Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

EURO 2020 – Șutul carierei

În primul rând, un cuvânt de felicitare pentru domnul Ion Cristoiu după primirea, luni, a Premiului acordat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști dedicat întregii cariere.

Revenim la fotbal. Spania învinge Croația cu scorul de 5-3, după un meci nebun desfășurat în cursul serii de luni. A fost cel mai frumos meci de până acum de la EURO 2020.
Mijlocașul belgian Thorgan Hazard va avea numele înscris în istoria fotbalului european și mondial prin șutul expediat, duminică seara, din afara careului, în minutul 42 al confruntării cu Portugalia, campioana europeană en titre.

Numărul 16 de la echipa în roșu nu a stat prea mult pe gânduri și a tras cu sete și cu efect, iar balonul s-a oprit numai în ațele nefericitului portar portughez Rui Patricio. Cu siguranță este șutul carierei pentru jucătorul din lotul formației germane Borussia Dortmund.

Naţionala de fotbal a Belgiei s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2020, după ce a învins echipa Portugaliei, campioana europeană en titre, cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul La Cartuja din Sevilla, într-un meci din optimile de finală.

„Diavolii roşii” au deschis scorul în min. 42, când Thorgan Hazard a marcat cu un şut superb cu efect de la 20 de metri, la care portarul Rui Patricio putea face mai mult. Formația lui Ronaldo s-a agitat mult în teren, dar tabela a rămas neschimbată până la fluierul final al arbitrului de centru.

„La acest Campionat European de fotbal 2020, una dintre marile dezamăgiri a fost echipa Olandei. În pofida prezenței în lotul său a unor mari vedete, ea nu a făcut două parale. De partea cealaltă, echipa Cehiei, fără mari veleități, s-a prezentat cu o echipă disciplinată și muncitoare, care s-a calificat în sferturile de finală ale actualului turneu continental. Cu alte cuvinte, putem spune că socialiștii au învins capitaliștii. Întotdeauna cehii s-au prezentat cu echipe bune, și de club și națională”, ne scrie corespondentul nostru special din Iași, care semnează cu doar patru litere Toni.

Iată programul partidelor următoare:
Marţi 29 iunie
Anglia – Germania (19:00, Londra)
Suedia – Ucraina (22:00, Glasgow)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *