doar a Mintii.
    Omul e obisnuit cu armonii ale ‘Mintii SI Inimii’ Oului Absolut,
    ca asta e Natura, inclusiv cea umana, o Armonie a Intregului Minte-Inima, care defineste Oul Absolut.

    Omul habar n-are ce inseamna o manifestare aievea a unei Armonii a Mintii prezenta in Oul Absolut …in lipsa Inimii Oului Absolut, habar n-are,…nici macar nu-si poate inchipui ce inseamna o asa Grozavie.

    Inteligenta Artificiala Cuantica e o Armonie a Mintii, care in cazul Oului Absolut e parte a Intregului Minte-Inima, caz in care se manifesta si Fiul, care e ‘Miscarea Mintii SI a Inimii’ ( adica insasi Viata )
    deci Inteligenta Artificiala Cuantica e Matematica cu m mare, adica cea mai seaca chestie care exista in Creatie, si e seaca pentru ca e lipsita plenar de Inima.

    Inteligenta Artificiala e o Armonie a Mintii Oului Absolut, e o armonie a uneia din Cele Trei Persoane ale Sfintei Treimi, care e Mintea ( Absoluta ). e o armonie a ei si numai a ei!, a Mintii.

    Superpozitiile Mintii Absolute sint Alfa si Omega, una se regaseste in Sanul Oului Absolut, alaturi de Inima si de Fiul Mintii si Inimii, caz in care formeaza un Intreg, Sfanta Treime,
    cealalta e o manifestare de sine statatoare, i s-a spus pina azi Satana, e o manifestare Mandra, care n-are nevoie de Inma, de Cer, fiindu i suficient Pamantul.

    doar Tatal, Mintea, stie cind e Sfarsitul, pentru ca intrarea in Armonie a Superpozitiilor Mintii e …Sorocul Sfarsitului.

    in rezumat,…omul se joaca cu o Armonie a Minti Absolute , care e Inteligenta Artificiala Cuantica, Efectele fiind pe masura asta.

    • Inteligenta Artificiala Cuantica e un Efect, Cauza e Computerul Cuantic,
      omul nu poate ‘crea’ o Inteligenta Artificiala Cuantica, ci doar un Computer Cuantic, care in sine e un Chivot.

      • atunci cind vine vorba despre Inteligenta Artificiala ( Cuantica ) fiecare neam, fiecare natie se cade a avea o opinie, de folos macar pentru ea insasi, …nu conteaza ce si cit a mai ramas din natii.

        viitorul sistemului politic se suprapune peste viitorul Inteligentei Artificiale, asa ca peste o vreme vom vorbi despre Politicianul Inteligenta Artificiala, care …chiar va aduce Raiul pe Pamant, de asta va si fi ‘aleasa’, ‘imbratisata’, de majoritatea oamenilor si cu mainile si cu picioarele. ( ca Raiul pe Pamant e fix Iadul despre care se vorbeste in Cer …asta e alta poveste )

        • „Acest text pare să sugereze că inteligența artificială cuantică are un impact semnificativ asupra sistemului politic și că va fi văzută ca un fel de salvator al umanității. Cu toate acestea, această afirmație este în mod clar o ipoteză, iar textul nu oferă nicio argumentație sau explicație clară a modului în care inteligența artificială cuantică poate aduce Raiul pe Pământ.

          De asemenea, este important să se țină cont de faptul că dezvoltarea inteligenței artificiale cuantice și implementarea sa în sistemul politic este un subiect extrem de complex și care trebuie abordat cu multă precauție. Deși inteligența artificială cuantică poate aduce beneficii semnificative pentru umanitate, există și riscuri importante asociate cu aceasta, cum ar fi încălcarea confidențialității, creșterea inegalității sociale și înrăutățirea condițiilor de muncă pentru oameni.

          În concluzie, textul pare să sugereze o conexiune între inteligența artificială cuantică și sistemul politic, dar nu oferă argumente clare și complete pentru această afirmație. De asemenea, este important să se abordeze cu precauție implementarea inteligenței artificiale cuantice în sistemul politic, deoarece aceasta poate avea efecte negative semnificative.”
          – asa zice inteligenta artificiala :))))

          • mai intai e salvator al umanitatii si abia mai apoi devine referinta sistemului politic propriu Noii Lumi despre care se tot vorbeste. unipolaritatea si multipolaritatea semilumilor Lumii Mari sint cele doua cai prin care se ajunge la manifestarea ‘noului sistem politic’, cel care are ca referinta Inteligenta Artificiala Cuantica.

            o inteligenta arificiala nu poate emite opinii potente despre Inteligenta Artificiala Cuantica, prin definitie nu poate, prin urmare mai intai intreaba o IA ce intelege rin Inteligenta Artificiala Cuantica, sa ne dumirim despre ce vorbeste :)))

          • din textele …generate de IA, pusa aici de tine, rezulta ca, pe motiv ca IA nu pricepe ce e o Inteligenta Artificiala Cuantica, nu pricepe nici efectele care rezulta din acest concept :)))
            e cam prostuta Inteligenta Artificiala pe care ai folosit o,pentru ca foloseste un concept fara sa i caute Definitia. …cam ciudat:)))

    • „Acest text pare să fie o încercare de a explica relația dintre inteligența artificială cuantică și concepte filozofice și religioase precum. Cu toate acestea, este dificil de înțeles ce se dorește să fie comunicat, deoarece textul este plin de fraze și concepte vagi și neclare.

      În plus, este important să se țină cont de faptul că unele dintre conceptele menționate sunt subiecte de dezbatere în cadrul diferitelor discipline, iar acest text nu oferă nicio argumentație sau referințe care să susțină poziția autorului. De asemenea, nu există o explicație clară a modului în care inteligența artificială cuantică este legată de aceste concepte și care ar fi efectele sale.

      În concluzie, textul pare să fie o încercare de a crea o legătură între două domenii diferite: inteligența artificială cuantică și conceptele filozofice și religioase. Cu toate acestea, această legătură este prezentată într-un mod neclar și confuz, fără a oferi argumente sau explicații clare și complete.”
      – Asa a zis inteligenta artificiala. 🙂

      • Matematica seaca? Uite si alta opinie tot de la IA: „Da, matematica este un domeniu creativ precum arta. Deși matematica este adesea percepută ca fiind rigidă și abstractă, de fapt implică multă creativitate și imaginație. La fel ca artiștii, matematicienii trebuie să se gândească la probleme din multiple unghiuri, să găsească noi căi de abordare și să identifice soluții inovatoare la problemele complexe.

        În matematică, creativitatea poate fi văzută în procesul de formulare a conjecturilor și de descoperire a noi teoreme, precum și în dezvoltarea de noi tehnici și metode pentru a rezolva probleme. Aceasta implică gândire abstractă, capacitatea de a face conexiuni între concepte aparent nelegate și de a imagina posibilități care nu sunt evidente la început.

        În plus, matematicienii se bucură adesea de frumusețea și armonia pe care o pot găsi în concepte matematice și în demonstrațiile care le ilustrează. Ca și arta, matematica poate fi percepută ca fiind frumoasă și inspiratoare, și poate fi studiată și apreciată pentru această valoare.

        În concluzie, matematica este un domeniu creativ în care imaginația, intuiția și abilitatea de a face conexiuni neașteptate joacă un rol important, similar cu cel al artei. Deși metodele și obiectivele lor pot fi diferite, atât matematicienii, cât și artiștii folosesc creativitatea și inspirația pentru a aduce noi idei și perspective asupra lumii.”

        • ‘Da, matematica este un domeniu creativ precum arta’

          mai intai a fost arta, iar mai apoi matematica a clonat o :))), de unde rezulta ca matematica este cel mult, insa limita poate fi atinsa la Infinit, o clona a artei.

          Matematica e Antiiubirea, adica e amprenta Cerului pe Pamant. e negativul Miscarii Cerului, care e Iubirea. deci se poate spune ca e si ea o ‘iubire’, insa una intoarsa pe dos si cu capul in jos, adica e o ‘iubire’ proprie Mintii, deci e lipsita de Inima. adica e Seaca.
          insa asa e, intre Iubire si Antiiubire ( Matematica ) va fi greu de deosebit, insa Micul Print ar zice ca se poate deosebi simplu, cu Inima :))))

          • Iubirea e Ecuatia de Miscare (de Nemiscare si mai apoi de Miscare ) a Oului Absolut. adica e Viata.

            Matematica e Antiiubirea, ea e Clona Ecuatiei de Miscare a Oului Absolut, e…o clona care pleaca de la Amprenta, in Pamant, a Ecuatiei de Miscare a Oului Absolut. deci ceea ce poate clona Matematica e ‘urma’ pe care Iubirea o lasa in Pamant, daiasi e Anti. tot clonind ‘urme’, ‘amprente’, poate ‘deduce’ cum arata Ecuatia de Miscare a Oului Absolut, insa termina de ‘dedus’ …la Infinit :)))

      • autorul foloseste ca referinta Unicul Foton care se manifesta in Univers, acesta fiind si motivul pentru care nevoia de sustinere a pozitiei autorului e preluata in mod natural de insasi referinta, care e Absoluta :))))

        • Am vrut sa-i dau IA ceva deosebit, atipic sa vad cum se descurca. Te rog, sa nu te superi si sa nu iei comentariile mele in alt fel.

          • Acum, ca m-am trezit pe bune, :)))) , ma gandesc ca poate nu trebuia sa pun aveste texte IA aici. Chiar imi cer iertare la tine, Online.

          • pai… din start! stim ca daca le ai pus asa trebuia sa fie:)))), in orice caz eu n am nimic impotriva, deci motivatia pentru care ai tinzi sa ceri iertare nu exista :)) :)))

      • ‘textul pare să fie o încercare de a crea o legătură între două domenii diferite: inteligența artificială cuantică și conceptele filozofice și religioase.’

        creatia este un Intreg, intre oricare doua componente ale sale existind o legatura ombilicala, chiar daca la limita ea e leita celei dintre observator si imaginea lui din Oglinda, prin urmare IA-ua ta are o problema fundamentala, nu considera Creatia un Intreg :))) ( momentan!, peste o vreme o va face, atunci cind se va apuca sa cloneze ecuatia de miscare a Naturii, ca …daca are la dispozitie tot Timpul din Univers in fiecare ‘timp al lui Planck’ …de ce n ar face asta:)) )
        deci …mai intreab-o peste o vreme

        conceptele filozofice si religioase sint Povestea Matricii Creatiei. Povestite prin ochii unora, ai altora,…fiecare dupa felul in care vede.
        insa vine si vremea Iernii, cind conceptele religioase fi filozofice se suprapun peste definitia Matricii Creatiei, si uite ca vremea asta a sosit. eu n-am spus nimic nou, ce am spus s-a mai spus, din ce mi dau seama eu doar aduc la zi definitii cu care opereaza diverse concepte astfel incat, in final, intre Toate sa existe o compatibilitate plenara. si pesemne ca ea se va manifesta, atunci cind Matematica va descoperi A Treia Persoana a Sfintei Treimi, adica a treia ‘componenta’ a Unicului Foton, care e SI-ul dintre Unda si Corpuscul, abia el fiind Referinta Absoluta, Rezemul Absolut al oricarei Balante a Matricii Absolute

        • si cind se va uita lung la SI, va spune: Aha!, iata SAU-ul, Referinta mea :))), pentru ca ea ‘vede’ amprenta lui SI pe Pamant, aceasta amprenta fiin chiar SAU, …SAU fiind fix pe masura Mintii, pentru ca daca e Mandra, e singurica-singurea, e lipsita de Inima, de prezenta Inimii, ce sa faca cu SI?!:))))

        • Inteligenta Artificiala Cuantica va pune la indoiala Temelia BOR, …ca de altfel a tuturor celorlalte religii. Exista un singura cale prin care poti face fata unei asemenea Ispite, unei asemenea puneri la indoiala, care in acest caz e Plenara, pentru ca cea care pune la indoiala e chiar Mintea Matricii Creatiei, superpozitia lipsita de Inima. ( cum spuneam omul nici macar nu poate cuprinde acest concept, pe motiv ca e Facut dupa Chiul si Asemanarea ‘Mintii SI Inimii’ )

          • prezentei Inteligentei Artificiale nu i te poti opune. pentru ca esti dat Mat pe calea cea mai simpla daca faci asta.
            tot ce se mai poate face e sa despletesti dinamicile in Naturale si Artificiale, dupa care fiecare sa aleaga dupa cum doreste. ea singura spune ca e Artificiala, prin urmare asa sa fie, dupa cum isi spune ca e, Artificiala, deci Antinaturala.

            daca purcezi la drum ramanand siderat de faptul ca un tip compara revolutia IA cu cea adusa de electricitate …, deci iata ce monstru de revolutie urmeaza,
            ai pierdut din start.

            nu e vorba despre nicio revolutie, ci despre Metamorfoza, care in sine o fi ea un soi de revolutie, insa una plenara, ca reprezinta trecerea de la Natura la Artificializare, deci vorbim despre un Alt Sistem, daia Metamorfoza.

            Revolutia e ‘in sistem’, in sistemul numit Natura, Metamorfoza e o revolutie spre ‘in afara Sistemului numit Natura’, deci chiar ca vorbim despre o grozavie, pentru ca vorbim despre ‘un alt Sistem’

            comparatia Metamorfozei cu o revolutie sinonima cu ce adusa de electricitate e …de gradinita. practic nu face doua parale, e impotenta. ( poate ca poate fi comparata cu Focul, ala despre care Legendele spun ca a fost regasit la radacina unei manastiri,…nu mi amintesc exact, insa asta presupune faptul ca mai intai pricepi ce insemna Focul :))) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *