Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Din ciclul „sclavii utili ai globalismului”: în reuniune de urgență, Macron îi bate obrazul cancelarului german Merkel

Cancelarul german Angela Merkel

… înrolată de timpuriu în categoria „sclavilor utili ai globalismului”, dă semne vădite de instabilitate emoțională, fapt care ar fi trebuit să- i îngrijoreze din timp pe anonimii membri ai propriului partidului- stat Uniunea Creștin- Democrată (CDU). Ca un singur exemplu, Merkel  declara în septembrie 2016 că regretă politica „uși-deschise” pentru solicitanții de azil, când aproape 2 milioane de migranți fuseseră lăsați să intre necontrolat în Europa. Totul, „pe răspunderea” lui Merkel, care în fapt nu exista.

În august 2020, cancelarul german 

…revenea și declara că ar lua „esențial aceleași decizii” precum cele din 2015, când a încurajat migrația ilegală spre Europa. În 4 ani, liderul german se „răzgândise”. Ulterior, când pe teritoriul Germaniei au început să fie identificați torționari din grupul terorist Stat Islamic sau membri ai terorismului cecen sosiți ca „refugiați”, s-a văzut practic, că UE reușise să pună la picioarele unui roboțel neo-marxist, un continent întreg (Europa) cu întreaga sa arhitectură de securitate.

Sfidând avertismentele politice

… și ale serviciilor speciale, ignorând responsabilitatea sa pentru proprii cetățeni, propulsând un fenomen, pe legislație, ilegal, cancelarul Merkel- care are paza asigurată non-stop-, a mers pe „corectitudine” și a introdus, cu seninătate, un element de risc pentru UE, prin încurajarea sosirii în Uniune a unui număr uriaș de migranți neidentificați sau insuficient identificați. Erau veniți în mare majoritate dinspre state ale Africii și Asiei care aveau terorism activ pe teritoriu.

În acord cu toxina ideologică numită 

… „corectitudine politică”, nici Merkel, dar nici presa obedientă, gen Deutsche Welle, nu aveau să facă referiri la un amănunt esențial al subiectului: ce se întâmpla, totuși, cu siguranța cetățeanului german, respectiv european? Nu știa nimeni, „corectitudinea politică” nu are răspunsuri pentru astfel de dileme, pe cale de consecință decurgea ideea că acest „cetățean german” și acest „cetățean european” e privit de Merkel doar ca producător de taxe și impozite, iar nevoile sale de securitate, ale europeanului, nu există în neomarxismul unor lideri „luminați”.

În schimb, conexiunile 

…unor migranți sosiți ilegal în Europa, cu rețele care au organizat atacuri teroriste, respectiv care promovau antisemitismul pe continent, ar fi trebuit să o desființeze demult pe Merkel ca om politic. Nu s-a întâmplat acest lucru pentru că „roboțeii diversității” din partidul CDU nu sunt mult diferiți (atunci când se strâng laolaltă) de „pinguinii” care îl aplaudau odinioară pe Nicolae Ceaușescu în România. Ei vor sprijini mereu un Big Brother, un Șef Suprem.

Așadar

… pe 10 noiembrie 2020, după o video-conferință „fulger” cu lideri ai UE dar și cu șefii de guvern din Austria, Germania, Olanda și Austria, președintele Franței, Emmanuel Macron, declara reporterilor: „Trebuie să privim cu claritate legăturile între migrația ilegală și terorism”, adăugând că „nu a fost respectată suficient promisiunea că granițele externe (ale UE, n.n.) vor fi protejate”. Declarațiile veneau după ce un lanț de atentate teroriste îndeplinite de radicali islamiști, aruncaseră Austria și Franța în haos. În același timp, declarațiile neobișnuit de dure ale francezului se constituiau și ca referiri străvezii la deciziile iresponsabile „pro-migrație necontrolată” ale  Angelei Merkel, respectiv ca atenționare pentru Italia și Spania – acolo unde guvernele de roboței neo-marxiști (Giussepe Conte și Pedro Sánchez) au continuat să primească nave ale unor ONG-uri care aduc azilanți neidentificați dinspre zone cu terorism – nave denumite zeflemitor, de fostul premier italian Matteo Salvini, „taxiuri maritime”.

Dar ce e cu România?

Exceptând o scurtă perioadă din mandatul lui Teodor Meleșcanu  (guvernul PSD- ALDE), când MAE român a cerut găsirea de soluții „la sursă” (în țările de origine) pentru migrație, România a acceptat permanent azilanți proveniți din migrație ilegală, acolo unde celelalte state din Centrul și Estul Europei au declinat solicitările sosite dinspre ONU (activiștii sorosismului Filippo Grandi și Miroslav Lajčák) sau Uniunea Europeană (sinistrul ex-comisar UE de la Externe, Federica Mogherini).

Cea mai săracă țară a UE

… România, transformată de Klaus Iohannis în „Proasta cu bani a Europei”, a avut această atitudine dintr-un motiv „strategic”: pentru Merkel, Klaus Iohannis este doar un culegător cuminte de sparanghel, iar ministerul de Externe al României nu s-a aflat și nu se află la București, ci la Berlin. Este de notat, în același pitoresc context, excesul de zel al ministrului Marcel Vela, un inepuizabil regizor și actor al filmelor grotești turnate la Afacerile Interne, care declara (în martie 2020, în timp ce recomanda „fraților români” din diaspora să nu vină în țară, din cauza extinderii pandemiei COVID-19) că România este pregătită să primească pînă la 2700 migranți din Turcia. Aiuritor, pentru roboțeii cu epoleți ai lui Klaus Iohannis, virușii din zone exotice precum Turcia apar chiar „prietenoși”, comparativ cu cei care ar fi putut să sosească dinspre comunitățile de români aflate în Spania sau Italia.

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *