Popularitatea lui Orban în România este de 57%. Institutul Nézőpont din Budapesta a dat publicității rezultatele unui sondaj de opinie despre percepția premierului Ungariei, Viktor Orban, în rîndul românilor

Dezvăluirea lui Cristoiu: UDMR-ul discordiei sparge coaliția? | Cristoiu & Cristache, EvZ Play


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Dezvăluirea lui Cristoiu: UDMR-ul discordiei sparge coaliția? | Cristoiu & Cristache, EvZ Play”

  • Apropo de imigranți, mai țineți minte ce scandal au făcut maghiarii români când li s-au adus în Ditrău angajați nepalezi la o fabrică de pâine? De au ajuns televiziunile aservite să îi acuze pe maghiari de intoleranță – minoritarii care cer toleranță pentru ei, dar oferă intoleranță pentru alții. Era în 2019, tot Viktor Orban era și idolul acelor maghiari/secui revoltați. Diferența e că românii acceptă orice inginerie socială și nu protestează, pe când ungurii au mirosit că dacă fabrica aia angajează migranți ieftini, în câțiva ani toată maghiarimea va fi în șomaj, iar, peste un deceniu, va exista altă minoritate locală mai numeroasă decât a lor.

  • Dar ce părere aveți de sonorizarea dată la maximum într-o încăpere cu ziduri din piatră de râu? Au vrut ca Iohannis să se audă cu reverb sau să nu se audă deloc? Să fie acoperit de propriul său ecou – cu „c”, nu cu „g”!

  • P
    LOCURILE DE PARCARE…COSTA…1.000 DE LEI PE AN…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax