Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Detectorul de talente: Anamaria Bodea a descoperit pictura în Tenerife

O colecție de superbe tablouri semnate Anamaria Bodea poate să fie admirată, în aceste zile, la Muzeul Grăniceresc din Năsăud.|
Vreau să vă aduc în centrul atenției această artistă deoarece are o poveste interesantă. A descoperit pictura tocmai în Tenerife.
Dar, cred că este mai bine să vă relateze toate aceste lucruri, chiar autoarea expoziției.

– Vă rugăm, pentru început, să vă prezentați.
– Mă numesc Anamaria Bodea, născută în 1984 în Năsăud, județul Bistrița Năsăud și locuiesc în Germania. Pasiunea mea este pictura și am descoperit-o la vârsta de 18 ani, când am cunoscut o pictoriță din Tenerife. În urmă cu 4 ani am început să pictez aproape zilnic, mi – am dat seama că este ceea ce iubesc să fac. Am avut și prima mea expoziție, primul meu vis împlinit. În 12 august 2019 a avut loc vernisajul expoziției la Muzeul Grăniceresc Năsăudean din Năsăud, unde au fost expuse lucrările mele timp de 2 luni. Al doilea debut artistic a avut loc în Germania pe data de 7 decembrie 2019. Am participat la o Gală Caritabilă cu o mica expoziție și am donat un tablou care s-a vândut la licitație pentru Spitalul de Oncologie și Pediatrie din București.

– Pentru ce ați ales pictura și nu muzica ?
-Muzica nu am avut de unde să o moștenesc, în schimb pictura cred ca o moștenesc de la tatăl meu. El este bun pe partea grafică și a făcut desene de când era mic, îmi aduc aminte din copilărie avea o grămadă de schițe și peisaje în creion. În schimb, mie îmi plac culorile și pensula, să pot da viață fiecărei lucrări.

-Ce tehnici preferați ?
-Eu pictez doar în vopsele de ulei. Pictez și în cuțit, dar cel mai mult pictez cu pensula.

-Unde vă simțiți mai confortabil, pe suprafețe mici ori mari ?|-Atunci când pictezi cu sufletul, dimensiunea nu prea contează, în toate lucrările te simți bine și pe toate le faci cu multă dragoste. Am pictat și pe dimensiuni mici și foarte mari, dar majoritatea lucrărilor sunt de mărime medie, așa le pot si transporta mai ușor.

-Ce ne puteți spune despre dumneavoastră, dincolo de arta plastică?
-Sunt căsătorită și am o fetiță, timpul liber încerc să îl petrec cu familia, facem călătorii și cât mai multe lucruri împreună. Îmi place sa călătoresc, să citesc și să ascult muzică.

– Unde vă vedeți peste un deceniu ?
– Mă văd în România, într-un atelier, pictând pentru iubitorii de artă și frumos. Este unul din visurile mele, care sper cu tărie sa îl pot împlini.
– Mulțumim frumos.

De când am făcut acest dialog, artista a deschis mai multe expoziții de pictură. Fiecare a rămas în memoria ei și a mea cu sentimente aparte, cu tablouri reușite, cu amintiri frumoase care se așază cuminți una peste alta.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *