Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Dezvăluirea lui Cristoiu: UDMR-ul discordiei sparge coaliția? | Cristoiu & Cristache, EvZ Play

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Dezvăluirea lui Cristoiu: UDMR-ul discordiei sparge coaliția? | Cristoiu & Cristache, EvZ Play”

  • Apropo de imigranți, mai țineți minte ce scandal au făcut maghiarii români când li s-au adus în Ditrău angajați nepalezi la o fabrică de pâine? De au ajuns televiziunile aservite să îi acuze pe maghiari de intoleranță – minoritarii care cer toleranță pentru ei, dar oferă intoleranță pentru alții. Era în 2019, tot Viktor Orban era și idolul acelor maghiari/secui revoltați. Diferența e că românii acceptă orice inginerie socială și nu protestează, pe când ungurii au mirosit că dacă fabrica aia angajează migranți ieftini, în câțiva ani toată maghiarimea va fi în șomaj, iar, peste un deceniu, va exista altă minoritate locală mai numeroasă decât a lor.

  • Dar ce părere aveți de sonorizarea dată la maximum într-o încăpere cu ziduri din piatră de râu? Au vrut ca Iohannis să se audă cu reverb sau să nu se audă deloc? Să fie acoperit de propriul său ecou – cu „c”, nu cu „g”!

  • P
    LOCURILE DE PARCARE…COSTA…1.000 DE LEI PE AN…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *