Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

E o dezinformare rusească faptul că Nicolae Ciucă și-a plagiat teza de doctorat?!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „E o dezinformare rusească faptul că Nicolae Ciucă și-a plagiat teza de doctorat?!”

  • Pe prima pagina: „Marius Tucă Show – ediție specială invitat Ion Cristoiu 01/09/2022” – nu e cel corect din 1 septembrie, e unul vechi.

  • Domnu’ Cristoiu,

    Guvernantii din EU si USA au aceeasi problema: s-au rupt complet de popor si traiesc in propria lor bula imaginara!…

    Propaganda n-are forta de a modifica realitatea, oricat s-ar da peste cap smecherii cu acu’.

    Mirarea mea este cum naiba reusesc „croitorasii” sa-i prosteasca mereu pe „regi” sa umble in fundu’ gol si sa-i faca sa se vada „imbracati” in haine de aur… 🙂

    Acum a devenit clar pentru toti ca NATO dicteaza nu doar Romanica ci si USA si in toata EU, iar Trump a fost mazilit pentru ca razboiul asta din Ucraina era planificat demult iar el incurca socotelile baietilor cu bata. Asa ca, vrem nu vrem, NATO ne-a bagat in razboi cu Rusia si-n loc de caldurica si papica la discretie ne serveste… propaganda a’ la’ Zelensky!

    PS. 1+1 va face mereu fix 2 chiar daca unii se jura ca in „situatii speciale” face 3… 🙂

  • Chestia asta cu propaganda rusă și pe mine mă pune la gânduri. Daca conducătorii pleacă de la premiza că masele pot fi permeabile la anumite influențe sa le spunem insidioase, atunci ei cred că indivizii in general vorbind acționează și gândesc în funcție de cum sunt manipulați. Atunci democrația însăși nu mai e liberul arbitru al cetățenilor ci doar o mistificare care are în spate de fapt principiul că masele inconștiente aderă la anumite valori și reguli in funcție de abilitatea sistemului de a-i educa. Deci pana la urmă TOTUL tine de propaganda și manipulare in mintea acelora care dețin frâiele societății. E înfricoșător.

  • Don general are războiul lui propriu cu lb. română. Cu teza aia secretizată e mare mister nu dezinformare rusească.
    Coaliția face exact ce face și șeful…zero tăiat în patru, colțul din dreapta. Legi cine să facă dacă parlamentarii au doar interese personale?

  • Până nu demult Klaus Johannis il acuza pe Putin pentru tot dezastrul din economie din Europa, din România și din lume ! De curând Nicolae Ciucă acuză că tot ce se întâmplă sau se spune aiurea acum în lume este cauzat de o dezinformare produsă de propaganda rusă ! Dar „satul arde și baba se piaptănă !” O doamnă sau domnișoară promovează făina de greieri, ca și cum aceasta ar fi un lucru absolut normal și nu muzica înduioșător de frumoasă pe care o produc aceștia în serile de vară pentru a ne încânta aurul !Vă mulțumim, Maestre Ion Cristoiu !

  • Domnule Ion Cristoiu
    teza de „doctorat” a acestui om a fost scrisa de un asistent universitar probabil ca si cea a lui pahontu de la spp.ambii si-au dat „doctorantura” in 2003 si imediat pe 1 decembrie au fost facuti generali de ion iliescu.pahontu,vorbesc oamenii ca se milogea pe la cineva din guvernul de atunci pentru asta.Acest subiect implica multa impostura in mediul universitar,extrem de multa non-valoare,promiscuitate morala a intelectualilor.Doar doua cifre: doctorate Romania 1900-1989 1000 titluri doctor si doctorate Romania 1989-2022 77.111 „doctoranturi”
    Un Subiect Extrem De Important Pentru Ce Va Urma In Urmatoarele 3-4 Luni Sa Spunem
    1.Prognoza meteo 29 august 2022. Cum e vremea în România
    Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre 10 grade.
    https: //a1. ro/news/vremea/prognoza-meteo-29-august-2022-cum-e-vremea-in-romania-si-care-sunt-previziunile-anm-pentru-astazi-id1078620.html
    2.Ieri, în jurul prânzului, datele publicate de Transelectrica, compania naţională de transport al energiei, arătau următorul lucru: consumul intern era de circa 7.200 MW, producţia internă era de circa 5.400 MW, restul venea de peste graniţe. 29.08.2022 Capacitate Instalata In Romania 16.663 MW
    Din Ce Stiu Consumul De Energie Iarna Ajunge la 10.000-11.000 MW Iarna
    https: //www. zf .ro/companii/cat-de-vulnerabil-este-sistemul-energetic-local-cu-un-reactor-si-21120784
    Poate oamenii nu realizeaza totusi ce va urma…si pe titanic a cantat muzica pana a luat-o pianul la vale pe punte cand s-a rupt „vaporashul”
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Am o întrebare pentru mâncătoarea de faină de greieri, nu crede că mâncatul de brioșe este o extravaganță care ne duce spre dictatură? Eu așa cred. Mai bine făcea o chiflă din scârboșenia aia, ca sa nu moară de foame. Dacă mănânci brioșe, cu siguranță vine Putin și te baga in dictatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *