Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Din cauza aroganței, autosuficienței și incompetenței guvernanților, 80% dintre români consideră că țara este dusă într-o direcție greșită

Prin încălcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, cei de la putere și-au pierdut orice brumă de credibilitate! Au subminat efortul general de combatere a pandemiei prin atitudinea iresponsabilă a miniștrilor! Nu are cum să mai existe responsabilitate și conformare voluntară, când miniștrii Sănătății și al Muncii, în loc să fie modele de conduită, sfidează și încalcă fără jenă, în public, restricțiile impuse oamenilor de rând!

Guvernanții nu sunt simpli cetățeni!

Ei sunt cei care decid, deci au obligații suplimentare față de oamenii obișnuiți!

Ei nu-și pot permite nici măcar să fie neglijenți în perioade precum aceasta, de pandemie și de risc maxim la adresa sănătății publice!

În schimb, exponenții actualei puteri au furnizat exemple repetate că nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor de rând!

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, fără mască în Parlament!

Raluca Turcan, ministrul Muncii, fără mască, la acțiunea de plantat arbori!

Ludovic Orban, fostul premier – petrecere cu trabucuri și cu whisky în clădirea Guvernului, în stare de urgență!

Toate aceste exemple denotă atitudinea sfidătoare a actualilor guvernanți care se cred mai presus de lege și care nu contenesc să-i acuze pe oamenii simpli ba de inconștiență, ba de nerespectarea legii, ba de lipsă de educație!

În realitate, din cauza lor, a guvernanților și a măsurilor inepte pe care le-au luat, s-a prăbușit încrederea populației în restricțiile menite să combată pandemia!

Din cauza lor, a aroganței, a autosuficienței și a incompetenței guvernanților, 80% dintre români consideră că țara este dusă de actuala coaliție, PNL, USR, UDMR, într-o direcție greșită.

Am dezbătut acest subiect extrem de important cu președinții și parlamentarii social – democrați din București, la întâlnirea din această seară. (Sursa:Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Din cauza aroganței, autosuficienței și incompetenței guvernanților, 80% dintre români consideră că țara este dusă într-o direcție greșită”

  • Din comportamnetul guvernantilor se poate deduce ca riscul imbolnavirii este insignifiant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *