Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

EURO 2020: Fotbal prin ochii copiilor

Gata! S-a terminat cu relaxarea. De azi ne întoarcem la marele spectacol fotbalistic de la EURO 2020.
Iată programul semifinalelor turneului continental:
Marţi, 6 iulie, anul de grație 2021, va avea loc la Londra, de la ora 22.00, ora României, prima semifinală a acestui turneu bizar, partidă care va aduce față în față echipele Spaniei și Italiei.
Miercuri, 7 iulie, tot de la ora 22.00, tot la Londra, se va desfășura a doua semifinală de la EURO 2020.

Vă propun pentru astăzi o viziune inedită asupra competiției. Cum este ea văzută de un copil portughez, dar și de unul german.
Primul este pe mările și oceanele lumii, alături de celebrul său tată pe actele căruia scrie clar – Cristiano Ronaldo. Ochii lui au lacrimi de fericire.
Al doilea este supărat foc, deoarece formația sa de suflet a fost învinsă de Anglia. Ochii lui au lacrimi de tristețe. Nu am aflat încă numele din actele tatălui său.

Iată contextul.
Cristiano Ronaldo (36 de ani) se relaxează alături de familie, după ce naționala Portugaliei a fost eliminată de la EURO 2020.

Starul portughez, care se află încă sub contract cu Juventus, și-a luat familia la o plimbare pe yacht-ul său în valoare de 5 milioane de euro.
Marele fotbalist s-a bronzat alături de Georgina Rodriguez și cei patru copii ai săi. Iar pentru că momentul de relaxare să nu fie uitat, acesta a decis să posteze pe Instagram o imagine din vacanță.
Fotografia a adunat aproape 3 milioane de aprecieri în mai puțin de o oră, portughezul fiind prima persoană din lume cu peste 300 de milioane de urmăritori pe Instagram.
Copilul bucuros este oricare dintre cei patru urmași ai starului portughez.

Acum, trecem la altă față a realității. Un alt copil privește EURO 2020.
O fetiță din galeria germană plânge în brațele tatălui la înfrângerea idolilor săi 0-2 cu Anglia.
După ce copilul a fost arătat la TV, mai mulți utilizatori de pe Twitter, în general din Marea Britanie, au lansat o serie de injurii și la adresa ei.

Un britanic a dorit un gest reparatoriu și a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru copilă.
Numitul Joel Hughes, inițiatorul campaniei, susține, pe contul său de Twitter, că încă nu i-a găsit pe părinții fetei abuzate la meciul Anglia – Germania. Cei peste 30.000 de euro strânși în urma campaniei ar urma să fie direcționați către familia micuței.

El a declarat că reacțiile după jocul Germania – Anglia din „optimile” Campionatul European au fost „oribile”.

„Nu toată lumea din Marea Britanie este așa, asta vreau să demonstrez! Aș vrea să cred că părinții fetiței vor cheltui cu cap această sumă. Ii vor face un cadou frumos. Nu cred că inițiativa mea va schimba lumea, însă poate fi de folos pentru copilă. Încă nu știu cine e fata, dar vom afla cu ajutorul rețelelor de socializare”, a declarat Hughes.
Nu uitați să puneți limonada la rece pentru cele trei partide care au mai rămas de disputat în acest turneu final de fotbal al continentului Europa.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *