Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

EURO 2020 un turneu bizar – Bătaie între coechipieri

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, trecem în revistă, azi, un aspect incredibil pentru un turneu sportiv care se respectă. Nu mai vorbim de o întrecere oficială internațională, cu atât mai mult la fotbal, acolo unde ochii și urechile gazetarilor sunt peste tot.
În loc să se concentreze pe aspecte de luptă contra adversarilor, unii fotbaliști au găsit drept țintă nefirească chiar colegii lor.

Prea temperamentali, turcii au explodat în cantonament, Halil Dervişoglu (21 de ani) și Enes Unal (24 de ani) sărind la bătaie. Pe teren, au fost cei mai blânzi. I-au învins toți la Euro 2020.

Și aceasta este o explicație a dezastrului Turciei, cu 3 înfrângeri în trei meciuri (golaveraj 1-8), ultima clasată în Grupa A. Atmosfera tensionată din lot.

Potrivit cotidianului Sabah, doi jucători ai roș-albilor, atacanții Halil Dervişoglu și Enes Unal, s-au bătut la un antrenament înaintea meciului cu Elveția (1-3), fiind despărțiți foarte greu de coechipieri.
Burak Yilmaz, căpitanul Turciei, declară răspicat: „Ne e rușine”.
Halil a fost folosit 29 de minute, în total, la turneul final de selecționerul Şenol Güneş, Enes nu a prins nici măcar un minut.
După eliminarea de la Euro, căpitanul a declarat: „Ne e rușine, le cerem scuze tuturor turcilor. Nu ne-am reprezentat țara așa cum trebuia”.

Peste ani și ani, nepoții lui Şenol Güneş vor întreba plini de curiozitate:
– Buni, cum a fost la EURO 2020?
– Aaaa, foarte frumos. Am fost în lotul echipei naționale. Nu am intrat în teren. Dar, în schimb, am reușit să mă lupt cu foarte mare dârzenie.
– Contra cui?
– Contra unui coleg!
Bizară nu este numai România. Dar, iată, și turneul nostru final de fotbal din Europa.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *