Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

După vaccinuri, Comisia Europeană vrea să cumpere la comun armament


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „După vaccinuri, Comisia Europeană vrea să cumpere la comun armament”

 • Singura solutie este iesirea din UE

 • Domnu’ Cristoiu,

  Toate tarile din EU o sa plateasca la „comun” catre USA… da’ de primit o sa primeasca la „séparé”… 🙂

 • ‘După vaccinuri, Comisia Europeană vrea să cumpere la comun armament’

  incep cu titlul si dupaia urmaresc si jurnalul:))
  mai pe romaneste creca e cam asa: Comisia Europeana, afland pe vremea pandemiei cu cine are de a face la conducerea statelor europene, si-a zis: Daca ca se poate…de ce nu?! :)))

 • Stați liniștit, nu sunteți singurii sceptici😍 Puteți citi și http://www.national.ro
  Dacă aveți timp uitați-vă pe Netflix la serialul Servant of the People. Veți avea o surpriză.

 • Tendinta birocratilor UE este de a-si extinde competentele in toate domeniile , in detrimentul suveranitatii statelor . In final vor sa conduca totul , de la directivele economice la legislatie si justitie . Chiar lozincile eco sant altceva decat par fiind impuse la nivelul UE cu certe substraturi economice de control.
  Ati vazut cat conteaza votul intr-o cauza minora : Eurovision. Dar uitaram frauda Clotildiana sau cele „2 milioane de voturi fraudate ” gasite de o pupaza de la Washington la referendumul din 2012 de demitere a lui Basescu ?

 • Oligarhii ucrainieni sunt în concediu cu plată în cele mai scumpe hoteluri din Europa și Dubai.Cozmin Gușă cu GOLD FM,DCNews,EVZCapital,Gândul.ro(Mișcarea de rezistență),Dana Budeanu,Adriana Bahmuțeanu.Vă mulțumesc că existați și în România,presa alternativă!Formați un Partid!Românilor le lipsește un lider adevărat patriot.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog