Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Deși recunoaște că nu e eficient la Omicron, România achiziționează vaccin pe rupte

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Deși recunoaște că nu e eficient la Omicron, România achiziționează vaccin pe rupte”

  • O singura spalare inseamna doar degresare, nu curat, nu fir frumos, lucios., sa stiti.

  • 1. UCRAINA ESTE….BARIERA DINTRE NOI SI…RUSIA…. DECI…TREBUIE AJUTATA…CU…ORICE… PRET…

    CIUDAT ESTE…CA PRIN FELUL CUM EXPUNETI…D.VOASTREA LUCRURILE….PARETI…A LOVI IN UE SI IMPLICIT SI IN UCRAINA…. SI PUTETI FI CATALOGAT….IMPLICIT…RUSOFIL.

    CE AR TREBUI SA FACA UE SI SUA…SA NU AJUTE UCRAINA…ASTFEL SA FIE CUCERITA MAI USOR DE RUSIA ?

  • Pentru o asa actiune a justitiei romane, doamna Scutea trebuie neaparat sa il reactiveze pe procurorul Portocala care sa conduca echipa de procurori militari romani in Ukraina. Numai asa va fi sigura ca va putea emite un mandat de arestare pe numele lui Putin.

    Oare madam Scutea va organiza si o cercetare a crimelor de razboi ale presedintilor americani care au comandat razboaiele din Yugoslavia, Afganistan si Irak? Va cerceta si crimele de razboi din respectivele razboaie in care sunt inplicati si militari romani?

  • nesimtirea e in aceeasi barca cu bunul-simt, chiar daca la prima vedere nu pare a fi asa.

    anti(bunul-simt) e din povestea Anti, aia a Vremurilor astea, si…iata cum aflam noi si cam cum se manifesta el:))

    e de anti-bun-simt :)) sa te speli…pe jumatate!:))))
    asta la inceput!, mai apoi procentul poa sa creasca, banuiesc ca va creste chiar in stil fibonacci:))

    deci anti-bunul-simt se manifesta atunci cind nesimtirea devine ceva de bun-simt.

    dupa cum i se propovaduieste natiei, ca zicerea fiind la ‘radio romania etc’ e o propovaduire binecuvantata de ‘stat’, rezulta ca si ‘statul’ a adoptat Doctrina Anti, aia acre are ca esenta AntiBunulSimt

    mare lucru sa fii nesimtit pe vremea AntiBunuluiSimt :))))
    ______________
    atunci cind jegul devine ‘noua stare de curatenie’, definitiile lumii mari incep cu Anti.
    Doctrina Anti este Doctrina antiNatura, mai inainte de a fi orice altceva.
    Maestre, asta e inceputul:)), Doctrina Anti e mititica deocamdata, …insa va creste ca Fat-Frumos:))), iar atunci cind se va face mare…de bun-simt va fi sa fii antiom!

    • atunci cind Antibunulsimt se manifesta…nu prea e de joaca, pentu ca e prima data cind se manifesta o stare ultradeosebita: nu i te poti opune manifestarii Antibunului simt!

      de ce?
      pai…scrie in Definitia Antibunuluisimt.
      de partea cealalta a Antibunului simt sta Bunul-Simt, in fapt Iubirea, iar Iubirea presupune manifestarea ‘lipsei opozitiei’, pentru ca ea e chiar NonActiunea!

      deci nu i te poti opune Antibunuluisimt, insa…ii poti spune pe Nume, dupa care fiecare e liber sa aleaga…dupa cum ii e masura.

      faptul ca Antibunulsimt se piteste in haina Bunului-Simt e o Antiintelepciune. deci e o chestie tare de tot, nu-i de gluma. prin urmare tot ce se poate face este…sa lasi in fundul gol Antibunulsimt si…cui ii place n are decit sa-l imbratiseze!:)))

      atunci cind Doctrina Anti devine vizibila, si a devenit!, o natie mai poate fi condusa in stare de Pace exclusiv prin activarea ‘manifestarii prin Superpozitii’

      Antibunulsimt tre sa stea unde ii e Locul!
      nu i te poti opune manifestarii Antibunuluisimt, insa ii poti indruma catre Scaunul pe care si! l-a Rezervat la Marele Spactacol numit Marea Revolutie.
      fix acolo tre sa stea!
      ( punerea Antibunuluisimt pe Locul pe care si! l-a Rezervat e o Nonactiune )

  • După vopsit e o clătire a vopselei,apoi după șamponare e a 2 a spălare,iar după tratament e a 3 a spălare.Ori e proastă,ori e proastă individa,sau jegoasă cum sunt mulți cei extremiști de stânga(vor să salveze Ucraina și Planeta).V-am spus de când a început Plandemia că se tipăresc bani!La noi e din nou la modă săpunul Cheia(Kernseife-3buc.la 1,25€).Se vinde foarte bine,cu care te speli peste tot.Se întorc timpurile comuniste,vin chinezii peste noi.Europa e în cădere liberă,în frunte cu Germania.Gute Nacht!

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Foarte imteresant subiectul dumneavoastră ,Maestre ! În primul rând ,că ,dacă mergi la coafor doar să te tunzi ,trebuie să ai părul curat și ,după ce îl speli , îl clătești cel puțin de două ori acasă , sau la coafor, după caz, că altfel părul rămâne năclăit ! La fel ,dacă vrei să îți vopsești părul la coafor sau faci un tratament de regenerare (mască,etc) se clătește părul de cel puțin două ori din același motiv enumerat mai sus ! Pe ce lume trăiește această femeie care a dat această informație ? Se va umple lumea de păduchi ,iar păduchii transmit o boală contagioasă numită tifos ,care a fost și pe vremea celor două războaie mondiale ! Pe de altă parte ,am ajuns noi , românii, proștii lumii ,ca să îi ținem pe banii noștri pe cei care fabrică doze de vaccin și nu au cui să le vândă ? Câte lucruri bune se puteau face cu banii dați pe dozele de vaccin nefolosite ! De bani alocați pentru construirea de spitale sau policlinici – vorba dumneavoastră ,Maestre – și pentru învățământ ,nu mai vorbește nimeni ? Și în privința lui Zelenski aveți dreptate ,Maestre ! Pentru ce mai cere el bani pentru reconstrucția Ucrainei ,dacă se mobilizează mereu cetățeni ucraineni și armament pentru continuarea războiului ? Când ,cum și cu ce resurse umane se mai poate reconstrui Ucraina în aceste condiții ,
    sau Zelenski crede că va câștiga războiul și îi vor veni în ajutor toate țările din jurul său și pe banii lor să facă acest lucru ,de parcă ar fi datoare să facă aceasta ?”Mare este Gradina Domnului !” Vă mulțumim pentru un Jurnal Video superb ,excepțional de frumos și de interesant, Maestre !

  • ministrul sanatatii functioneaza sub juramint -si rafila si tataru-
    cei 2 S-AU SPERJURAT!
    (hoashk de Ioana Mihăilă endocrinoloaga a girat tratamentul inuman
    prin iodarea obligata a sarii de bucatarie
    -3 alogeni, sa ia calea exilului cat mai curind)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *