Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

E Vlad Voiculescu Elena din războiul Troiei din Coaliție?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „E Vlad Voiculescu Elena din războiul Troiei din Coaliție?”

  • min 11 “ romanii sant cei mai smecheri din lume , de aceea nu se revolta niciodata fiindca se adapteaza. Da , nu ne dai voie ? Pai care-I solutia ? ( gasesc solutia sa ocoleasca prostia )”

    Intr-adevar administratia de ocupatie , ostila , e sabotata fie prin neaplicarea legii fie prin ocolirea ei . E un act de igiena sociala pana la urma , verificat la scara istoriei noastre.

  • Maestre, va ador, insa spuneti-mi si mie, de ce ati votat-o???? Femeia asta e falsa de cum deschide gura, si fata ei arata falsitate. Nu inteleg, sincer. Acum…degeaba mai o criticati.