Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Diana Șoșoacă – Lidera Rezistenței Postapocaliptice


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Diana Șoșoacă – Lidera Rezistenței Postapocaliptice”

  • Doamna Ivanovici este ieșeancă. Sunt mândru de ea. Am urmărit-o din Statele Unite ale Americii. Este singurul om adevărat din România.Am văzut cum cei de la RTV, care au transmis din Valea Jiului au scris pe ecran: „Sosoaca urla…”. Ei transmit doar pentru audienta, într-un limbaj de mahala și cu multe greșeli de gramatica. Atitudinea invitaților în timpul protestelor de la mina Lupeni m-a cutremurat. Niște loaze de bărbați mâncau rahat, arătându-si interiorul genetic alterat de gelozie și ura. Viermi în undița istoriei. Nu mai scriu despre A3 și pastorul sectant Gâdea, anus contra Lui Dumnezeu. Toată presa din România, absolut toată, este cumpărată de către guvernul actual. Bărbații romani sunt cu toții, genetic zero. Toți. Bravo, Doamna Ivanovici!