România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Diversiunea Terasa Funky Lounge din Herăstrău

Duminică, 17 mai 2020, după amiază, am pornit prin Sinaia într-o călătorie de documentare pe care aș putea s-o intitulez:
Cum arată orașul în cea de a treia zi de după încetarea stării de urgență.
Filmul realizat, ca și comentariile mele, au fost postate pe cristoiublog.ro la rubrica Jurnalul meu video.

La capătul periplului am conchis fără drept de apel:
Chiar și acum, cînd starea de urgență s-a încheiat, Sinaia e un oraș mort.
Orașul trăiește exclusiv din turism după distrugerea postdecembristă a faimoasei MEFIN.
Turismul la Sinaia înseamnă nu doar pensiuni și hoteluri; înseamnă și terase, restaurante, baruri, buticuri, telegondolă, trenuleț, muzee.
Toate acestea au fost închise timp de două luni.
Toate acestea sînt închise și acum.
Din consumul turistic trăiesc la Sinaia nu numai cei care lucrează direct în HORECA, dar și mulți alți locuitori: de la taximetriști pînă la vînzătoarele din buticuri.
În călătoria mea n-am văzut nici o terasă deschisă.
N-am văzut nici oameni încălcînd regulile de distanțare socială.
Și nu pentru că pe străzi ar fi patrulat Poliția călare, ci pentru că locuitorii Sinaiei respectă poruncile autorităților.
Chiar și cînd nu sînt prevăzute cu amenzi, cum s-a întîmplat în zilele din urmă.

Am făcut aceaste considerații despre Sinaia pentru a mi justifica nedumerirea în legătură cu scandalul numit Terasa Funky Lounge Herăstrău. Datele afacerii sînt știute de întreaga țară. În noaptea de sîmbătă spre duminică sute de tineri au petrecut în fața restaurantului cu sau fără măști, timp de nouă ore, cu băutură luată în regim de take away de la restaurant și pe ritmul muzicii puse de un DJ, tot de-al restaurantului.

Patronul restaurantului nu e un biet proprietar de bombă la marginea Bucureștiului, disperat să scoată ceva bani după două luni de sărăcire. E ditamai proprietarul de restaurante de fițe din București. Un ins nu numai bogat, dar și prudent cînd e vorba de încălcarea legii. Oameni ca el știu că un pas greșit precum cel din noaptea de sîmbătă spre duminică poate duce la ridicarea licenței, dar și la alte multe bătăi de cap. Dacă ar fi fost vorba chiar de o terasă din Sinaia, evident, departe de centru, la adăpostul pădurii, am mai fi înțeles asumarea riscului. Proprietarul era disperat să scoată ceva bani și în plus, dat fiind locul, riscul de a fi demascat era mic. Dar această gravă încălcare a regulilor stării de alertă să aparțină unui proprietar de localuri de fițe din București și ea, încălcarea, să aibă loc nu la Fălticeni sau la Sighetul Marmației, ci în Parcul Herăstrău, e mai greu de înțeles.

Scandalul apare în adevărata lui lumină dacă adăugăm datelor despre proprietar și campania propagandistică declanșată de incident. Teoretic, mare lucru nu s-a petrecut din punct de vedere al luptei cu Pandemia. Dacă ne gîndim că, la Nădlac, mii de oameni au fost obligați de brambureala guvernamentală să stea lipiți unul de celălalt, sutele de tineri din Herăstrău, care s-au zbenguit în dansuri de ultimă oră, care impun distanțarea dintre parteneri, par niște călugări pe lîngă niște marinari beți. Cu toate acestea, împotriva acestor tineri s-a lansat o artilerie propagandistică a regimului Iohannis, avînd pe post de Katiușe televiziunile presei miluite. Așa cum arătam în Jurnalul meu video, Pandemia de Coronavirus a evidențiat, în România lui 2020, reîntoarcerea la presa stalinistă, a presei care denunță, a presei delatoare. Presa în această perioadă, răspunzînd chemării adresate de Guvernul Orban, n-a informat în legătură cu Pandemia. Ea a denunțat orice tentativă de nerespectare a măsurilor de restricție. Așa s-a întîmplat și cu Scandalul Terasa. O presă profesionistă s-ar fi mărginit să dea informații exacte despre întreaga tărășenie, inclusiv despre reacția autorităților. Presa noastră miluită s-a manifestat ca o procuratură de moravuri. Denunțarea cu huiet a pericolului întruchipat de astfel de manifestări, punerea sub acuzare a participanților. Ce mai încolo și încoace, mai ceva decît Scînteia Anei Pauker cînd scria despre dușmanii poporului pe cale de a fi condamnați la moarte.

Am fi putut crede că această campanie a presei a fost efectul unei spaime paranoice încercate de unii lideri de opinie la gîndul că s-ar putea infecta cu Coronavirus. Nota comună a tuturor indignărilor a fost teza potrivit căreia mulți cetățeni nu respectă de bună voie măsurile cuprinse în starea de alertă și că prin urmare există riscul unei sporiri criminale a numărului de infectați și morți după astfel de manifestări de iresponsabilitate. Raed Arafat, un fel de Nicolae Ceaușescu prin nevoia paranoică de a-și impune autoritatea asupra poporului român ca ins care știe el mai bine decît toți românii ce e bine și ce e rău pentru aceștia, s-a grăbit să avertizeze că astfel de iresponsabilități vor obliga autoritățile să sporească numărul de restricții în starea de alertă.

Ce se ascunde dincolo de Scandalul Terasa?
O manevră menită a înlesni Guvernului Orban limitarea drastică a măsurilor de relaxare, în contrast cu tot ce se întîmplă în Europa, în cadrul stării de alertă. Toate datele converg spre ipoteza unei diversiuni puse la cale cu ajutorul proprietarului pentru a crea climatul popular favorabil restrîngerii libertăților. Cei din noaptea cu pricina nu erau tineri care încălcau regulile pentru a cîștiga un ban, ci tineri de bani gata, care petreceau. Ce poate fi mai prielnic manipulării poporului că e nevoie de o și mai mare strictețe a autorităților, manifestată prin amenzi și milițianism decît imaginea unor reguli încălcate prin petrecere zgomotoasă la un local de fițe.

De ce era nevoie de diversiunea asta?
Ne răspunde declarația de presă a lui Ludovic Orban de duminică, 17 mai 2020. Potrivit premierului, cele trei zile au fost un fel de perioadă de testare a felului în care românii respectă măsurile. Concluzia a fost clară: Românii le respectă numai de frica amenzilor. Care amenzi vor curge de marți, 19 mai 2020. În aceeași declarație, Ludovic Orban a precizat că de luni Guvernul acceptă drept temei legal pentru starea de alertă legea votată de parlament. Legea cere însă ca starea de alertă să fie votată de Parlament. Spre deosebire de Decretul privind starea de urgență, Hotărirea Guvernului, care va cuprinde și măsurile, poate fi amendată în Parlament. Din cîte se știe Parlamentul pledează pentru o lărgire a măsurilor de relaxare. Guvernul, care e un Guvern al Carantinei, pentru a putea fura pe rupte, vrea măsuri cît mai puține. Există riscul ca Hotărîrea să fie amendată în Parlament în direcția unei lărgiri a relaxării. Ca, de exemplu, deschiderea teraselor, față de care Guvernul se împotrivește. Pentru a contracara acest risc, Guvernul a avut nevoia de diversiunea Terasa. În toiul indignării populare, întreținute de televiziunile presei miluite, își mai poate permite Parlamentul să decidă măsuri mai largi de relaxare?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

72 comentarii pentru articolul „Diversiunea Terasa Funky Lounge din Herăstrău”

 • Na , c-am apucat să citesc toate postările , mai puțin ale new entry ăsta , sau asta , adria uatevă . Le-oi citi cînd o deveni un pic mai coerent/ă , să văd cine e și ce vrea . Deocamdată e clar că l-a altoit peste bot pe Ghio de i-au mers fulgii , să fie primit !
  Bă Ghyo , tu nu ești Messire Ghyo de Bazyle de Byzgău de Crăieșty de Dottore , tu ești Vodă Lăpușneanu , bă , și ne zici : Dacă voi nu mă vreți , eu vă vreau !

 • ”Motivul pentru care profeții sunt atât de rar cinstiți în țara lor este că rolul lor e acela de a trece dincolo de limitele experienței și ale imaginației contemporanilor lor.”
  Kissinger, Henry, Diplomația, Editura ALL , 2018, p.389.

 • Domnule Cristoiu , noi cei care am trăit ceva timp în comunism suflăm și în iaurt. Cel mai tare mă distra bancul lansat de securitate cu Ce vreme frumoasă! Vezi-ti de treabă , propagandă. Ticăloși, dar mai eleganți decât ăștia de acum care ne fac proști în fiecare zi
  Norocul nostru e că băieții ăștia noi n-au prea învățat carte. Când le iese câte ceva meritul e al naturii umane, dar, uneori, și al superficialității noastre.
  Sper să nu supăr pe nimeni pe blogul dvs,dar eu nu prea înțeleg cum merge treaba
  Vorbim despre articol sau între noi?

 • Acuma am observat, că mă lăsasem furat de meci..rămane si asta in istoria blogului, cum zici bazdaganie???
  geo a scris ….Securistule, toti securistii striga “securistii!”!
  Adecaaa, se aplică doar la plural, sau merge prin interpolare si securistul strigă ¨Securistule!¨?? 😀 😀
  Bă, cand iti spun că esti mai prost decat permite legea, nu vrei să mă crezi..

 • Na , că cînd ziceam și eu că să lăsăm să se mai liniștească apele pe aici , să aerisim , că prea puțea a obiele nespălate și puturoase de la securistul Ghio , care s-a jurat pe carne de porc că se duce ca nori lungi pe șesuri , nu ni s-a arătat , pauza Ghiorlăncii a fost la fel de lungă precum „garda” în care a intrat dăunăzi , adică de 14 min și 26 de secunde . Fix !

 • Geo ,

  dumneata ai idee de ce înseamnà spectacol si cine îl oferà aici, profitînd de generozitatea celui care este posesorul spatiului virtual ! Dumneata si acolitul dumitle Nikola distribuiti toxine fabricate la alte adrese ! Cuvintele voastre tsânesc precum veninul Cobrei !

  Nikola , folosesti expresii din vocabularul securistilor grdueni de
  închisori politice ! Care este sursa ?

  • Esti o dulce, dar sa stii ca eu, nu! Doar Nikola!
   😛 😛 😛

  • Mamaie, tu citesti răspunsurile pe care le primesti, sau te-ai setat pe pilot automat???
   Te rog eu, nu mă mai asocia cu geo, care este cea mai deplorabilă nevertebrată care a postat vreodata pe acest blog.
   In rest, cu ¨vocabularul securistilor grdueni de închisori politice¨, n-am cum sa te ajut..caută pe cineva mai apropiat de etatea matale.

  • adria nicol,
   Ai perfecta dreptate când zici asa:
   .
   „Nikola , folosesti expresii din vocabularul securistilor grdueni de închisori politice !”
   Cred ca esti totusi mai inteligenta decât pari!
   .
   😛 😛 😛
   .

   • Hai sa l si impuscam pe Bill Gates 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Dusman al poporului planetar 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Pe Soros il ardem pe rug 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 :lol:Pe Democratii din SUA i adunam pe cel mai mare teren de fotbal american din New York,unde vor fi impuscati 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Iar Trump sa ne fie IMPERATOR el si urmasii lui in vecii vecilor,Trump imparat planetar,apoi vine Ivanka imparateasa planetara si tot asa .Propun o noua denumire pentru planeta Terra ,sa se numeasca Planeta Trump Tower,iar toti vom juca in Apprentice,unde vom fi concediati toti de catre Majestatea sa Donald 1 Cel Maret. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 VIVAT ❗ 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 :lol:Iar China va fi rasa de pe suprafata Pamantului,cu ajutorul Maretului Arsenal Nuclear American,in urma stralucitei porunci a maretului Imparat Trump 1 VIVAT ❗ 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

    • Da le dracu de dovezi,facem ceva pe ele,conspiratia e in tot si n toate VIVAT Trump VIVAT Conspiratia 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

     • La faza cu terasa”am mirosit” ca i facatura,asa e,dar ca sa iasa facatura,trebuie si prosti,si n tara asta sunt destui.(Prosti care sa iasa in turma,fara minima prudenta,fara sa gandeasca,dar si prostii care pun botu la propaganda televiziunilor care i infiereaza pe cretinii aia cu manie proletara).Ce sa zic diversiunea functioneaza de fiecare data de minune,baietii stiu bine ca „au cu cine”.

 • Geo ,

  desigur , n-ai auzit de acordul polisemantic ! Nu-i nimic dacà habar nu ai ! Dar de ce te pronuti ? Cine îti suflà ?
  Nikola càruia îi „înmuguresc” epoletii ?
  Ce minte schilodità poti avea utilizînd un cuvânt „potae”, care
  probeazà un comportament abject fatà de viata întruchpatà în altà formà ? Si îndràznesti sà mai apari pe aici si tu si poreclitul Nikola ?

  • Nu prea esti sharp nici tu…Toate postările mele de azi au fost impotriva lui geo, chiar dacă tu nu-l cunosti sub toate denumirile (geta, guzgan, bazdaganie etc)

  • adria nicol, te ador!
   Dar sa stii ca Nikolei i-au înmugurit epoletii cu multa vreme în urma, când a fost trimisa împreuna cu potaia Serban pe acest blog, ca sa-i alunge lui Ion Cristoiu cititorii.

   • Ce mai contează ca te porcăieste si pe tine? Gudură-te, limaxule, că asa ai fost antrenat, să-ti incovoi coloana vertebrală la 180 de grade… 🙂

 • Geo ,

  ironia scoate în evidentà cmpexe de civilizatie ! Tu nu ai ajuns , încà , la ironie ! Te afle pe undeva pe aproape de ironia unui Tànase Scatiu ! Ti-l imaginezi pe ciocoiul Tànase , in ismene si cisme , ironic ?

  • Ok, când scrii ca o „cisma” în „ismana”, „cmpexele” te ajuta sa fii impertinenta!
   Scrie, fato, în continuare ca o cizma si da-te în spectacol, ca asa mai colorezi putin atmosfera asta monotona de pe aici! Bonne continuation!

 • Ia uitati cum a reaparut Guzganul ..Auzi mai, izmana? Nu te jurai acu doua zile ca nu mai scrii p-aici? Atata valoreaza cuvantul tau, nevertebrato??!! 🙂

  • Acuma văd, mai ratasesi fo doi care nu-ti trăseseră palme peste cefoiul bulgăresc si ai zis să nu-i scapi.. 😀

 • Geo ,

  dràgutà este sotia ta , presupunînd cà ai ! Vorbesti aiurea desre accentele frantuzesti : ele nu existà ! Decît în ignoranta ta ! Limba Românà face parte din Grupul Limbilor Romanice !
  N-am si vreun accent ,spaniol , sau italian ? Sau portughez? Suromanian ? Stii ce-i àsta n accentul romnian ?
  „Analfbetilor” se poate acorda si cu „functionali” sensul pàstrîndu-se !

  • Linistes-te, nu mai persista în prostie! Majoritatea ANALFABETILOR FUNCTIONAL spun ca tine, ca este corect si „ANALFABETI FUNCTIONALI”!
   Si despre frantuzescul accent aigu, las-o moale ca nu am gresit cu nimic când te-am întrebat de ce-l folosesti! Deci, de ce-l folosesti?!

   • No, am scris aigu, în loc de grav, ca sa aiba ce scrie si potaia, dupa ce m-am corectat singur!

     • geto, dar ¨Linistes-te¨ de ce nu-l corectasi??? Vezi, că totul se plates-te.. 🙂

     • Dacă vrei un sfat cum se scrie Liniștește-te , ceremi-l mie, deșteapt-o . Că ți-l dau și în franceza veche , dacă poftești , Ghyorlanco .
      Vai , vai , iar am avut , ca de obicei , dreptate , nu scapă omul de tine ca de scabie .
      Dar nici nu știu dacă e de bine sau de rău , tu , Geolică , ești cretinul blogului și ciuca bătăilor pe aici , altfel ne-am plictisi .
      Care-i treaba , ai avut învoire în oraș ieri , cu bilet de voie de la OSU , UM Secu ? Te-ai îmbătat bine la bufet?

     • Daaa, ne-am tăvălit…Bazdaganie, ai murit de ras si pe la alea doua postări pe care ti le-a dedicat babonul in exclusivitate?? Sau doar la aia in care m-a facut pe mine acolitul tau, securistule grduen?! Bănuiesc ca e din franceza veche, ca ai dat copy-paste fără sa tresari.
      Ce mai, esti complet..spineless, ball less, brainless, little shit.

     • Tu, Nikola, îl copiezi pe Serban, esti groaznic de penibila!

 • Geo ,
  tu nu citesti di relex, citesti din obligatie ! Si ai o statisticà a prezentelor aici ! Altfel nu ai fi remarcat absenta mea !
  Cît priveste turma , fàrà acest conglomerat nu putem exista !
  Te manifesti în acest spatiu pentru cà din turmà a gândit unul cibernetic ! Si careva te-a învàtat alfabetul ! Folosindu-l întrun registru discrimiatoriu ! Fci parte din „gloata” analfabetilor functionali ! Cuvinetele nu au nici un ecou semantic sau etimologic în minttea ta cazonà , interzisà palpitatiilor afective

  • Se spune „analfabeti functional”, scumpete!
   Ti-aduci aminte? Mi-ai ramas datoare cu raspunsul la o întrebare foarte usoara, care nu cred ca-ti pune în dificultate intelectul! De ce scrii, draguto, cu accentele astea frantuzesti care-ti strica aspectul tuturor operelor?

 • Deci militienii din Guvernu Romaniei au dat un HG astazi din care reiese ca:

  5. Se interzic activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 3 persoane CARE NU LOCUIESC IMPREUNA….

  De aici rezulta ca familiile alcatuite din cel putin 2 persoane (tata, mama si eventual copii) NU pot participa la niciun fel de activitati recreative (inclusiv mers in parc, stat pe o banca, stat pe o patura, jucat badminton) daca locuiesc sub acelasi acoperis. Ghinionul lor, nene…

  Suntem mai tari decat in Coreea de Nord sau ce?

 • Geo , ai grijà sà nu-ti scrîntesti gleznele de la înàltime ude te crezi ! Esi de un penibil sferic , precum cei ai tài CT Popesti
  si alte rebuturi întelectuale si etice ! Ai profilul ideal , inconfundabil al ONG-istului drogat cu „sintagme” la o caserie din Piata Unirii ; idealul vostru este CEL ÎN CHILOTI LA METROU , dupà si dacà ati depàsit stadiul „DIDE” ! Reprezinti cu brio categoria „SOCIOPATI” cronici !

 • Se spune ca cine plateste hotaraste si muzica. De asa stau lucrurile (si cred ca asa stau), clipul promotional al evenimentului a fost realizat exact in momentul in care la tranzistor behaia Chirila, cantarusul rezist no. 1, „sufletul” ghiorlaielilor finantate din bani publici.

 • Guvernu Romaniei nu e preocupat de redeschiderea economiei, e mult mai preocupat de Planu de amenzi… De altfel si Florin Catzu a recunoscut ca PIB-ul Romaniei nu a scazut foarte mult, deci jumatate din economie poate sa ramana inchisa in continuare. Restaurantele, terasele – sunt considerate „activitati tolerate” de regimul de la Bucuresti.
  Faptul ca traim o distopie mai grava decat in Corea de Nord, e de domeniul evidentei, desi multi se freaca la ochi si nu vor sa recunoasca, cam asa arata viitorul. Niciun guvern sanatos la cap nu s-ar agatza cu dintii de un astfel de model de dictatura decat daca chiar ar dori sa-l puna in opera. Cam asa arata viitorul – cu Politia stand la cotitura cu carnetul de amenzi pregatit pentru oamenii simpli.
  O autoritate care ia decizii doar privind critic la o minoritate sau alta, intotdeauna vei avea motive, justificari pentru masuri totalitare.

  • Guvernu Romaniei:

   5. Se interzic activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 3 persoane care nu locuiesc împreună, respectiv ciclismul, drumețiile, alergarea, canotajul, alpinismul, vânătoarea, pescuitul și alte activități recreative și sportive desfășurate în aer liber stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății și al ministrului tineretului și sportului sau al ministrului mediului, apelor și pădurilor, după caz.

   Deci, o familie de 4 persoane (doi parinti si doi copii mici) care LOCUIESC IMPREUNA, nu poate merge in parc, nu se poate aseza pe o banca, pe o patura in parc… Foarte tare !!!

   Gandire de militieni !!

 • „Ce se ascunde dincolo de Scandalul Terasa?
  O manevră menită a înlesni Guvernului Orban limitarea drastică a măsurilor de relaxare.”

  Ca urmare guvernul a instituit stare de alerta MAXIMA.

  Ce dreptate a-ti avut domnule Cristoiu

 • Dimineata au sarit televiziunile fix in piete iar seara pe terasele din Parcul Herestrau din Bucuresti de parca reprezentantau intreaga Romanie… Nu au vazut ce se intampla in alte localitati din tara unde s-au respectat toate regulile impuse si nici la punctele de trecere a frontierei unde institutiile statului si-au aratat din plin neputinta!
  Nu ati pomenit de penibilul absolut al fostilor Dvs colegi de la A3 si EVZ oferit in discutia model mustrare cu advertisement din fostele sedinte PCR cu dl Catarama.

 • În ultimii 30 de an bântuie o „Stafie” pri MassMedia Romania , ! un anume autodeclarat pescar pe bani proprii ( o traistà încàpàtoare!) , un un individ cu fruntea pînà la cefà , specializat în giumbuslucuri veninos abjecte , un pe nume C. POPESCU intercalat Tudor , CT POESCU ! Iubitor de rectiile „virile” ale minerilor care au pecetluit cu bâtele si bocancii lor „democratia” rom^nescà ! cei de la Heràstrà” nici nu ajunseserà acasà si l se indiga „minereste” teoretic .

 • Kafka si Orwell Oare ce i s-a spus si cine i-a counicat („dacà!”) lui Crin Antonescu sà-l numeascà, în regim de urgentà pe un primar pe postul de primvicepresedinte al PNL , apoi sà-i cedeze locul de presedinte al PNL ? Mai ales cà primarul în cauzà nu era membru al Partidului National Liberal ? Crin AAntonescu a avea absolut toate sansele sà ajungà Presedintele României ! Cine si-a bàgat coada ?
  Istoricii au ràbdare ! Se va làmuri ! Vor mai exista în viatà participanti la decizie ! Vor avea sfertul lor de orà de glorie !

  • Umbla vorba prin targ ca lui Crinut i s au aratat niste lovele,si in acelasi timp si niste dosare si ar fi fost pus sa aleaga intre aceste doua variante,iar Crin ar fi ales lovelele(asa zic gurile rele).

 • Presa la comandă a iscat toată vâlva.
  Toți care au fost in parcuri, inclusiv cei de la terasă au stat 2 luni izolați în casă, deci erau sănătoși tun, plus că erau afară in aer liber.
  Și eu am vrut să plec la mare, să mă bată soarele in cap și să respir aer curat dar nu știam dacă am unde să mă cazez.

  • Cazarea nu e o problemă, transportul si adeverința in schimb par chestiunile imposibile.

  • Băiatul din Piatra Neamț a decis să meargă în vizită la mătușa sa din Constanța. Și să tragă și o plimbare pe malul mării, cu declarația completată regulamentar. „Punctul 8, cred. Alergăm pe malul mării. Bifarea în declaraţie a punctului 8, adică activitățile recreativ-sportive, ne permite teoretic să plecăm la mare sau la munte. Cu toate acestea, malul mării nu a mai avut animația de altădată. Dacă odinoară răsuna muzica, acum, în lipsa teraselor și a turiștilor, s-au auzit doar valurile mării. Șezlongurile au rămas goale”, a povestit el.

 • In anul 2050 Romania va iesi in sfarsit din starea de urgenta pe care proaspatul presedinte KW Iohannis tocmai a reimpus-o hat, in anul de gratie 2020, incepand cu data de 18.05. In tot acest timp s-a impus purtarea costumului de scafandru in spatiile deschise si deplasarea in cabine mobile etanse prin case si spatii inchise. Dar numai premiantii au voie in spatii inchise altele decat camera de carantinare. Intre timp, cele doua Korei s-au unit si s-au transformat intr-un stat democratic, cu o civilizatie si o economie superdezvoltata.

  • Din reflex, înca mai citesc postarile voastre. Hélas, dar ce unanimitate dulceaga în partidul unic „Postacii cristoiublog”! Cântati toti pe aceeasi voce, a revenit si adria nicol sa va întregeasca turma.
   Mei, când postam eu, va ajutam sa evoluati, sa va dezvoltati, ca doara materialismul dialectic v-a învatat ca dezvoltarea are ca sursa contradictiile si nu monotonia asta flescaita de pareri identice de p-aci.
   Mai veneam si cu informatii dinafara curtii voastre ca sa mai stiti si ce se petrece în strada…
   Dar stai linistit, nu o sa revin, poti sa i-o spui si amicului tau idiot.
   .
   Si daca tot ma deranjai, si pentru ca esti baiat simpatic, pot sa-ti spun ca în Franta, în prima saptamâna de dezizolare au aparut 25 de noi focare ale infectiei cu SARS-CoV-2.
   Du coup, prenez bien soin de vous et bon courage à tous ceux qui le méritent!
   .

   • P.S. Povestile voastre de ieri despre ungurii din Transilvania m-au suparat cel mai tare!
    Mei, cibule, tu ai trait între mocanii tai înconjurat de nemtii care nu au fost niciodata atât de ai dracului ca etnicii unguri, pe care i-au stricat de cap liderii UDMR. Asa ca „ciocu mic”, voi, regateni, olteni si moldoveni si ascultati-i pe românii din secuime ce au de spus!

    • Au revoir! Ma plictisesti, Cassandra mica!

     • Ha, ha, raspuns la fix, ca sa nu-l superi pe diliu, literatule!

    • Nu ne baga in aceeasi oala,nu toti avem aceeasi parere,eu ma iau de Trump pe care toti il vad Superman,iar cat despre unguri si nemti,pai sunt mai a dracu nemtii,ungurul cand te injura,o face pe fata,nu se ascunde(si eu bat des zona secuiasca de vreo 30 de ani si mai bine,si nu mi am luat nici o injuratura pe acolo,nici in romana nici in maghiara,ba chiar am fost bine primit pe acolo)in schimb neamtul iti zambeste in fata si pe la spate te arde de nu te vezi(vezi faza cu sparanghelistii),pe fata sunt civilizati,pe la spate sunt niste fiare(si nemtii si sasii),in sufletul lor sta ascuns SS istul lui Hitler.Cat despre faza cu restrictiile eu sunt mai retinut,nu sunt asa liberalist pe cat cred unii,sunt de acord cu deschiderea economiei,si a libertatilor,insa cu prudenta,nu asa ca inainte,libertate totala,cum zic unii.Ma uitam la ce zicea dementu de Catarama,ca prefera sa moara 40 000 de romani de coronavirus ,dar sa mearga economia 100%,ce i as spune boului aluia este ca daca printre aia 40 000 de morti de coronavirus ar fi nevasta sa sau copiii lui,ma intreb ar mai fi el atat de smecher?Plus ca boul ala daca voia sa se infecteze cu coronavirus,nu trebuia sa se pupe cu aia,trebuia sa i puna pe aia sa i stranute n fata,sau in palme,si el mai apoi sa si bage destu n nas sau sa se frece pe la ochi(se pare ca virusu intra mai degraba prin nas si ochi,decat prin gaura gurii),asta nici sa se infecteze cu coronavirus nu a fost in stare.Mai Catarama nu i greu sa te infectezi,mai incearca. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

   • Amuzantă ai fost, amuzantă ești!

 • Romanii se duc usor dupa fenta!

 • exact asa moderatoarele efectiv ne infiereaza pe toate posturile tv si invitatii, mai ales sfeii de sindicate din politie, s-au transformat toti in procurori. Oare ei nu realizeaza cat de ridicoli sunt? Practic in afara de Mircea Badea nu mai exista emisiune la care sa te poti uita

  • in Romania nu exista presa independenta (inclusiv tv), pana si Mircea Badea este cumparat, stai tu linistita – ca toti jurnalistii indiferent de postul pe care apar sau in presa in care-si expun parerile; urmareste presa din afara si-ti vei da seama cat de penibili sunt jurnalistii nostri multi dintre ei neavand niciun fel de pregatire in ale scrisului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *