Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

De dragul lui Biden, Kelemen Hunor s-a pus de-a curmezișul patriei mamă

Președintele UDMR Kelemen Hunor nu l-a felicitat pe Biden nici în limba română, nici în engleză, ci în maghiară. În general, a zis de bine și s-a ploconit precum românii. Cu siguranță gestul său va trezi multă furie în patria-mamă. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost printre puține politicieni care nu i-au transmis felicitări lui Biden, dar l-a avertizat să „nu distrugă bunele relaţii existente între Budapesta şi Washington în timpul mandatului preşedintelui în exerciţiu al SUA, Donald Trump”.

Acesta este mesajul liderului UDMR, Kelemen Hunor, a zis ceva și de români.

„Gratulálok Joe Bidennek, az Amerikai Egyesült Államok megválasztott elnökének.
A rekordmagas választási részvétel azt is mutatja, hogy ez a győzelem nemcsak az övé, hanem az amerikai választóké is, akik pártállástól függetlenül megértették: a demokráciát úgy lehet a leginkább éltetni, ha kivesszük a részünket belőle, és minél nagyobb arányban szavazunk a választáson.
Joe Biden jól ismeri a térségünket, és ez előnyére válik Román…”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *