Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Diversiunea Monstrul cu butoiul. Azi: De ce e secret de stat Raportul lui Constantin Pistol? Cumva pentru că în el se fac referiri la Deveselu?

Campania de discreditare a celor care-și pun întrebări în cazul Caracal are drept unul dintre punctele centrale acuzația că prin asta semănăm neîncredere în bravele, mîndrele instituții ale statului ba chiar și în Stat ( citat cu literă mare) declanșată la ordin de Unitățile militare. Asta desigur cînd nu sîntem acuzați că, aducînd vorba despre Deveselu, servim propaganda rusă, care propagandă nu întîmplător ne citează. A crede că militarii americani de la Deveselu se rezolvă sexual și altfel decît recitind, cînd le vine nevoia, Comunicatele despre vizita de lucru a lui Klaus Iohannis la Casa Albă, înseamnă că pui la îndoială independența și integritatea țării. Noi, cei care punem la îndoială versiunea oficială, nu facem altceva decît să ne supunem opiniei publice. Poporul în ansamblu are dreptate întotdeauna. La nivelul unui Popor funcționează bunul simț, ivit din instinctele sănătoase. Bunul simț al Poporului observă imediat contradicțiile flagrante din comunicările oficiale despre anchetă, explicațiile penibile date unor întîmplări, tentativa de a manipula opinia publică, secretomania de tip ceaușist. După decembrie 1989, cetățeanul s-a confruntat deseori cu mizeria funcționarului public așezat în fotoliul de șef. În cazul Caracal, cetățeanul surprinde tot ce are mai scîrbos instituțiile statului nostru de drept cînd vor să ascundă Adevărul.

Efortul de ascundere a Adevărului mai dezvăluie ceva:
Prostia, îngălarea, neghiobia.
Există peste tot în lume Operațiuni în numele Rațiunii de stat de a impune o anumită versiune asupra unui eveniment.
Există peste tot în lume Operațiuni de ascundere a Adevărului în numele Rațiunii de stat.
Acest efort e definit prin inteligență, prin respectarea minimei logici, și prin respectarea minimei aparențe.
Campania pentru impunerea versiunii oficiale în Cazul Caracal se definește prin prostie. Prostia cu ghiotura, prostia hîdă, prostia care te face să rîzi, nici măcar nu te enervează. Un confrate mai tînăr îmi spunea despre ce zic și ce fac autoritățile în Cazul Caracal:
Ăștia ne jignesc inteligența.
Simt nevoia să nuanțez:
Ăștia ne jignesc minima inteligență.

Alături de neghiobiile spuse sau făcute în văzul lumii, printre cauzele care au dus al adîncirea neîncrederii în instituțiile statului în Cazul Caracal se numără și secretomania de tip securistic. Forța democrației stă în convingerea cetățeanului că Statul nu-i ascunde adevărul. Pentru a forma și întreține această convingere, democrația a inventat și a dezvoltat transparența. Se vorbește deseori de proasta comunicare. Transparența nu se reduce la comunicarea publică. Transparența e o realitate prin care Statul cel puțin lasă impresia că funcționarii sînt în serviciul public și prin urmare dau seamă Poporului de tot ceea ce fac. În cazul Caracal s-a remarcat sărăcia informațiilor oferite publicului de autorități. De aici înflorirea zvonurilor, a ipotezelor și evident, neîncrederea în instituțiile statului de drept.

Documentele cruciale pentru descoperirea adevărului în Cazul Caracal au fost publicate fie în urma bătăliei angajate de Alexandru Cumpănașu, fie în urma unor gesturi democratice de desecretizare, cum a fost de exemplu decizia lui Nicolae Moga de a desecretiza Raportul MAI prezentat în CSAT. Că STS n-a catadicsit s-o facă spune multe despre aroganța generalilor din conducerea acestei instituții, parte a instituțiilor de forță supuse numai lui Klaus Iohannis.

Există însă un document crucial pentru descoperirea Adevărului în Cazul Caracal. Despre acest document am vorbit la diferite emisiuni Tv. Am scris și pe cristoiublog.ro. Pentru că se refuză desecretizarea acestui document, deși el e invocat de mai toată lumea și a făcut obiectul unei intervenții oficiale a lui Alexandru Cumpănașu, voi relua datele esențiale ale Cazului.

Raportul MAI se referă la două convorbiri ale polițiștilor din Caracal cu Alexandra de pe telefoanele lor personale, după ce 112 a încheiat dialogul cu Alexandra, mințind apoi că fata n-a mai răspuns la telefoanele lor, deși ei au sunat-o de 9 ori. Cînd și cum au sunat-o cînd Alexandra a răspuns totuși apelurilor făcute de cei doi polițiști. E vorba, așadar, de două Rapoarte și nu de unul. Textul din Raportul MAI despre cele două telefoane e acesta:

„În vederea obţinerii de detalii suplimentare legate de locaţie, agent şef principal Neagoe Florentin a solicitat dispecerului Poliţiei Municipiului Caracal comunicarea numărului de telefon al victimei, după care a apelat-o la ora 11.13, de pe telefonul personal, şi a purtat o discuţie cu aceasta, ocazie cu care i-a indicat mai multe detalii despre locaţia unde se afla şi a comunicat adresa de pe cartea de vizită care aparţinea unui inginer de cadastru, pe nume Popescu Lucian. De asemenea, minora a dat mai multe detalii legate de curtea imobilului în care se afla şi a precizat că nu poate părăsi locaţia întrucît în curte se află un cîine lup de care îi este teamă.

Întrucît a existat o neconcordanţă între adresa indicată de victimă şi cea unde se afla aceasta, agenţii de poliţie sus-menţionaţi au revenit la Poliţia Municipiului Caracal şi au raportat evenimentul şefului Biroului Investigații Criminale, comisar de poliţie Pistol Constantin.

La ora 11.29, apelanta a fost din nou sunată de pe telefonul agentului de poliţie Neagoe Florentin, ocazie cu care comisar Pistol Constantin a încercat să obţină informaţii legate de locaţia în care se află.

Cu ocazia discuţiei telefonice, polițistul a încercat să o calmeze pe fată şi i-a cerut să-i spună dacă ştie unde se află şi ce vede în jurul ei. Acesta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lîngă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mîini. Totodată, victima a precizat că în acea curte se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri şi mai mulţi cîini lupi dezlegaţi. În continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăperea respectivă întrucît este legată şi afară sînt cîini lupi. Conform raportului poliţistului, în acest timp, pe fundal, se auzea lătrat de cîini, iar fata a afirmat că nu mai poate vorbi întrucît a revenit bărbatul.

Din discuţie cea în cauză a precizat că s-ar afla în cartierul Protoşeni din Caracal şi că a fost violată de bărbat.”

Discuția a durat 20 de minute.
 Pe lîngă desecretizare, transparența cere ca MAI să dea și amănunte despre Raportul lui Constantin Pistol.

Agenția Mediafax a trimis o adresă oficială prin care a cerut răspunsuri la următoarele întrebări puse de opinia publică:

 1. Politistul care a discutat cu Alexandra Macesanu a fost audiat sau a dat un raport scris despre cele discutate cu victima?
 2. Raportul politistului despre discutia cu Alexandra a fost sintetizat, asa cum reiese din raportul MAI, sau cuprinde mai multe amanunte?
 3. Daca politistul a fost audiat, cine a facut sinteza celor relatate de acesta despre discutia cu victima?
 4. Cind a povestit polișistul care a discutat cu Alexandra, inainte sau dupa venirea corpului de Control al MAI?

A primit de la IGP următoarea adresă:

„ROMÂNIA
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
www.politiaromana.ro
CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Bucureşti, Str. MihaiVodă nr. 6, sector 5, România
Tel: +4 021.316.66.65, Fax: 021.316.66.65
E-mail: presa.igpr@gmail.com

Nr. 402.584 din 12 august 2019

Domnului Firuță Flutur
– Mediafax –

La solicitarea dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliției Române – Centrul de Informare şi Relaţii Publice, vă comunicăm următoarele:
În legătură cu evenimentele de la Caracal și aspectele apărute în spațiul public, există, în acest moment, o anchetă internă, precum și un dosar penal în curs de cercetare.
Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în rezolvarea problemelor ce intră în competenţa informaţiilor de interes public.

SERVICIUL COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ”

De observat imbecilitatea dublată de aroganță din această adresă. Pe de o parte se invocă ancheta penală, truc securistic vechi al instituțiilor noastre de forță. Pe de alta, întrebările sînt etichetate ca fiind în afara interesului public.

MAI refuză cu înverșunare să pună la dispoziția presei și prin asta a publicului un document crucial pentru descoperirea adevărului. Riscînd astfel să adîncească neîncrederea în corectitudinea anchetei. Dar nu numai atît. Cu Alexandru Cumpănașu am abordat marți seara, la emisiunea România9 de la TVR, chestiunea Raportului. M-am întrebat în scris cînd a fost redactat Raportul de către polițist, înainte sau după venirea Corpului de control? Alexandru Cumpănașu mi-a răspuns că după ce a venit Corpul de control. Tot Alexandru Cumpănașu a avansat suspiciunea că Raportul poate fi rescris chiar de Constantin Pistol. Unde e acest document ținut la secret mai ceva decît tratatul Ribentrop-Molotov? Cine garantează că nu va fi rescris de chiar Constantin Pistol? A fost audiat pînă acum Constantin Pistol?

E limpede că Mihai Fifor și-a asumat orice risc, inclusiv de a fi suspectat c-a fost numit interimar la Interne pentru a ascunde Adevărul, numai ca nu cumva Raportul să ajungă la presă.
Ce conține Raportul lui Constantin Pistol de se refuză cu orice preț desecretizarea lui, iar Constantin Pistol are interdicție de a vorbi despre el și despre convorbirea cu Alexandra? Cumva vreo referire la Deveselu?

Acest editorial a apărut în ediția print și online a cotidianului Evenimentul Zilei.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Diversiunea Monstrul cu butoiul. Azi: De ce e secret de stat Raportul lui Constantin Pistol? Cumva pentru că în el se fac referiri la Deveselu?”

 • Am inteles eu bine? Iata niste fapte care nu se cam „pupa”:
  – romanii erau in extaz cand solicitau M* de la PSD in piata Victoriei, si nimanui nu i se parea deplasat.
  – slinosul cel grohaitor in relanti considera sexul oral ca fiind exprimarea unei opinii (nu stiu daca se gandea sa o predea si in scoli, ca inspector, dar nu m-ar mira; nu stiu cum de a avansat in cariera cu asa nivel intelectual, si nici nu ma intereseaza asta)
  – Cu toate acestea, deodata, cand niste redneck-i implantati la Deveselu ne trateaza asa cum ne tratam noi intre noi, nu mai e de bine? de cand a inceput sa le pese romanilor de aproapele lor? sau de lege? sau de bunul simt?
  Mie investigatia asta secreta fara comunicare publica (gen somn de voie si zvonistica pe surse, eventual cu vanzarea probelor din dosar si plantarea altora contrafacute ) imi suna ca o „opinie politica” exprimata de „magistrati” la adresa legii si a romanilor in general… de la adapostul imunitatii de deasupra legii a adevaratilor lor stapani.
  Se va schimba ceva cand vor intelege asta suficient de multi…

 • De ce ancheta de la Caracal bate pasul pe loc?Pentru ca in ea sunt implicate doua tabere:structuri ale statului formate din oameni corupti si altele formate din oameni devotati.Intrebarea care se pune este:corptii sunt mai destepti decat devotatii sau mai multi ?!?

 • Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi s-a luat de subiectul asta, de ceva timp.. 😛
  Banuiesc ca asta era si ideea, sa-i intoxicam pe fraieri pana la epuizare.
  Pana la punctul in care adevarul nu mai are nicio greutate.
  Well, I´m done!!!

  • Ca sa ma dau si eu rotund, ca Butnaru, am postat si eu pe 06.08, la vremea cd nu credea multa lume: ¨Un lucru e cert: la dimensiunea pe care a luat-o povestea, nu se mai pune problema acoperirii vreunei mafii autohtone, ramane in picioare varianta care trece prin curtea aliatului strategic¨
   Butnare, no disrespect, esti ALCEVA, nu IQ Mensa, ca te-am verificat, nu esti in grup…si chiar nu ai ¨inteligenta rationala¨. Esti peste media d-acolo, dar gen Kaczynski.. 🙂

   • Ci ai pățât, leidi Nikola? 😛
    O durmit cineva pe pijamaua matali și ai amorțit, neputându-te întoarce?
    IQ-ul are relevanță doar dacă cel vizat este cotizant în secta Mensa Romania?
    Mă leși, bre, cu caricatura aia de societate de colectat cotizații?
    Află că am susținut alte evaluări, la fel de serioase, bazate pe serii progresive Raven MUUUUULT mai aspre decât jocurile copilăriei de la clasa pregătitoare M.R. și mi-a ieșit o dată 135 și altădată 137.
    Deci, n-am nevoie de fițuica celor de la Mensa Romania.
    Post-scriptum: dă clic pe cuvintele cheie de căutare ”tăcerea mieilor cu colți de lup tazmaniandemoon blogspot” și o să vezi acolo spirit analitic impecabil, dublat de un fler aidoma, încă de pe data de 2, 3 și 4 august.
    Voi cei care ați început să gânguriți pe 6 sau mai târziu ați fost în mod subliminal atrași de justețea analizelor mele și vi le-ați însușit parțial sau total.

   • Butnare, n-ai inteles, nu consider inteligenta rationala o mare calitate..
    Si un cioban poate sa aiba inteligenta rationala.

    • Pe lângă ceea ce se certifică îndărătul unui cuantificator sec, sub forma unei cifre de după literele IQ, să știi că Io* am și alte calității perceptive, extrasenzoriale, intuitive.
     Și așa dau uneori „de-a rostogolul” niște ipoteze, niște predicții, de mă sparii și Io* p-ormă când am confirmarea gradului de veridicitate al respectivelor predicții.
     Vaileu!
     Zâci că-s paranormal.
     Da’ asta numa’ când mi se năzare mie.

 • Domnule Cristoiu, sunt Madalina Baroncea, candidat independent la Prezidentiale. Domnule Cristoiu, abordati si faptul ca la 11.15-11.20 echipajul de politie care a ajuns la adresa Antonius Caracalla nr. 9, indicata de Alexandra de pe cartea de vizita cand a sunat la 112, a aflat de la cadastristul Popescu Lucian exact unde si la cine se afla fata. De ce nu s-a actionat? Ce i-a oprit pe politisti?

 • ”MOR CU VOI DE GÂT” a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Fb. La gâtul celor vinovați de răpirea/uciderea nepoatei Alexandra. Până una alta acestea sunt doar vorbe. Să nu uităm că omul bun se cunoaște după fapte și nu după vorbe. Să așteptăm faptele ca să-i cunoaștem buna credință. Să nu uităm că dl. Cumpănași era până acum aprox 20 de zile, un neica nimeni și dintr-o dată a devenit arhicunoscut în toată țara și chiar peste hotare cu atitudinea sa ”curajoasă” împotriva sistemului mafiot… Să nu uităm că d-lui nu este numai inteligent, ci și foarte abil în a nu rata, a nu specula o astfel de ocazie pentru afirmarea sa politică. Foarte important este și momentul în care și-a declarat ideea că sprijina Legea Big-Brother referitor la obținerea cartelelor prepay pe bază de legitimare. Este f inteligent și informat ca să nu știe că aceasta este una din manevrele parșive prin care se vrea instaurarea controlului total asupra cetățeanului. Această declarație ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă asupra adevăratelor intenții. E o greșeală tactică prin care s-a dat de gol, Nu numai că nu slujește Binelui, dar foarte posibil să nu fie de capului lui. A făcut pactul cu sistemul satanic. Altfel nu l-ar fi lăsat să vorbească. (L-au aranjat ”ei” pe Dragnea..). Un sistem viclean care are nevoie să scoată din laboratoarele sale ”oameni noi”, că cei vechi nu ne mai pot păcăli. Așadar serialul Caracal poate constitui pentru Cumpănașu o trambulină de lansare spre ceva ce mulți nici nu bănuiesc. Serialul Caracal în care rolul principal îl joacă ”actorul” A. Cumpănașu poate fi folosit întru același scop ca și serialul ”Servitorul poporului” în care a jucat actorul Vladimir Zelenskiy. Un film care l-a transformat pe bune în președintele Ucrainei. Și actorul V. Zelenskiy ”murea de gât” cu dușmanii poporului, în filmul său. Sîc! Așadar când mai rostim Rugăciunea Tată-L Nostru, să nu mai finaliză cu ”și ne izbăvește de cel rău”, că acum e mai mult decât rău, – E VICLEAN !!!

 • Ce vom face noi ca cetateni in continuare d-le Cristoiu? – pt ca se dovedeste ca Romania nu este o democratie ci un teritoriu captiv in mainile unor gasti infecte care au ajuns sa fure copiii direct din familii , sa-i vanda , sa-i violeze si sa-i omoare… Pe ce se bazeaza Criminalii in mentinerea atitudinii de sfidare si ingropare a adevarului ?? De data asta Presa NU este de partea lor. Eu inteleg ca se bazeaza doar pe aparatul de represiune pe care il controleaza – Altceva NU AU in toata acesta schema …
  Pentru mine si probabil pentru majoritatea romanilor Votul NU mai are nici o relevanta pt ca vedem ca nu a avut niciodata. Trebuia sa ne asteptam la asa ceva in tara care inca nu stie cine sunt criminalii din 1989…

 • Dragnea in povestea asta a fost un fel de dinca fata de retea,a luat totul pe el,hastagistii,dreapta,europa,il considera vinovatul de serviciu,iar lui base nici gura nu i pute nici usturoi nu a mancat,desi base era capul din spatele lui Dragnea,iar Dragnea e ala care plateste pentru toti,i a facut lu base treburile murdare,si a picat de popa prostu,care merge la puscarie,dupa ce i a ajutat pe base si camarila sa se scoata.

  • Dragnea e si el un baiat care a vrut sa se inteleaga dar nu s-a inteles cu Sistemul, a pierdut clar si a zis hai sa le-o trag io lor cat mai pot.

   Vs Basescu care se intelege in continuare cu Sistemul de ce? Pentru ca stie sa incaseze: fratele lui a facut puscarie, tot prietenii din sistem l-au intepat cu dosarul Petrov. Omul a incasat cu un hăhăit si merge mai departe bine mersi. Spre deosebire de Dragnea

   • Respect punctul tau de vedere Jan,dar mai am unele mentiuni,in primul rand Basescu a creat sistemul asta,iar pe oamenii din sistem i a numit si i a ales el personal,astfel ca el stie toate slabiciunile si vulnerabilitatile atat ale oamenilor din sistem,numiti de el,cat si vulnerabilitatile sistemului creat de el,iar unul ca Basescu era suficient de inteligent incat sa stie ca in momentul in care inceteaza a mai fi jupan,la finalul mandatelor sale,sistemul creat de el va voi sa il beregateasca,astfel incat si a creat,sunt convins de asta,masuri de siguranta,pentru o astfel de eventualitate,cateva „chei de rezerva”,Dragnea,Valcov,CCR ul,si altele,Base este tatar ,el gandeste precum un asiatic,nu trebuie judecat dupa tipic european,astfel ca este mult mai imprevizibil decat credem noi,cat despre frati su si udrea,asta era in stare si ca sa i sacrifice pe astia,il cam durea de astia,dar nu conteaza,pana la urma,pe udrea a reusit sa o scoata momentan din belele,iar despre cazul Petrov doar timpul ne va spune ce va iesi de aici. O vorba ne spune ca cea mai mare pacaleala a diavolului este aceea in care ne convinge pe toti ca el nu mai exista,cand el de fapt exista bine mersi.

   • Ma gandesc si cu sistemu asta,ca parca si asta,statul paralel,pare a fi de fapt impartit in doua parti,oamenii din jurul lui Iohannis,Hellvig,Dancila,Dragnea si a PSD ului,precum si a unor grupuri din PNL,oameni proveniti din structurile lui Base,si oamenii lui Coldea care se strang in jurul USR ului lui Barna si Ciolos,si a unor grupari mai radicale,mai hastagiste din PNL,oameni care nu au uitat ca Iohannis s a descotorosit de ei din motive doar de el stiute,iar intre aceste 2 factiuni exista o lupta subterana pentru putere.Grupul lui Coldea este proamerican de factura Democrata,grupul Basistilor infiltrati pe langa PSD si pe linga Iohannis precum si camarila PSD acaparata de Base prin Dragnea lacheul lui Base este Trumpista,iar Iohannis nu stie cum il cheama cu buletinu in mina,si nici nu l intereseaza,isi face vacantele,si mai se duce pe la Washington si pe la Bruxelles pentru a si nota ordinele,asta cand nu este intr o eterna vacanta.Iohannis ar trebui sa fie Sorosist democrat,ca astia l au facut presedinte,impreuna cu Coldea,dar nu l impiedica nimeni sa se duca la Trump in pozitia ghiocel,unde isi asteapta cuminte ordinele.(chit ca Trump este intr un razboi crancen cu Sorosist democratii).

 • Alte imagini cu individul la Craiova sunt?
  În complexul comercial Bărbie din Craiova sunt camere video.

 • Parerea mea este ca de fapt,in prezent,tot basescu conduce Romania din umbra,dragnea,si valcov sunt caii lui troieni din PSD,iar pe Iohannis l a ajutat sa devina presedinte,deoarece asta e prea slab ca sa i puna lu base probleme.Dragnea a fost folosit de base ca sa i elimine pe Coldea si pe Kovesi,oamenii din sistem care l au tradat pe base,si sa l arunce pe ponta peste bord,pentru a prelua PSD si al pune la dispozitia lui base.Dragnea prin modificarile la legile justitiei,de fapt a albit dosarele camarilei lui base,fiind si paratraznet pentru base,in fata cancelariilor vestice.(Base a gandit planul,Dragnea l a executat,dar Dragnea a ramas ca si masacratorul justitiei).

  • daca inlocuiesti Basescu cu Sistemul (stat paralel sună mai a conspireișăn) ai un rationament interesant.

   ( Basescu apara institutiile statului sau sistemul, baietii de la butoane din institutiile statului care dau ordin nu neaparat exact ce sa se spună ci mai ales de ce interese trebuie sa se tina cont cand intra in actiune institutiile statului)

   • Apropo: Cumpanasu se ferește ca dracu de tamaie

    1sa se ia de Iohannis desi avea exact aceleasi motive pentru care se ia de parlamentari si politicieni

    2 se fereste ca dracu de tamaie sa ceara ceva de la SRI, fie si harta mafiilor locale dă Caracal. Asa cum a cerut in scris tot felul de chestii de la DIICOT sau Ministerul Justitiei.

    Cumpanasu devine dintr-odată simpatic, nu?

 • Iar mai apoi dedulciti la „micile placeri ale vietii”,nu uita sa sprijine pe plan extern interesele sistemului lui base,pentru ca „micile placeri ale vietii” sa ramana „in cadru privat”. Ma uitam la base cum il ameninta mai deunazi pe Cumpanasu,si fugea de Luis Lazarus ,de la emisiune,i o fi frica ca astia doi rascolesc prea mult mizeria,si aflam ceea ce nu trebuie sa aflam.

 • Nu cred ca raportul Pistol zice ceva de Deveselu, pentru ca la Deveselu sunt rachete si se stie, pistolul e in mod natural mare admirator al rachetelor. De altfel unele voci autorizate din Academia Romana departamentul ortografie spun ca nu ar fi vorba de un Pistol ci de un Pizdol, si nu de un Constantin ci de un Costică care are tot interesul să facă lampa mai mică

 • gurile rele spun ca pana si klemuta,ambasadori,precum si deputati si eurodeputati din tari respectabile din partea de nord ale europei,s ar fi bucurat de „trufandale”,de ambe sexe,underage,asta spun gurile rele. Sa fie oare adevarat? Lumea vorbeste multe pe la colturi,cert e ca bircelusa se grabeste suspect de repede,impreuna cu fiforas sa inchida rapid cazul caracal,si sa puna batistuta pe tambalus.

  • Sigur, si Iohannis a aruncat paltonul nu peste o mașină ci peste o minoră din Caracal, exploatată nu doar de o retea de proxeneti ci si de jurnalisti pentru a face lumină. Cazul Caracalgate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *