Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Dragoș Damian, CEO Terapia: Vaccinarea va deveni obligatorie, în mod indirect

Dragoș Damian, CEO Terapia, consideră că până la urmă vaccinarea va deveni obligatorie. „Vor fi angajatori, vor fi linii aeriene, vor fi hoteluri, vor fi facultăți care nu vor lăsa oamenii să ajungă acolo dacă nu sunt vaccinați. Și asta pentru mine este un pic de discriminare, dar nu avem ce face. Va trebui să ne obișnuim și cu această idee. Sunt deja foarte mulți politicieni care spun acest lucru, sunt politicieni europeni care vorbesc de un ’pașaport de vaccinare’. Mesajul este: vaccinul este gratuit, vaccinați-vă acum până este la discreția fiecăruia, pentru că la un moment dat, indirect, s-ar putea să devină obligatoriu. De exemplu, eu călătoresc în mod normal de două-trei ori pe săptămână cu avionul. Ce am să aleg între a veni cu un test negativ de trei ori pe săptămână, asta înseamnă 1.200 de lei, sau să mă vaccinez și să călătoresc fără să mai am nevoie de alte cheltuieli?”, a spus Dragoș Damian, la Forum EBS. (stiridecluj.ro)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dragoș Damian, CEO Terapia: Vaccinarea va deveni obligatorie, în mod indirect”

  • Esti obiectiv si corect mai ceva ca vulpea in cotetul de gaini.Adica o alta coada de topor a vaccinarii obligatorii.Sa se vaccineze lumea obligatoriu ca ai tu chef de plimbari de 3 ori pe saptamana.Slugile lui Ceausescu erau mult mai putine decat voi .Si parca se mai gandeau putin si la amarati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *