Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Documente. Cum și pentru cine s-a dat derogare la vânătoarea din Ojdula

Vă prezentăm, în original, documentele în baza cărora a fost permisă vânarea unui urs în Covasna, precum și plângerea unui localnic.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Documente. Cum și pentru cine s-a dat derogare la vânătoarea din Ojdula”

  • Termenul recoltare induce notiunea de cultivare. Nu vorbeam de vanatoare ?
    Pescuim in pastravarie ?

    Cred ca ursii problema sunt ocrotiti sau macar ocoliti pentru a genera astfel de autorizatii de „recoltare”. Acum pe baza „greselii” se poate da o noua autorizatie s.a.m.d. O fi Lichtensteinul mic dar printi mai are..

  • ar trebui sa acoperiti CNP-ul cetateanului care a facut reclamatia initiala

  • Cristi sărăcie,ești prost sau te faci ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *