Majoritatea românilor consideră că situaţia generală a ţării este mai rea comparativ cu cea din urmă cu 30 de ani, potrivit rezultatelor unui sondaj INSCOP

De la Klaus Iohannis nu am aflat nimic ce a zis el la Summit despre poziția României față de Rusia


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De la Klaus Iohannis nu am aflat nimic ce a zis el la Summit despre poziția României față de Rusia”

  • Ce frumoasa si luminoasa e lb franceza ! Se vede ca a fost creata de nobilime. Pacat ca tineretul nostru nu o mai studiaza. De fapt , ce mama dracului mai studiaza tineretul ?
    Cat despre filoamericanismul tarilor baltice si al Poloniei , il inteleg prin prisma dureroaselor experiente istorice cu Rusia, cu care sant vecine . Ce nu inteleg eu : de ce noi , romanii ii latram pe rusi cand ei nu ne mai sant vecini. Cand , dimpotriva , ii tin in sah pe vecinii nostri ucraineni. Numai din cauza prostiei . Si valabil si in cazul atitudinii fata de China.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog