Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

EURO 2020 – un turneu bizar: Strălucesc toboșarii zburători

Italienii nu s-au dezmințit la festivitatea de deschidere. Au dat frâu liber imaginației și spiritului lor artistic recunoscut de decenii și confirmat de istoria artelor vizuale.
Uimitori au fost toboșarii zburători în haine strălucitoare. La rândul său, tenorul Andreea Bocelli, cu papion albastru, a cântat aria Nessun Dorma.

Avem și primele reacții ale prietenilor acestui serial. Domnul Toma Hristea din Iași, care și-a instalat în apartament mai multe televizoare pentru a vedea inclusiv când au loc jocuri simultan în fenomenul fotbalistic, ne scrie:

„Ceea ce a părut interesant a fost că balonul de joc a fost adus pe teren cu o mașinuță teleghidată. În timpul meciului Italia – Turcia, am remarcat faptul că mulți spectatori huiduiau echipa gazdă când avea posesie, deși s-a jucat la Roma. Să fi fost oare mai mulți spectatori turci în tribune ? Pe străzile din jurul arenei, doar unii suporteri purtau mască”.

Acum vom da cuvântul unui profesionist. A jucat mult timp fotbal, iar acum conduce Clubul Sportiv Orășenesc „Tricolorul” din Breaza. Domnul Vișan Marius Florian scrie:

„Turcia, cea mai tânără echipă națională de la Campionatul European, a reușit și prima mare performanță. Deține primul jucător aflat în offside în urma unui corner. Sincer, asta mi-a fost greu să cred că o să văd în acest secol. În altă ordine de idei, italianul Lorenzo Insigne după ce reușește primul său gol, este schimbat de antrenor imediat. În plus, Turcia pierde a 7- a oară consecutiv primul său meci la CE”.

O știre de ultimă oră este și ea pe linia bizareriilor la acest turneu continental. Antrenamentul austriecilor, programat sâmbătă seara pe Arena Națională, a fost amânat din cauza ploii. Stimați cititori, avem o întrebare pentru dumneavoastră: Pentru ce oare nu s-a tras acoperișul mobil care a costat 12 milioane euro? Așteptăm cu mare interes un răspuns mulțumitor.

În imagine, tenorul Andreea Bocelli


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *