Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Diversiunea prin care SRI a trecut prin Parlament reîntoarcerea sa în procesul penal

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Diversiunea prin care SRI a trecut prin Parlament reîntoarcerea sa în procesul penal”

  • Nu e nicio diversiune. E voința Poporului.
    Omul de pe stradă, în ciuda tuturor lămuririlor și argumentelor democratice, anticomuniste și euroatlantice, a păstrat mereu după revoluție (…pardon, lovitura de stat 😉 ) un respect de țăran cuminte față de Securitate. Iar SRI e perceput de noi toți drept continuatorul Securității.
    E de mirare că implicarea noii Securități în mitologica Luptă Contra Corupției e aplaudată de aproape tot neamul românesc, în frunte cu tineretul candidat la emigrare în State? Pe vremea lui Stalin rușii de rând chiar credeau că NKVD-ul se lupta cu spionii, trădătorii și sabotorii.

  • Maestre acum aveți un toc dar nu știu dacă aveți și călimara aia magică care nu se vărsa. Eu mai am una, nu știu dacă o am char pe aia din școala generală.
    Călimara este din sticlă și arată ca un păhărel cu buza racordată în interior ca atunci când se răstoarnă să nu se verse.
    Tocurile se mai folosesc și acum de graficieni, tocuri cu seturi de penițe de diferte grosimi.

  • Cred ca celor din Justitie, Parlament si Servicii le-a scapat un moment de deosebita insemnatate intamplat pe malurile Potomacului. Doamna Nancy Pelosi, o veterana si o fina cunoscatoare a sistemului deosebit de avansat de justitie din tara care da lumina lumii, a spus ca Domnul Trump poate oricand sa-si dovedeasca nevinovatia in justitie. Exceptionala remarca. Propun deci, legiuitorului roman, noul concept american exprimat de Doamna Pelosi, ca baza a Justitiei: Everybody is guilty until proven innocent. Bine-n teles ca aceasta expresie, aceasta piatra de temelie care ar trebui sa stea la baza Justitiei din scumpa noastra Patrie, sa fie consemnata in Constitutia Republicii cu Tocul inmuiat in cerneala de cea mai fina calitate. Ca fapt divers, dorinta mea cea mai fierbinte ar fi ca incepand din 2024, Statele Unite sa fie conduse spre noi culmi de civilizatie si progres de echipa Biden&Pelosi, spre fericirea si propasirea si a Romaniei ca important partener strategic si sprijin nemarginit al Marii Democratii de peste Balta cea Mare.

  • TRECĂTOR de Nichita Stănescu: Călaream pe un cal și deodată-am văzut că eu sunt calul acela/ Și deodată am văzut că ei doi galopeaza pe mine. / Mă învolburam și deodată i-am văzut pe cei trei, când umbra mea din spatele meu mi-a strigat: Eu sunt tu. LASĂ-I pe cei patru să-și urmeze destinul…..LASĂ-I! Herghelia urmează să cânte ” Ce bine că ești.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *