Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Exasperant! S-a semnat al enșpelea studiu de fezabilitate pentru Autostrada Tîrgu Mureș – Iași – Ungheni

Primul studiu de prefezabilitate a început pe vremea când eram în Guvern, în anul 2007. În 2009 s-a dispus realizarea studiului de fezabilitate. În 2013, când eram iarăși în Guvern, s-a decis revizuirea studiului care era depășit. În 2014 a pornit revizuirea, dar a fost abandonată în 2015. În 2018 s-a lansat un nou studiu de fezabilitate care ar fi trebuit să se termine în decembrie al aceluiași an.(!) Între timp, la intervenția Curții de Conturi și a DNA, diferite faze ale studiilor de fezabilitate anterioare au fost blocate. Noul Guvern PNL în toamna lui 2019 a anunțat completarea și revizuirea studiului de fezabilitate din fonduri europene. În septembrie 2020 s-a anunțat iarăși licitație pentru completarea studiului de fezabilitate și proiectul tehnic. Acum se semnează începerea unui nou studiu de fezabilitate, de fapt revizuirea celor precedente. Tot fezabilitând și revizuind, o viziune ultraoptimistă spune că autostrada va fi gata peste șase ani, deși nu e clar cum anume va fi finanțată. Sumele alocate din buget pe următorii ani sunt de batjocură iar așa-numitul Plan de Relansare și Reziliență e încă la stadiul de negociere. (Sursa: Facebook Varujan Vosganian)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *