Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Emmanuel Macron – o vizită de PR cu soldații francezi

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Emmanuel Macron – o vizită de PR cu soldații francezi”

  • Contrar a ceea ce pare, Macron nu a venit musai sa se vada cu Iohannis ci sa inspecteze baza militara din colonie.. iar pentru asta nu are nevoie de insotitori. Daca venea la Iohannis sau in Romania ateriza la Bucuresti, cu protocolul de rigoare. Bine macar ca a venit purcelul de Ciuca si l-a intampinat altfel ne faceam de kk precum nationala Romaniei in meciul de aseara.
    Inevitabil cei doi au discutat de achizitie de armament, daca tot s-au vazut. E important de aflat ce (corvete, rachete, din astea..)

  • Dumnezeu să-i odihnească pe foștii Dvs. colegi și profesori de care ați vorbit atât de frumos!
    Vizita respectabilului cred că are doar caracter electoral. Bine că ne anunță că avem război la graniță că noi nu știam?
    Cred că deja sunteți în excursia de documentare. Vacanță plăcută totuși!?

  • Daca a fost alungat din Mali, Macron a gasit un loc mai bun de cazare a trupelor in Romania. A pierdut insa ghirlandele de flori. Oricum, tot de o afacere o va pune cu prostii. S-a gandit ca e bine sa sufle afacerea cu cereale din Ucraina a Turciei, si atunci cu smecherii din Germania si Italia au purces la Kiev. Intai trece Macron prin Romania si Moldova si fezandeaza. Apoi la Kiev, stabilesc ca fraierul sa se ocupe de traseu.

  • Bună seara și bun găsit, Maestre Ion Cristoiu !Îmi plăcea să citesc „Scânteia Tineretului „Dumnezeu sa îl odihnească în pace pe profesorii dumneavoastră, Maestre ! Chiar nu văd scopul vizitei lui Emanuel Macronin în România !Să nu cumva să vrea să își plaseze niște trupe de rezervă pe aici prin România, chipurile sa facă exerciții de pregătire militară cu ai noștri ! Glumeam și sper din tot sufletul să fie o glumă si nimic adevărat ! DIGI 24 nu ratează nicio ocazie să dea o știre în „stilul său caracteristc „,fie că este o știre adevărată sau una falsă !Dar nici Antena 3 nu vrea să fie mai prejos ! Antena 3 mai bine „s-ar lăsa „de goange și scenete și ar face emisiuni mai serioase, cum făcea până acum un an,doi, când erați și dumneavoastră invitat la emisiunile ei ,Maestre ! Dacă vor știri de senzație cu orice preț și nu le verifică dacă sunt adevărate sau false pot gafa ,așa cum a „comis-o” Cosmin Prelipceanu într-una din emisiunile sale !Oricum, mie nu mi-aplăcut niciodată figura lui ,dacă pot spune așa !Vă mulțumim pentru o emisiune interesantă, Maestre !Felicitări , multă sănătate multe realizări și mult succes în continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *