Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Eduard Novak, singurul campion paralimpic român, desemnat de UDMR ministru al Tineretului și Sportului

S-a născut la Miercurea Ciuc, este ciclist paralimpic, campion mondial și european. Cariera sportivă și-a început-o ca patinator de viteză, a câștigat mai multe competiții internaționale în Italia, Germania, Austria și Ucraina. După accidentul rutier suferit în 1996, s-a reorientat spre ciclism. A participat la patru Jocuri Paralimpice. Prima dată la Atena, apoi la Beijing, unde a câștigat o medalie de argint, iar în 2012 de la Londra s-a întors cu două medalii: una de argint și una de aur. Din 2013 este președintele Federației Române de Ciclism. În 2017 a întemeiat o academie de ciclism – Novák Cycling Academy – singura de acest gen din Europa de Est.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Eduard Novak, singurul campion paralimpic român, desemnat de UDMR ministru al Tineretului și Sportului”

  • Ungurii stiu sa se organizeze pe ierarhii. Au invatat, din experienta imperiului austriac (acolo unde faceau treburile murdare), ca cel mai profitabil este sa respecti valoarea. De asta suntem impresionati, de cei care ii reprezinta in parlament. Foarte bine trebuie sa ne reamintim, stiam si noi asta, dar am uitat dupa cucerirea romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *