Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Descoperitorul de talente: Mara Alexandra Ungureanu, un copil extrem de talentat

Onorabilii cititori vor descoperi acest text în data de 9 iunie, ori cireșar, cum e trecută luna asta în calendarul popular.

Istoria consemnează că la data de 9 iunie, dar anul 1818, a avut loc primul zbor cu un balon cu aer cald deasupra orașului București. Acest aerostat a fost numit „bășica lui Vodă Caragea”.

Tot la data de 9 iunie, dar anul de grație 2022, lansez și eu un balon cu aer cald spre cerul nemărginit…Este un balon pictat de data asta. Autorul e un copil extrem de talentat. Să îl cunoaștem.

Mara Alexandra Ungureanu are 11 ani. A terminat anul acesta clasa a-IV-a la Școala Gimnazială ,,Cezar Boliac”. Pasiunea ei pentru pictură a prins contur în jurul vârstei de nouă ani. A fost mereu încurajată de către părinți și întreaga familie să-și urmeze visul pentru a-și perfecționa talentul.

Acestea a fost vorbele. Dar lucrările? Tablourile în sine cum sunt? Cum este până la urmă balonul pictat? Îl vedeți imediat, ca să fac o rimă involuntară. Alături de el alte și alte tablouri care dovedesc un fapt evident ca lumina zilei. Ne aflăm în fața unui copil deosebit. Felicitări neformale nu numai pentru el, dar și pentru familia sa, părinții și ceilalți, oameni care au format un cadru stimulant, încurajator. Dar acum, vine vacanța cu trenul din Franța!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *