Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente / Carmen Cărăușu, un pictor autentic

Zori de zi, iar calendarul meu arată 2 iunie, anul de grație 2022. Pe fereastră se vede puternica lumină solară. Cât de mult am dorit să o văd, după atâtea și atâtea zile cu nori și temperaturi scăzute.

E o zi dedicată bucuriei deci, încă de la primele ore. Un alt prilej de bucurie autentică este întâlnirea cu universul artistic al unui creator special. Este vorba, onorabili cititori, de distinsa doamnă Carmen Cărăușu. Faptul că are o experiență de inginer îi conferă anumite avantaje. Mai mult realism în tot ce face, mai multă decizie. În general, pictorii sunt mai boemi și nu prea știu ce să facă cu zilele și serile lor.

Un alt aspect pe care doresc să îl subliniez apăsat scriind despre doamna Carmen Cărăușu și pictura sa este acesta. A început serios și constant să picteze foarte recent. Mai precis, în anul 2021. Până atunci, doar la final de săptămână, în zilele de sâmbătă și duminică reușea să găsească puține ore dedicate lumii armoniilor cromatice. Cu toate acestea, tablourile sale par a fi semnate de un pictor cu vechime, cu multe exerciții în spate, cu zile și nopți de studiu în fața șevaletului. Cu pensula și paleta de culori în mâini.

După această introducere puțin cam lungă, vă rog să mă iertați, dar pe care eu o consider necesară pentru a cunoaște pe invitata noastră specială de astăzi, să trecem mai departe. Adică la un scurt dialog, iar apoi să vedem și noi câteva superbe tablouri.

– Vă rugăm frumos să vă prezentați, pentru cei care încă nu vă cunosc.
– Sunt Carmen Cărăușu, 8 martie 1964, Piatra Neamț. Inginer energetician.

– Ce ne puteți spune despre arta dumneavoastră în anul 2021?
– Până în anul 2021 am strecurat pictura în weekend.

– Ce anume vă doriți de la anul calendaristic 2022?
– Sper ca 2022 să-mi aducă mai mult timp și inspirație.

– Și noi sperăm tot așa. Asta pentru a realiza cât mai multe lucrări minunate. O parte dintre acestea oferim și noi acum.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *