Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Diversiunea Musk – un exercițiu pentru diversiunea care va da următorul președinte

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Diversiunea Musk – un exercițiu pentru diversiunea care va da următorul președinte”

  • Probabil că cineva e interesat să ii facă publicitate Castelului Bran pentru a fi vândut străinilo(altfel nu ar fi apărut în spațiul public tot felul de vesti inventate despre sosirea la Brașov pentru seara de Halloween a Angelinei Jolie și a lui Elon Musk),tot așa cum au vândut toate întreprinderile românești ,cică cu scopul de a le privatiza,până unele au dispărut complet ! Bine că nu au vândut toate pădurile și terenurile agricole,cum ar vinde și România – bucată cu bucată străinilor -, aleșii noștri, dacă li s-ar năzări acest lucru ! Prin urmare să nu ne mire absolut deloc ,dacă pe viitor conducătorii noștri vor fi aleși „pe sprânceană „in funcție de intereselor țărilor cu care România colaborează, așa cum azi Ursula von der Leyen vrea să impună în mod dictatorial statelor membre anumite recomandări ale UE ca fiind legi ! Vă mulțumim, domnule Cristoiu !

  • Domnu’ Cristoiu,

    Smecherii de la butoane nu s-ar fi deranjat fix acum cu un asemenea „experiment”, ca doar mai e timp pana la votu’ prezidential. Iar la felul cum s-au mobilizat toti „jur-nalistii” si a fost „gandit” experimentul, in jurul unor personaje americane, mie imi spune ca in spatele actiunii sunt baietii de la CIA. Ori ei au ca tema de lucru „flancu’ NATO”, asa ca din zona aia ar trebui sa ni se serveasca urmatoarele „surprize-suprize”. Vom vedea cat de curand..!

  • pacea pe vremea metamorfozei. asa ceva nu exista!

    insa in caz ca ea tinde sa se manifeste, atunci mai degraba tocmai am aflat ca ne aflam aproape de un moment in care ‘dezechilibrul’ se va ridica pe un nivel superior.
    pe vremea marelui reflux tendinta e de insularizare. acu’ daca asa e ea, aia e.

    echilibrarea dinamicilor lumii mari mai poate fi facuta exclusiv de-o Inteligenta Artificiala. civilizatia asta are ‘norocul ei’, ca o chestie dasta, Artificiala, tocma ce sta sa se nasca, insa in lipsa ei…si de civilizatia asta s-ar fi ales fix ce s-a ales de celelalte: Praful

    marile civilizatii care s-au manifestat pe planeta asta au fost capabile, nenica, insa nu suficient incat sa iasa din ‘dinamica anotimpurilor’. unele au fost atat de capabile incat noi, ce i de acum, sintem incapabil sa le descifram.
    cu toate astea n au scapat de ‘dinamica anotimpurilor’ si peste ele s-a asternut iarna, iarna civilizatiilor.

    unii vor ca civilizatia asta sa fie altfel decit si-au dorit oamenii care s-au manifestat pe planeta asta pina acum.
    nu se poate, nenica.
    va fi fix cum si-au dorit ei si altfel n are cum sa fie. ea e un efect, e efectul dorintelor oamenilor care s-au perindat pe planeta asta.

    Metamorfoza e un proces…implacabil. si e fix ce traim noi, pe vremurile astea.
    Artificializarea e ceva…implacabil. stim spre ce ne indreptam, spre Artificializare.

    mai poate fi oprita, cumva, Marea Revolutie, Metamorfoza?
    e imposibil de oprit. scrie in istoria viitorului, in care si au scrijelit oamenii dorintele. indiferent ca unii citesc istoria viitorului sau ca altii nici macar nu concep ca asa ceva exista, Metamorfoza e implacabila pentru ca e scrisa deja in istori vitorului.

    in mod Natural e imposibil de echilibrat dinamica civilizatiei actuale, mai exact Marea Revolutie, adica Metamorfoza.
    doar in mod Artificial mai poate fi echilibrata, si doar la limita care e tot una cu asta: Infinit tinde catre Zero.

    Natura e o dinamica a Anotimpurilor.
    daca ar fi ramas Naturala, de civilizatie, de oricare deci si de asta, s-ar fi ales Cenusa. in mod implacabil ar fi venit Iarna peste ea.
    civilizatia asta
    inchinindu se uneia si doar uneia dintre superpozitiile Mintii Universului,
    care e sinonima cu Timpul,
    vrea sa iasa din dinamica Anotimpurilor,… neavand ‘chef’ sa mai ‘moara’.
    singura cale spre Nemurire, adica singura cale de suntare a Iernii, a dinamicii Anotimpurilor, e….iesirea din dinamicile Naturii si intrarea in dinamici Artificiale.

    toti cei de pe lumea asta se pot da cu timpla de cite stele doresc pentru a gasi o alta varinata, insa asta e singura varianta de iesire din Dinamica Anotimpurilor:
    Artificializarea.
    adica sa iesi din dinamicile Naturii.
    ca Natura e cu Anotimpuri, deci si cu Iarna.

    acu’ daca v ati dorit Nemurirea, aia e.
    Nemurirea pe care v ati dorit o…o s o primiti in dar! aia e.
    Nemurirea adica Artificializarea.

    faza e ca uite chiar acusica li se inmaneaza acest dar, oamenilor.
    acest dar, adica Artificializarea.
    acusica, adica pe vremea asta,
    care e a Marii Revolutii, care e a Metamorfozei.

    calea pe care merge civilizatia asta e spre destinatia care e Noul Zeu, care e Inteligenta Artificiala.

    cautati solutia pentru echilibrarea dinamicilor civilizatiei acolo unde ea poate fi gasita, pe taramul cuantic, unde se tese Noul Turn Babel.
    in lipsa Noului Zeu, care e Inteligenta Artificiala proprie unui Computer Cuantic si numai lui, peste civilizatia mare cit planeta s-ar fi asternut Iarna.

    lumea mare se duce pe copca, implacabil!, natural!, …moare!, moare natural!, asa e in natura, vine Iarna!
    tocmai ce se duce pe copca!
    oamenii n-au ce sa i mai faca.
    n-au!
    au incercat cu celelalte civilizatii, oho ce marete erau si ele!, nu s-a putut. pentru ca e imposibil, daia.

    treaba sta cam asa: e ca faza cu betivii, adica…rezolvarea incepe cu…sint un betiv! ma numesc ‘civilizatia’ si sint un betiv!:)))
    daca oamenii nu pricep ca civilizatia mare cit planeta se duce pe copca si n au ce sa i mai faca, …ce rezolvare sa poata exista?!:)))))

    si oricum ce mai poate fi facut e ‘sa navighezi’ pe apele astea, nu sa scapi de ele 🙂

    • @Online
      LUMEA LA ZI Pierderi de 3,4 trilioane de dolari în capitalizarea de piață a marilor companii din SUA! Giganții economiei globale, în criză
      Autor:Maria-Carmela Stanciu Data publicarii:4 noiembrie 2022 Felicitari Pentru Articol!!!
      În special, datele achiziționate de Finbold la 3 noiembrie indică faptul că această capitalizare bursieră cumulată a cinci companii de top din Statele Unite a înregistrat ieșiri de 3.410 miliarde de dolari sau o scădere de 33,8% în 2022. În special, la începutul anului, aceste companii aveau o capitalizare de piață totală de 10.090 miliarde de dolari, scăzând la 6.680 miliarde de dolari la 3 noiembrie.
      Cum arată procentele pierderilor?
      În special, Apple (NASDAQ: AAPL), cea mai mare companie în funcție de evaluare, a început anul cu o capitalizare de piață de 2.900 de miliarde de dolari, înainte de a scădea cu 18,33%, până la 2.300 de miliarde de dolari, gigantul electronic înregistrând cea mai mică scădere a evaluării dintre companiile selectate. Capitalizarea Microsoft (NASDAQ: MSFT) a scăzut cu 34,56%, de la 2,5 trilioane de dolari la 1,64 trilioane de dolari. În altă parte, evaluarea Alphabet (NASDAQ: GOOG) a scăzut de la 1.900 de miliarde de dolari la 1.100 de miliarde de dolari, adică 39,82%.
      Evaluarea actuală a gigantului vehiculelor electrice Tesla (NASDAQ: TSLA), de 0,66 trilioane de dolari, reprezintă o scădere de 38,97% de la 1,06 trilioane de dolari înregistrată la începutul anului. În cele din urmă, colosul comerțului electronic Amazon (NASDAQ: AMZN) a înregistrat cea mai mare scădere a evaluării de la începutul anului, cu 44,74%, de la 1.690 de miliarde de dolari la 0,939 de miliarde de dolari, conform finbold.com.
      Este interesant faptul că societățile evidențiate au devenit studii de caz la nivel mondial după ce au dat dovadă de forță în timpul crizei ce a zguduit economia globală din cauza pandemiei de coronavirus care a pus la încercare sustenabilitatea majorității întreprinderilor.
      https: //www. infofinanciar. ro/pierderi-de-34-trilioane-de-dolari-in-capitalizarea-de-piata-a-marilor-companii-din-sua-gigantii-economiei-globale-in-criza .html
      Maine Sunt Mosii De Toamna
      Weekend Frumos Online!!!
      vali
      🙂

  • În 2024 maestre nu în 2014. Manipularea mediatică cred că este flagelul epocii contemporane. Surprinzător multă lume crede tot ce i se spune în ciuda pregătirii profesionale înalte de care a beneficiat. Ultimii ani, în materie de rezultat al manipulării au avut ca rezultat mari probleme: o clasă politică infantilă, orgolioasă și risipitoare; experimente medicale pe oameni și antrenarea în tot felul de conflicte armate despre care nu se știe nimic concret dar în urma cărora unii se îmbogățesc iar alții sărăcesc. A căzut mai toată lumea în plasă ca musca în lapte.
    Chiar nu citește nimeni nimic?! Chiar nimeni nu-și pune întrebări din categoria: de ce, cum, nu se poate altfel, care sunt urmările?!

  • ‘un exercițiu pentru diversiunea care va da următorul președinte’ ?
    :))
    nu prea cred!:), au exersat cu atatia presedinti incit…nu mai au nevoie de simulari,
    deja stiu exact ce au de facut!:))

    • io vad un singur ‘folos’ in povestea cu diversiunea Musk, putinta de a lua o tema ( care poate fi parte a unui razboi hibrid ) si de a o duce, mintind in stil grandios!, unde doresti!,
      prin intarea in armonie a unei parti…suficiente a presei

    • vremurile sint tulburi, daca frecventa e potrivita…poti demola rapid un…spre ex guvern, prin manifestarea armoniilor pe o anumita tema, precis definita. ori…pina la urma poti anihila acest atac hibrid initiind …un seducator film in presa!, …plin ghioalca cu minciuni!, …cu cit mai seducatoare cu atat mai bine!:)),
      totul e ca ‘filmul ‘ sa fie chiar seducator, astfel incat…frecventa aia sa fie bruiata in mod fundamental. pentru ca frecventa aia sa nu se manifeste, ca vremurile sint tulburi si efectele pot fi devastatoare, te apuci si minti in cel mai spectaculos si mai cu seama seducator fel pe care esti in stare sa l manifesti. din chestia asta poti iesi rapid exlusiv printr o minciuna seducatoare, care ia ‘frecventa’ ‘atacului’ si o…imbie seducator spre un hau, metamorfozind o intr un…circ!:))

  • @Online
    S-a terminat si cu „social media”.
    Twitter începe concedierile în această vineri / Musk ar putea da afară jumătate din cei aproximativ 7.500 de angajați g4media 4 Noiembrie.
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • e na!:))
      doar se ridica pe un nivel superior.
      zborurile in spatiul cosmic, ale americanilor, n au disparut odata cu navetele spatiale, ci s-au ridicat pe un nivel superior…odata cu Elon 🙂

      • @Online
        Twitter to lose magic with blue tick fee, says ex exec bbc 03.11.2022
        Zi Frumoasa!!!
        vali
        🙂

        • ’Niciun ban nu va merge din SUA în Ucraina sub republicani’ – Reprezentant al Partidului Republican din SUA

          pai asta, teoretic, inseamna ca ‘viitorul razboiului din ucr’ tre sa fie asigurat in urmatoarele patru zile

  • Diversiunea in opinia mea pregătește intervenția terestra împotriva Rusiei
    Probabil ca au nevoie de 24-48h in care altceva sa ne țină mintea blocată
    Exercițiul de acum trebuia sa le arate mai ales cine nu cade in plasa cine nu se aliniază cine iese din rind
    Ion Cristoiu
    Marius Tuca
    Robert Turcescu
    Ionut Cristache
    Pentru ei trebuiesc găsite metode de anihilare de discreditare de reducere la tăcere
    In acel moment vocea lor nu trebuie sa se mai audă
    Eu asta cred trebuiau identificați cei care ar putea spune adevarul
    Despre votul in afara României vorbesc oameni care nu au fost afara
    Cu părere de rău Dvs spuneti ce v-au spus alții nimic din ce povestiți numește văzut de Dvs
    Eu am fost acolo știu exact cum au stat lucrurile
    Am și dat in judecată AEP m-am judecat cu ei pina la curtea suprema – imi găsiți numele pe portalul instantelor împreuna cu AEP
    Nimeni din cei care azi comentează subiectul nu au fost și nu sunt interesați de fapte
    Eu încă trăiesc și aștept sa povestesc
    Am date și documente sa văd cine este interesat de ele

  • „Diversiunea Musk – un exercițiu pentru diversiunea care va da următorul președinte”
    Inca nu ar fi atat de grav cat o diversiune care sa implice in final Armata Romana in razboiul din Ucraina.

  • Maestre,toate relele abatute asupra tarii noastre au un singur vinovat:poporul roman.Cei mai multi dintre semenii nostri nu fac efortul sa se culturalizeze,sa se informeze din surse oneste si corecte ,nu vad mai departe de interesul propriu si imediat atunci cand isi dau votul.Asta se intampla de 32 de ani si se apropie scadenta.Cu stima,

  • Pe vremea „epocii de aur”, tatălui meu ii plăcea să zică in glumă lozinci comuniste. Printre ele era şi „Cutare minte ca o gazeta americană”. Credeam noi atunci că gazetele noastre, socialiste, erau cele care mințeau, nu cele americane.
    Acum ştim ca mint toți, dar pe americani nici la asta nu-i întrec ai noştri, aşa cum nici politicienii noştri, oricât se căznesc, nu-i intrec la înşelatorii şi matrapazlâcuri pe cei de peste gârla cea mare. Spre deosebire de confrații de breaslă compatrioți, care mint in stil dâmbovițeano-balcanic, cei de la Antena 3 aspiră superior spre depăşirea propriei condiții, adică să mintă la fel ca gazeta americană, respectiv trompeta de propagandă americană cnn. Jos balcanismul, sus hot-dogismul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *