Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

După vaccinuri, Comisia Europeană vrea să cumpere la comun armament

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „După vaccinuri, Comisia Europeană vrea să cumpere la comun armament”

 • Singura solutie este iesirea din UE

 • Domnu’ Cristoiu,

  Toate tarile din EU o sa plateasca la „comun” catre USA… da’ de primit o sa primeasca la „séparé”… 🙂

 • ‘După vaccinuri, Comisia Europeană vrea să cumpere la comun armament’

  incep cu titlul si dupaia urmaresc si jurnalul:))
  mai pe romaneste creca e cam asa: Comisia Europeana, afland pe vremea pandemiei cu cine are de a face la conducerea statelor europene, si-a zis: Daca ca se poate…de ce nu?! :)))

 • Stați liniștit, nu sunteți singurii sceptici? Puteți citi și http://www.national.ro
  Dacă aveți timp uitați-vă pe Netflix la serialul Servant of the People. Veți avea o surpriză.

 • Tendinta birocratilor UE este de a-si extinde competentele in toate domeniile , in detrimentul suveranitatii statelor . In final vor sa conduca totul , de la directivele economice la legislatie si justitie . Chiar lozincile eco sant altceva decat par fiind impuse la nivelul UE cu certe substraturi economice de control.
  Ati vazut cat conteaza votul intr-o cauza minora : Eurovision. Dar uitaram frauda Clotildiana sau cele „2 milioane de voturi fraudate ” gasite de o pupaza de la Washington la referendumul din 2012 de demitere a lui Basescu ?

 • Oligarhii ucrainieni sunt în concediu cu plată în cele mai scumpe hoteluri din Europa și Dubai.Cozmin Gușă cu GOLD FM,DCNews,EVZCapital,Gândul.ro(Mișcarea de rezistență),Dana Budeanu,Adriana Bahmuțeanu.Vă mulțumesc că existați și în România,presa alternativă!Formați un Partid!Românilor le lipsește un lider adevărat patriot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *