Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Deputatul Corneliu Zelea Codreanu urmărit de Siguranță

În aprilie 1932 Corneliu Zelea Codreanu e parlamentar. Fusese ales la 32 de ani deputat de Neamț la scrutinul parțial din 31 august 1931 cu 36% din voturi, provocînd un șoc de proporții pe scena politică. Potrivit unei Note a Siguranței din 9 aprilie 1932, deputatul Corneliu Zelea Codreanu era urmărit de Siguranță. Și nu întîmplător. Pe 17 aprilie 1932 au aveau loc alegeri parțiale la Tutova. Legionarii aveau șanse să cîștige din nou.

Scan


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Deputatul Corneliu Zelea Codreanu urmărit de Siguranță”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *