Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

E sigur că Iohannis a vorbit cu Zelensky și despre drepturile minorității românești din Ucraina?

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „E sigur că Iohannis a vorbit cu Zelensky și despre drepturile minorității românești din Ucraina?”

  • @Tiberiu Tatulescu
    „…sa cistige Rusia
    In caz contrar o sa dormim cu arma sub perna ca nimeni nu o sa mai poată sa pună la locul ei Ucraina”

    Subscriu

  • Eu nu sunt sigur de nimic.. Si Ciuca a fost odata la Bruxelles, nu l-a bagat nimeni in seama (ca nu stie limba), a baut o cafea pe acolo si cand s-a intors in tara a zis ca a vorbit cu Ursula sa fie mai darnica la pensii cu roamanu de rand.

  • Motivul pentru care eunnu numai ca nu iubesc și nu ajut Ucraina este pentru ca avind ochii deschiși văd
    Revin asupra tratatului de la Minsk 1 și 2 chiar dacă Dvs îl ignorati in discuții
    Este punctul se plecare al acestui conflict
    Legea minorităților in Ucraina arată clar ca prigoana are sa se abată asupra rușilor dacă teritoriile Dombas și Crimeea au sa fie eliberate
    Cind ai o populație 36% rusofona și in familii mixte ajungi la 43% sa interzici limba rusa este echivalentul Belgiei care ar interzice flamandă sau valona peste noapte
    Primitivismul naționalist ucrainean se vede nuntit cu noi care avem o minoritate in jur de 600 mii ci cu ungurii care se apropie de 2 milioane dar mai ales cu polonezii care au peste 4
    Te intrebi cum de accepta ei asta eu cred ca ei deja știu ca acele teritorii au sa le reintre in administrație la sfirsitul războiului
    Ce a făcut KWJ este încă un test dat națiunii cit suntem de prosti
    Cind Volodea i-a spus ca pentru el pe primul plan este războiul și pe urma comunitatea romană eu ii răspundeam ca o sa ii fie din ce in ce mai greu cu războiul așa cum ii este acum și comunității românești din ce in ce mai greu
    Europa in opinia mea are o singura șansa de supraviețuire sa cistige Rusia
    In caz contrar o sa dormim cu arma sub perna ca nimeni nu o sa mai poată sa pună la locul ei Ucraina

  • ‘educatia’ in ucr e ca …schengenul pentru noi. adica e un efect.
    cauza va consta in setarile pe care le va avea zona in care ne aflam si care e la intersectia dintre ‘cele doua lumi’, aia multipolara si ailalta unipolara si care sint in durerile facerii.

    deci pare a fi mai important cum va arata invatamantul la noi in tara, in vremea care vine, dupaia mai vedem noi ce e si pe la altii prin batatura.
    cel care urmeaza a fi schimbat din temelii e chiar sistemul de invatamant, iar el va cuprinde si ‘educarea minoritatilor de orice fel’.
    legea educatiei din ucr e pistol cu apa. nasterea ‘noului sistem de invatamant’, al Noii Lumi, ar trebui sa fie referinta framantarilor.

    • ne aflam in pragul nasterii unui nou nout sistem de invatatamant, care va fi definit ori de partea pe care vom pica, ori prin superpozitii, daca ne vom afla ‘pe mijloc’

      minoritatile sint un efect, cauza o reprezinta ‘definitia minoritatilor’. atunci cind tinta care trebuie atinsa e Artificializarea, toate dinamicile naturale devin minoritare, chiar daca folosind un alt sistem de referinta ele se pot dovedi majoritare.
      avand controlul asupra sistemului de referinta poti vorbi despre acelasi lucru intelegand chestii fundamental diferite.

      intrebare: exista proceduri care …doar vor fi activate, atunci cind una dintre cele trei variante va deveni realitate?

      alta intrebare: cele doua lumi, estul si vestul, lumea multipolara si lumea unipolara, pot defini o balanta?
      sau e nevoie si de ‘a treia lume’, pe post de reazem, deci aia ‘de pe mijloc’, care sa permita manifestarea balantei?! :))

      noul sistem de invatamant va fi unul care va educa, in stilul Popper, cu pasi marunti, insa fundamentali, referinta sistemului fiind Artificializarea Inteligentei.

      • din Sinteza in Sinteza sistemul de referinta s-a sucit pe dos si cu capul in jos, acum referinta civilizatiei fiind Artificializarea Inteligentei, adica Antiadevarul.
        atunci cind vorbesti despre dinamica civilizatiei curente, cit planeta de mare, ori ai ca referinta Artificializarea Inteligentei, ori vorbele tale sint seci.

        Civilizatia ia sistemul de referinta al Naturii, il intoarce pe dos si cu capul in jos, dupa care …il foloseste.
        la ‘munca’ asta au contribuit cu propria viata toate celelalte civilizatii care s au manifestat pe planeta asta, civilizatia curenta nefiind altceva decit suma lor.

        in Univers ai doar doua variante de echilibrare:
        sa ajungi ca Natura, sa fii una cu Natura,
        sau sa ajungi fix pe dos decit Natura, suprapunindu te pe Imaginea din Oglinda a Naturii. ( asta fiind pozitia Artificilului )
        peste una dintre variantele astea se suprapune si dinamica Civilizatiei.

        in Univers ori esti Inteligent, ori esti Destept. ori esti Inima ( cu Minte cu tot ), ori esti Minte ( exprimare pura )
        Desteptaciunea e o Atificializare a Inteligentei, adica o clona a Inteligentei ( insa o clona Seaca, numele ei fiind Matematica )

  • Zelensky a facut foarte bine cu legea educatiei. A creat conditiile pentru o Ucraina mica, a facut jocul Rusiei, Ungariei, Poloniei, care vor lua in scurt timp teritoriile din Ucraina. Poate ca e buna reactia Romaniei, renunta la Bucovina dar pastreaza Transilvania, in compensare cu ce va lua Ungaria din Ucraina. Sarcina de la americani a fost indeplinita de Zelensky, urmeaza impartirea Europei, razboi, distrugerea UE.
    Trebuie stiut ca noi avem un acord cu Ucraina, un art. 13, cu drepturile minoritatilor, conform tratatului intalniri interguvernamentale anuale pentru a discuta situatia indeplinirii art. 13 din tratat. Daca nu sunt indeplinite conditiile, este evident, tratatul revizuibil, din 5 in 5 ani, trebuie denuntat. Asta este reactia normala a guvernului roman. Dar unde este Ciolacul, Ciolos, Simion?

    • @
      o ucr mica e sinonima cu o suprapresiune a nazismului de acolo, …daca el exista, evident.
      in toata povestea din ucr ‘esenta’ e nazismul, daca el exista.
      fata de alte dinamici, lipsite de radacina, definite la comanda, mazismul din ucr, daca exista, e o manifestare care are radacina. adica e viu. daca nu va fi anihilat… in caz ca exista, el va fi sinonim cu ploaia de la waterloo, ca tot o manifestare naturala e, a naturii umane de data asta.

      • Exista fără discuție și dacă ajungi aici iti fac cunoștiință cu fugari din Ucraina care nu de ruși au fugit ci de extremismul lor
        In Sangerhausen lingă mine este o femeie cu trei baieti care au refuzat sa intre in trupele Azov sa iti spună ce prigoana a mincat pina a reușit sa fuga și pe soț nu l-a mai putut salva și de 18 luni nu știe nimic de el
        Și atenție nu sunt ruși

  • Nu știm exact ce a vorbit KWI cu Volodîmîr, cert este că obrăznicia oficialilor din vecini este inadmisibilă, ba chiar scot la iveală lucruri care ne fac țintă sigură pentru Vladimir (transporturi militare, arme, luptători mercenari, spitale militare în slujba ucrainenilor…)
    Vreau să-l aud pe Volodîmîr că vrea pace și nu tehnică militară de ultimă generație. Tot ce se întâmplă acolo ne trimite în sărăcie lucie, timp în care Olenka face cumpărături de 40 000 Euro la Paris. Ceva nu se leagă…

  • Maestre,Ion Cristoiu, referitor la convorbirea telefonică a lui K. Iohanis cu președintele Ukrainei cred ca adevăratul scop nu a fost drepturile romanilor ca minoritate in Ucraina ci faptul ca statul Ucrainian a divulgat ca soldații ucrainieni răniți in război sunt tratati in spitalele din România .

  • Nu sunt de acord cu părerea dumneavoastră despre Elena Băsescu și despre Elena Udrea.Ele nu s-au format pe puterile lor ci cu ajutorul pilelor.Sunt gheorțane și le place luxul.Sunt mincinoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *