Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Elena Ceușescu a fost pur și simplu o nevastă

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Elena Ceușescu a fost pur și simplu o nevastă”

  • ne aflam in plin proces revolutionar, mondial, deci plenar.
    ne aflam in plina metamorfoza, de la Natural catre Artificial.

    Natura ajuta la echilibrarea acestei metamorfoze stalcindu-se pe sine insasi, tocmai daia felul in care va reactiona Natura va fi unul mai potent decat arata el azi, cu fiecare moment care trece va fi mai potent, pentru ca cu fiecare monet care trece metamorfoza se va adanci.

    dincolo de istoria trecutului se manifesta istoria viitorului. cu toate ca ea a fost deja scrisa, nu se nghesuie nimeni s-o citeasca.
    intre scrierea istoriei trecutului si citirea istoriei viitorului e de bun-simt sa se manifeste un echilibru.
    de unde rezulta ca istoria clipei e de bun-simt sa fie tratata din perspectiva viitorului deja scris cu aceeasi consideratie cu care e tratata din perspectiva trecutului…pe alocuri inca nescris, insa scrijelit oricum in felul in care arata Realitatea.

    Artificial VS Natural e esenta Revolutiei Mondiale, a Metamorfozei si e singura referinta a vremurilor. prin urmare e de bun-simt sa fie folosita, oricare ar fi ecuatia de miscare la care se refera.

    astea sint Vremurile Maestrilor, pentru ca…actiunea a ajuns la Prasele.
    asistam la Metamorfoza omului, iar in timp ce facem asta…ne metamorfozam, pesemne daia nici nu mai observam ce ni se intampla.

    Metamorfoza omului ocupa tot Timpul!,
    asa ca n-ar fi un dezechilibru daca ar ocupa si tot Spatiul.

    Metamorfoza omului, adica Revolutia Mondiala, e un proces unic, irepetabil.
    se intampla o singura data si…minune!, se intampla fix pe vremurile in care voi…sinteti paici!
    barim minunati-va!

  • Elena Ceușescu a fost pur și simplu o nevastă, insa drama e ca Nicolae Ceausescu a vazut o si ca pe o Mama, si a vazut o asa pentru simplul motiv ca el se vedea pe sine insusi un Tata, in relatia cu Ro.
    Ca nevasta, Elena Ceausescu n-ar fi ajuns niciodata nr 2, ea a ajuns asa pentru ca Nicolae ceausescu a vazut o ca pe o Mama,
    poziție imposibil de sustinut de Elena Ceausescu, care, cel mai probabil, nu pricepea chiar nimic, adica absolut nimic! din…visurile lui Nicolae Ceausescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *