Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Doar corupția altora ucide

Astăzi s-au anunțat proteste împotriva situației din spitale. Ca de fiecare dată, când situația nu ne coafează și doar corupția altora ucide, o să fie aduși 4-5 amețiți, cărora o să li se pună microfoanele „presei libere” în bot să bată câmpii cu uzualele fraze care denigrează și „sparg” un protest: „eu votez PSD și cer eliberarea lui Dragnea”; „am venit să protestez împotriva ocultei mondiale și 5G-ului” și balivernele uzuale care ar face orice persoană decentă să o ia la goană, ca să nu fie asociat cu astfel de persoane și concepții.

După asta o să înceapă „porcirea” celor prezenți acolo, împotriva cărora o să se îndrepte, din toate părțile, înjurăturile tipice (bolșevici, nenorociți plătiți, psd-iști criminali), marea majoritate a acestor înjurături fiind „slobozite” și tastate de autosuficienții care astăzi au reușit să se strângă mai mulți la Romană, pentru un burger gratis, decât o să fie persoane la protest.

Acum câteva zile râdeam de mă durea burta când unul din bunii mei prieteni, Flavius, alături de care urlam din toți rărunchii împotriva guvernului Ponta și PSD-ului, după Colectiv, este făcut în toate felurile că are „neobrăzarea” să comenteze împotriva conducerii actuale.

(Text de Abdula Varol)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *