Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Eu îl văd pe Marcel Ciolacu un bun primar al Capitalei

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Eu îl văd pe Marcel Ciolacu un bun primar al Capitalei”

  • Maestre, eu am ascultat interviul, eu și cu încă suta de milioane, realizat de dl. Tucker Carlson cu dl. Putin.
    Foarte interesant.
    Bine, cam știam ce va spune Putin referitor la invazie fiindă acele argumente le-a tot spus, și atunci când Macron a fost la Moscova, și și la Istambul și pe toate căile posibile – ambasadori, miniștii.
    Una dintre întrebări a lui Tucker Carlson a fost ”Cine a aruncat în aer Nord Stream?” urmată de constatearea că „acesta este cel mai mare act de terorism industrial vreodată și este cea mai mare emisie de CO2 din istorie”.
    Da o întrebare foate curajoasă venită de la un jurnalist american.
    Și da, a fost teriorism industrial asupra unui obiectiv realizat uluitor ca tehologie. Vă inchipuiți că acolo s-a lucrat pe fundul Mării Baltice, la presiuni mari plus curenții subacvatici, plus greutatea conductelor. Conductele în sine cred că au fost ceva special. O bijuterie.
    Rușii cred că au submarie robotizate, gen macarale, tractoare cu care au unit acele țevi și mii de ore de muncă în condiții vitrege.
    Nu mai spun de costurile imense suportate de statul Rus. Au avut un contract cu Germania și Germania ce a făcut!?
    Germania tace, nu comentează, nu cercetează, nu cere despăgubiri.
    Tot din inerviu am reținut că dl. Putin nu are nici o intenție de a ataca altă țară europeană așa cu țipă liderii europeni și americani.
    *
    Concluzia mea la interviu este că Rusia nu a învins doar Ucraina ci economic și toată Europa.
    Acest „ajutor” dat Ucrainei în numele libertății și democrației (adik vrăjeni) cât și sancțiunile contra Rusiei au adus Europa în pragul prăpastiei și au sărăcit populația tuturor țărilor.

    • ‘Acest „ajutor” dat Ucrainei în numele libertății și democrației (adik vrăjeni) cât și sancțiunile contra Rusiei au adus Europa în pragul prăpastiei și au sărăcit populația tuturor țărilor.’

      pai asta era clar de cînd a început ‘marea revolutie’, adică de la începutul pandemiei de covid care a generat pandemia de reacțiuni plenar disproportionate.
      și numa in ‘plenar disproportionate’ a ținut o lumea mare de atunci

      interviul asta e apa de ploaie fata de ăla din 2014 de la Soci. ăla e referință în istoria civilizațiilor. Putin a spus …’Noua Lume, pe care nu ne o dorim, fara noi nu se va manifesta.’ a spus …printre altele.

      ulterior Noua Lume ..e in durerile facerii, fara ruși ..se vede clar că nu se naște, iar din atitudinea rușilor fata de Noua Lume, cei ce și o doresc ..și au extras energie pentru a ondemola pe asta noua, însă demolatul e o întreagă poveste, pentru că e vb despre o Autodemolare, că nu i a obligat nimeni pe conducătorii țărilor să și bage națiile cu oiștea n gard, au făcut o pentru că …le a plăcut, a fost dorința lor

    • ‘Rusia nu a învins doar Ucraina ci economic și toată Europa.’

      ‘toata Europa’ s a ruinat, și fura, nba ruinat o nimeni altcineva. dar ..stai;, că n a terminat, e in plin avânt de Autodemolare …științifică.

      • cu toate că ‘marea revolutie’ e de 1,6 ori mai distructivă decit ‘marele razboi’ , ea e dinamizată de un soi de nonacțiuni.

        o lume se duce pe copca de 1,6 ori mai cu talent decit s a dus aia dinaintea ei, însă …culmea;, nu că urmare a unor acțiuni proporțional mai potente, ci pe mana unui soi de nonacțiuni, …că daca tarile decid singure să moară, autodemolibdubse, …doar n o fi vina altora că fac asta, se duc pe copca prin proprie dorința, prin libera alegere…

      • ‘toata Europa’ s a ruinat, singura, n a ruinat o nimeni altcineva. dar ..stai!, că n a terminat, e in plin avânt de Autodemolare …științifică.
        priviți!, că așa ceva nu s a mai văzut …

  • @Online
    „În ianuarie, un purtător de cuvânt declara pentru Reuters că firma vrea să renunţe la 1.200 de angajaţi de la divizia sa de dezvoltare a unor programe informatice până la finalul lui 2026.”
    https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-26883842-bosch-negociaza-sindicatele-noua-runda-concedieri.htm
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • „ULTIMA ORĂ Problemele de pe piața imobiliară comercială din SUA ajung în Europa. Obligațiunile unei mari bănci se prăbușesc. „Cea mai mare criză imobiliară de la criza financiară încoace”.” profit.ro Miercuri 07.02.2024

      • „Deficitele bugetare imense şi explozia datoriei publice încep să doară: Cheltuielile guvernului cu dobânzile s-au triplat în ultimii zece ani, de la 10 mld. lei la 30 mld. lei. PIB-ul s-a dublat în aceeaşi perioadă, în vreme ce dobânzile la care se împrumută guvernul pe pieţele internaţionale şi locale au crescut de trei ori”
        https://www.zf.ro/eveniment/deficitele-bugetare-imense-explozia-datoriei-publice-incep-doara-22258931

        • „Cheltuielile guvernului cu dobânzile s-au triplat în ultimii zece ani, de la 10 mld. lei la 30 mld. lei. PIB-ul s-a dublat în aceeaşi perioadă, în vreme ce dobânzile la care se împrumută guvernul pe pieţele internaţionale şi locale au crescut de trei ori”

          tu ai înțeles ceva din zicerea asta?
          Io mărturisesc că nu.

          daca pib ul s a dublat, iar dobânzile s au triplat, însă plătim in loc de 10 miliarde, 30, înseamnă că datoria la care se referă dobânda a rămas neschimbată.or asta înseamnă că …suntem tari de tot!
          deci e motiv de bucurie, nu de alarmare, pentru că e mare lucru sa ți se dubleze pib ul, însă tu sa ramai cu aceeași valoare a datoriei, pentru că astfel, că procent din pib, ea se înjumătățește.
          …prin urmare …creca ți ai dat seama că n am mai deschis articolul …că pesemne că acolo se găsesc cu mult mai multe chestii ilogice, deci ar fi o pierdere de vreme. mai buna mă uit cum bate vântul printre crengile goale..

          • @Online
            Ce e asa de greu Online
            Romania 2015 PIB 668 miliarde lei Datorie 238,9 miliarde lei Rate of interest sau Serviciul Datoriei sau Dobanda 10.2 miliarde lei
            Romania 2023 PIB 1583 miliarde lei Datorie 770 miliarde lei Rate of interest sau Serviciul Datoriei sau Dobanda 30.6 miliarde lei
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • „în vreme ce dobânzile la care se împrumută guvernul pe pieţele internaţionale şi locale au crescut de trei ori”
            ..mie nu mi iese și cu asta basta.

          • Io nu zic că cifrele sunt gresite, ci că i terpretarea e greșită
            daca mă împrumut 200 și plătesc dobânda 10, rezultă că dacă mă împrumut la aceeași dobânda de inca 400 voi mai plati dobânda inca 20.
            …pai …și cu valoarea dobânzii la care te împrumuți, cum rămâne?!, ori s a triplat, ori a rămas tot aia!
            bre, ..o fi că ține, însă opinia mea e că ceva acolo nu suna bine și ți am zis și ce.

      • cea mai mare criza imobiliara de la criza financiara încoace …va declanșa, pesemne, o noua criza financiara, mai mare că anterioara

        in ceea ce privește piata imobiliara de pacilea am impresia că nu trebuia deranjata nici măcar cu o adiere de fulg de colibri. ca multe alte chestii, de altfel…

    • in era IA oamenii ..naturali tind sa nu mai valoreze prea multe parale.
      pentru ca tendința să devină realitate …oamenii muncesc cu spor.

      ai zice că …sa te crucești, nu alta. însă ..din cite mi dau seama procesul e unul de bun-simț. oamenilor …naturali li se pare că tendința e ceva de bun-simț.
      prin urmare nu poți interveni în proces, că dacă ai face asta ai acționa.

  • Domnule Ion Cristoiu
    „Eu îl văd pe Marcel Ciolacu un bun primar al Capitalei”
    Mi-a placut ironia,Eu mai degraba il vad Presedinte de scara de bloc sau Director la GAZ – Gospodărie Agro-Zootehnică.
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Dezamăgitor interviul acordat lui Tucker Carlson de către Putin și nu din cauza Președintelui rus. Că i s-a oferit lui Putin o plarformă de mare circulație pe care să-și explice acțiunile prezente, trecând prin istorie, asta nu e o problemă. Că Tucker a amintit de Transilvania ca un teritoriu locuit de maghiari și care aparține Ungariei (iată efectul precedentului interviu cu Orban) , pentru noi este . Dar, per total, interviul a fost un eșec pentru Carlson, care și-a încheiat întrebările cu cele privitoare la un ziarist american deținut în Rusia și judecat pentru spionaj. Toată povestea asta apare ca o încercare de a salva un spion american , oferind în schimb lui Putin prilejul de a vorbi publicului din SUA . Păcat ! Aveam o impresie mai bună despre Carlson, dar se dovedește din nou că aparențele înșeală. Un intervievator mai comod nici că putea avea Putin , care nu poate fi condamnat că urmărește interesele Rusiei. Mai ales că urmează alegeri în propria țară , dar mai ales în America. Nici un sprijin pentru Trump nu poate fi mai bun ca acest interviu.

  • V ATI GANDIT O SECUNDA CA IN SPATELE CUCONITEI MORARI…SE AFLA MOSCOVA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *