Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Descoperitorul de talente: Jocul culorilor cu Ana (Anca) Horescu

Prea multe realități serioase strică. Tot felul de crize, facturi, fracturi, drumuri la medic. Copilul care trăiește mai departe în fiecare dintre noi dorește să se joace, măcar din când în când. Un joc aparte ne oferă invitata noastră de astăzi, distinsa Doamnă Ana (Anca) Horescu. Așa am descoperit un artist deosebit, care realizează tablouri ce nu se pot uita ușor, după ce au fost admirate.

– Vă invităm să vă prezentați.
– M-am născut în București, în anul 1956, într-o lună de vară, de aceea jocul de culoare face parte din viața mea. Chiar dacă în copilărie îmi plăcea să desenez să visez să îmi imaginez (îmi place și acum) destinul mi-a îndreptat pașii către alte destinații desenul rămânând o amintire. Serviciul, creșterea și educația copilului, griji, probleme prin care au trecut toți apropiații vârstei generației mele.

Momentul pensionarii a fost ca un clopoțel care parcă a sunat și am început să pun inima, mâna și gândurile pe vârful pensulei. Încurajări am primit de la oameni supertalentați, pictorii George Tanasa și Popa Laurențiu.

– Cum a fost 2021?
– Anul 2021, deși un an trist, anul pandemiei, pentru mine a fost un an cu realizări în pictură. Cu toate că a fost anul online-ului, am avut aprecieri din lumea întreagă la expoziții – am participat la Salonul de Primăvară organizat de Asociația Artiștilor Plastici București unde am primit premiul 2 în cadrul expoziției colective, am concurat la Concursul Festival 4Arts de la Cimpina Internațional Creation and Performance Contest ediția a 2-a unde am câștigat Premiul 3.
Deci, a fost un an bun din acest unghi, tablourile fiind expresia unor trăiri.

– Ce vă doriți pentru a doua parte a anului 2022?
– Îmi doresc să fiu sănătoasă, în primul rând, apoi cum arta e în suflet îmi doresc să mă perfecționez să îmi îmbunătățesc tehnicile să particip la expoziții și concursuri și mai ales să pot transmite privitorilor sensibilitatea culoarea și trăirea sufletului meu, să fie picturile mele poezia ochilor.

– Foarte frumos. Asta cu poezia ochilor chiar mi-a plăcut în mod deosebit. Voi încerca să o folosesc și eu, evident amintind de unde cunosc expresia. Acum să vedem câteva tablouri semnate de dumneavoastră.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *