Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Diversiunea cu atacarea Parlamentului din Brazilia – copie la indigo a diversiunii din 18 februarie 1990 de la noi

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Diversiunea cu atacarea Parlamentului din Brazilia – copie la indigo a diversiunii din 18 februarie 1990 de la noi”

  • atunci cind brics sufera modificari ale Definitiei devine ceva de bun-simt sa privim spre alte Definitii, care stau pe celalalt taler si care vor suferi modificari fundamentale, spre echilibrare. unele definitii se refera la zona in care ne aflam, asa ca un cutremur in brics se prea poate sa va aduce cu sine unul in zona de intersectie dintre Est si Vest.
    pe de alta parte brazilia in brics suna cam tot asa cum suna sua in taiwan

    • discursul lui Orban…e nou:)), daca l privesti prin prisma dinmicilor din Brazilia

      • totul se subordoneaza nasterii Noii Lumi.
        pe care unii si o doresc,
        pe care altii nu si o doresc, insa n au nimic impotriva ei,
        pe care unii nu si-o doresc, insa daca va fi sa se nasca, fara ca ei sa participe la definirea ecuatiei de miscare a Noii Lumi aceasta nastere nu va exista

        Noua Lume va fi una nou-nouta, si va fi asa pentru ca va avea o referinta abia nascuta in civilizatia mare cit planeta: Antiadevarul.
        prin urmare iata de ce unii nu si-o doresc, insa iata de ce cu toate ca nu si o doresc …n au nimic impotriva anifestarii ei:)), chiar daca unii dintre acestia nu vor renunta la dreptul de Administrator asupra ecutiei ei de miscare.

        aceasta Noua Lume se naste pe vremea Marelui Reflux, care duce la insularizare, care duce pina hat, catre noile state ca vor fi vechile sate,
        ea se naste pe vremea cind o noua referinta, Antiadevarul, e disponibila,
        se naste ca implinire a unui deziderat al oamenilor care s-au perindat pe planeta asta si si au dorit …sa mai traiasca barim un an, barim o luna, barim o zi, barim o ora,acesta fiind Nemurirea.

        O lumea Artificiala e Nemuritoare, iar Noua Lume asa si va fi, Nemuritoare.
        pentru ca Artificializarea presupune suntarea Iernii, redefinirea din temelii a Dinamicii Anotimpurilor, adica iesirea din dinamicile Naturii.

        oare asta o fi dorinta popoarelor, sa iasa din dinamica Naturii? sa sectioneze orice legatura cu Natura, doar de dragul Nemuririi?
        nu de alta, dar unii conducatori sint atat de implicati in nasterea Noii Lumi incat dau de inteles ca popoarele pe care le conduc fix asta isi doresc,…cu ardoare:))

        • Esenta anului 2023 va fi asta: consolidarea Artificializarii, consolidarea referintei Artificializarii, care e Antiadevarul.
          de aici se porneste, toate celelalte dinamici doar se vor inchina esentei Vremurilor, care e si a anului 2023.

          la final de 2023 in civilizatia mare cit laneta va eista mai putina Natura si mai multa Artificializare deci exista la inceput de 2023.

          • toate procesele care pot cataliza aceasta dinamica vor avea sustinere fundamentala, devenind ele insele fundamentale. orice eveniment care poate sustine aceasta tendinta , de Artificializare a dinamicilor in Civilizatie, devine un eveniment probabil. deci probabilitatea de manifestare a unui eveniment e legata ombilical de potentialul de Artificializare pe care evenimentul il poarta.

  • Qui prodest
    Este întrebarea pe care eu mi-o pun in afara celor pe care și Dvs le puneți la aflarea unei știri
    Ma surprinde însă ca agerimea minții Dvs nu sesizează atit diferențele cit și similitudini mai mult decit coincidente
    Ma deranjaza ca din reflex ati pus Etichete spunind ca Bolsonaro este Trumpist chiar dacă inteleg aversiunea Dvs fata de Trump
    Luni de zile ati susținut ca posturile de televiziune CNN sau BBC nu mai sunt de luat in seama EuroNews este?
    Este clar ca fiind de limba engleză constituie o sursa de informații pentru Dvs
    Brazilia
    Sute de mii de cetățeni au protestat zile in șir împotriva victoriei lui Lula
    Doua zile înainte de juramintul lui Lula Bolsonaro a părăsit Brazilia
    Bolsonaro a condamnat acțiunile violente și s-a delimitat de actele de vandalism fapt aprope ignorat de presa internațională sau menționat la și altele.
    Manifestările din Brazilia și București au avut loc duminica in 06.01.2021 era mijlocul saptaminii
    Cum corect ati sesizat in România și Brazilia manifestările aveau ca scop consolidarea puterii
    Lula avea nevoie de aceste Manifestații pentru a putea sa își elimine adversarii politici
    In opinia mea ete foarte important ca faptele sa fie bine analizate in trecutul lor pentru a înțelege ceea ce se petrece azi
    Turcia
    In trecut Turcia a încercat sa ocupe încă o bucata din Siria
    Azi cu intermedierea Rusiei Turcia este gata sa încheie o înțelegere cu Siria
    Erdogan nu are opoziție care sa fie capabilă sa preia puterea
    Conventia de la Montreux este cea care face ca Turcia sa fie indispensabila Rusiei și NATO iar Erdogan joaca excelent acesta carte
    NATO
    Suedia a declarat zilele trecute ca cerintele Turciei sunt inacceptabile și ca ea Turcia nu poate sa ceara ceva ce nu are cum sa primeasca
    In opinia mea deja Suedia și Finlanda s-au resemnat cu privire la NATO
    Ramine însă importantă declarația domnului Geoana in emisiunea domnului Tuca privind încă o prelungire de mandat a actualului secretar general al alianței și ca niciodată nu se schimba și secretarul general și secretarul general adjunct in același timp inter ei fiind cel puțin un decalaj de 6 luni pentu a asigura continuitatea conducerii
    Asta face ca vacantarea postului sa nu mai fie in 2023 și cred ca așa are sa fie pentru ca nimeni nu are de ce sa îl schimbe înaintea încheierii conflictului din Ucraina trataul alianței nu impune un număr fix de prelungiri

    • Citez: „Ramine însă importantă declarația domnului Geoana in emisiunea domnului Tuca privind încă o prelungire de mandat a actualului secretar general al alianței și ca niciodată nu se schimba și secretarul general și secretarul general adjunct in același timp inter ei fiind cel puțin un decalaj de 6 luni pentu a asigura continuitatea conducerii”. Chiar crede cineva ca papusile astea doua au vreo legatura cu conducerea NATO? Pe vremea mea era o zicala care suna cam asa: cine plateste masa, comanda si muzica. Pentru cunoscatori, singurii care conteaza in ecuatia de putere din NATO sunt baietii de la Washington si baiatul istet de la Ankara. Restul cara tava, schimba frapierele si scrumierele si debaraseaza mesele.

      • @Nato sufera o metamorfoza, din alianta militara devine alianta politico-economico-militara, suprapunindu se, in finalul metamorfozei, peste jumatea de Vest a lumii, aia unipolara. Definitia Nato e in plina metamorfoza.
        invitarea Suediei si Norvegiei in Nato e cam ca invitarea Romaniei in Schengen. produce efecte mai cu seama prin neadmitere.( insa pentru a nu fi admis trebuie ca cive sa initieze procesul de admitere :)) )

        • Vai, da’ se poate, Maestre (a)? Norvegia e deja membrana NATO de ceva anisori. Mai bine un cantec vesel sa cantam!

          • sint si eu om :)). am gresit. Finlanda. ( acu tre sa anlizez de ce am scris Norvegia:)))) )

          • @online
            E posibil sa nu fi gresit. Poate e nevoie sa intre de doua ori ca sa fie valabil. Ce, Romania n-a intrat in UE si inca nu e valabila aceasta intrare? Cred ca si noi trebuie sa intram de doua ori ca sa se puna. Cred ca de fapt abia la a treia incercare, se pune. Ca la fotbalu’ copilariei mele: la trei cornere, hetz careu. Doamne, mare e gradina occidentului!

          • @cib. pentru mine, greselile de acest tip sint un …far calauzitor:)), asa ca ramane sa vad care e treaba cu ea 🙂

        • Chiar actualul secretar general NATO este Norvegian

      • Este un punct de vedere sustenabil

  • Același regizor, același model de diversiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *