Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Descoperitorul de talente/ Gabriela Oprea pictează pentru bucuria noastră

Trei cifre de 1 adică 1.11 arată azi fila din calendar. Adică prima zi din luna noiembrie, când scriu aceste rânduri.
Prin urmare, doresc să vă prezint un subiect special, ceva de genul, primul loc în preferințele mele. Aleg deci tablourile valoroase semnate de Gabriela Oprea. Dacă te uiți cu atenție la ele, vei vedea cum lucrează un creator de talent real și cu mari perspective. Le veți putea admira și dumneavoastră, după un dialog introductiv.

-Vă rugăm să vă prezentați.
– Interesul dumneavoastră mă onorează! Prea multe nu am de spus. Sunt tânără pensionara (aprilie 2020). Am lucrat o viață în industria petrolieră, mai exact 37 de ani, acum am mai mult timp pentru pasiunea mea.

Sunt o fire curioasă și îmi place să învăț așa că m-am documentat, temeinic, urmărind foarte multe tutoriale pe youTube și înscriindu-mă la foarte multe cursuri, toate gratuite. Așa am descoperit cât de mulți artiști talentați sunt pe lumea asta !!! Din admirație pentru ei, am început să aplic ce am văzut. Inspirația mea sunt pozele făcute de fotografi celebri, extrem de talentați, pe care le-am descoperit pe internet.

Pe scurt , creațiile mele se datorează bunătății artiștilor care au avut disponibilitatea să împărtășească operele și cunoștințele cu noi, muritorii de rând.
Dacă chiar credeți că merit atenție, voi reveni cu poze ale desenelor și picturilor mele.

-Da, cred, sunt sigur de asta!
– Am urmat exemplul celor de la care am învățat și le-am dăruit cu mare drag prietenilor care s-au arătat entuziasmați de ele.

-Concret, cum a fost anul 2022 pentru dumneavoastră, până la debutul lui noiembrie?
-Anul 2022 a marcat primirea mea în rândurile artiștilor plastici amatori ai cenaclului Arcade – Ioan Titus Drăghicescu din Ploiești, cenaclu care operează în cadrul Centrului de cultură județean Prahova din anul 1996. El a fost construit de cel al cărui nume cu mândrie îl poartă. În prezent, cenaclul este condus de pictorul Adrian Zogorodnei, om cu un talent excepțional și de o remarcabilă modestie.

Tot în acest, an am avut cinstea să fiu invitată să-mi expun lucrările în cadrul Casei Județene de cultură Reșița în prima mea expoziție personală numită ” Întoarcerea la Rădăcini” . Invitația a fost făcută de doamnele Nicoleta Moise și Radu Maria Novak persoane minunate pe care m-a bucur ca am avut ocazia să le cunosc.

Am participat la numeroase expoziții atât în țară, cât și în străinătate:

  • – Be part – galeriile Art Montez din Roma, Italia (curator Gio Montez)
  • – Culorile primăverii – Galeriile Bistro & More București,
  • – Antidote – Galeria Occidentului, București
  • – El Ritmo del arte rumano – Centro Cultural Buero Vallejo Calle Los Robles Alcorcón, Madrid, Spania
  • Curator Titrea Adina Moldova
  • – Exhbicion international – Sophie Espacio de Arte , Lobos, Argentina (curator Carlos Eduardo Vera)
  • – Ilustrații Literare- Muzeul Național al Literaturii Române, București
  • – Expoziția de caritate a Crucii Roșii Române, București
  • -Forma- Muzeul Geologic al României, București ,curator Ingrid Stegaru
  • – Simfonia Florilor- Hermania, Sibiu, curator Mariana Frum
  • – Salonul de Vară- Biblioteca Județeană Nicolae Iorga, Ploiești,
  • – Sustainable Heritage – Biblioteca Județeană Nicolae Iorga, Ploiești,
  • – Salonul de toamnă- Centru de cultură Câmpina. Toate sub egida Arcade- Ioan Titus Drăghicescu

– Ce mai urmează până începe 2023?
-Până la sfârșitul anului mai am câteva invitații și urmează să trimit lucrări pentru 2 expoziții de caritate, de comemorare a 7 ani de la tragicul accident întâmplat la Colectiv și strângere de fonduri pentru Livia Dumitru precum si alte 2 expoziții la galeria Senat și galeria Bistro art@ more. Mă voi alătura desigur colegilor mei din Cenaclul Arcade-Ioan Titus Drăghicescu în cadrul expoziției colective Salonul de iarnă și expoziției de la Cahul, la invitația Școlii populare de arta din Republica Moldova.

Privesc cu optimism spre viitor, străduindu-mă să acumulez cât mai multe cunoștințe, să-mi perfecționez tehnicile de pictură și desen și să cunosc cât mai mulți oameni interesanți și de valoare din domeniul artelor.

-Vă mulțumesc. Să vedem acum câteva tablouri. La final, vă doresc multă sănătate dumneavoastră și familiei. Toate dorințele să devină realitate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Descoperitorul de talente/ Gabriela Oprea pictează pentru bucuria noastră”

  • Pur și simplu m-au fascinat picturile doamnei Gabriela Oprea !Mi-a plăcut foarte mult portretul de fetiță, amintind de portretele de copii ale lui Nicolae Tonitza ,dar realizat într-o notă personală și admir cu multă bucurie natura, păsările și florile ,peisajele zugrăvite cu atâta măiestrie de domnia sa ! Aceste picturi mi-au adus multă bucurie în suflet! Felicitări doamnei Gabriela Oprea pentru minunatele sale realizări și dumneavoastră pentru un articol de excepție ,absolut superb !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *