Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

E pentru prima oară în istorie când omenirea trebuie convinsă cu atâta publicitate să se salveze

Se întâmplă ceva ciudat pe lumea asta. Omenirea suferă, se zice, o mare catastrofă: pandemia de corona-virus. Iar atunci când vine vaccinul salvator, stupoare! În loc ca omenirea să dea buluc, ea trebuie convinsă să se salveze!!! Cum ar fi ca Valeriu Gheorghiță și Beatrice Mahler să strige prin megafon naufragilor de pe Titanic sau de pe Pluta Meduzei: „Eu mă cocoț pe o barcă de salvare! Fiți responsabili! Cocoțați-vă și voi!” Și naufragiații să se codească !!! Cred că e pentru prima oară în istorie când omenirea trebuie convinsă cu atâta publicitate să se salveze. Ceva, cum spuneam, e în neregulă aici. Ori omenirea nu e convinsă că e chiar o catastrofă, ori nu e convinsă că vaccinul e salvator. Degeaba strigă Valerică și Beatrice „Eu mă cocoț! Cocoțați-vă și voi!” dacă naufragii văd fie că nava nu se scufundă, fie că bărcile de salvare sunt găurite.

(Text de Varujan Vosganian)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „E pentru prima oară în istorie când omenirea trebuie convinsă cu atâta publicitate să se salveze”

  • Fascismul reinfloreste cu ocazia acestui virus daruit cu toate puterile posibile si imposibile! Ori esti orb ori esti pr_ost gramada sa nu vezi fascismul , discriminarea si santajul cu care suntem tratati. Eu vreau ca cei cu SIDA, TBC, sifilis, hepatite, tricomonas etc. sa aibe acest pasaport de sanatate sa-mi arate mie si altora ca nu ne vor infecta pe noi, cei neinfectati cu astfel de boli grele. De ce numai covidul conteaza si primeaza in fata altor boli transmisibile, cu rata de transmitere si infectare mai mare decat covid, fapt declarat de rapoartelele acestui oms corupt si jegos. Pana acum am fost obligat/obligati timp de decenii, daca nu mult timp, sa suportam acesti infectati printre noi ( vorbesc asa nu ca discriminez ci ca sa tin trendul discursului jigodiilor de la ue si oms) si sa le suportam respiratia , atingerea si scuipatii fara ca sa stim ca ei sunt infectati cu ceva. De ce acum ne batjocoresc cu acest covid, un paravan pentru vaccinurile noi??? NU, FASCISMULUI, DISCRIMARII SI SANTAJULUI MEDICAL-POLITIC-SOCIAL-ECONOMIC!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *