Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Discursul prin care Ludovic Orban și-a semnat moartea politică


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Discursul prin care Ludovic Orban și-a semnat moartea politică”

  • Macron nu o să mai ia încă un mandat, s-a văzut la alegerile regionale unde partidul său a obținut 11% plus că Macron a pierdut definitiv sprijinul alegătorilor tineri după cum am văzut imagininile cu huiduielile și atacul asupra mașinii lui cu peturi și alte obiecte. Ba unu i-a tras și o palmă.
    Deci „regimul progresist” a ajuns la sfârșit iar la noi USR și Cioloș vor ieși din scenă.
    Nu cred în o unire cu PNL.
    Aici în România nu o să se schimbe nimic de vreme SRI a ajuns la guvernare prin guvernul Cîțu, instalat de Iohannis.
    De altfel se și vede, Cîțu împrumută în draci ca să alimenteze cu miliarde firmele SRI și SIE.

  • Stabilitatea UE presupune scenarii. Pentru Romania, se prevede mentinerea si dupa 2014 a lui Iohanis ca presedinte. In acest sens, PNL cu Catu, USR, probabil cu Barna si PSD, cu Ciolacu vor accepta modificarea constitutiei, cu mandatul de presedinte.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog