Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Exclusiv cristoiublog. Certificatul lui Francisc Tobă a dispărut pe ruta Brașov-București

Liderul AUR George Simion a făcut o declarație stupefiantă.
„Astăzi nu a fost validat un mandat din toţi parlamentarii – mandatul lui Francisc Tobă şi apreciez foarte mult poziţia adoptată de UDMR şi PSD în acest sens şi celelalte partide, desigur, nu au votat pentru a i se valida mandatul şi le felicit şi pe ele. Vom colabora cu toate forţele politice, vrem să facem o opoziţie, dar o opoziţie constructivă în interesul naţiunii române şi suntem deschişi oricând pentru a răspunde presei”, a afirmat George Simion, potrivit spotmedia.

De fapt, situația mandatului lui Tobă nu este încă lămurită. Mai mult, poate să atragă o răspundere penală a acelui membru AUR care a ridicat certificatul de mandat a lui Francisc Tobă.
„Săptămâna trecută, când am sunat la Biroul electoral județean să întreb când îmi pot ridica mandatul. Mi s-a spus că a fost deja ridicat de cineva de la AUR. Este incredibil așa ceva deoarece acest document se înmânează doar personal sau cu împuternicire.
Am cerut explicații judecătoarei de la BEJ Brașov și aceasta mi-a spus că va rezolva situația, în sensul că va trimite cu poșta specială mandatul la Parlament.
Acum am aflat că de joi până astăzi documentul nu a ajuns.”, a declarat pentru cristoiublog Francisc Tobă.
În mod oficial, nu există nicio informație că mandatul lui Francisc Toba ar fi fost invalidat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Exclusiv cristoiublog. Certificatul lui Francisc Tobă a dispărut pe ruta Brașov-București”

  • Aceeași Mărie cu altă pălărie!

  • Părerea mea este că Francis Tobă este omul sistemului, un cal troian.
    Patrioții din sistem au aflat acest lucru și au hotărât să-l elimine din partid pentru ca partidul să nu fie acaparat de sistem.
    N-au putut să spună acest lucru direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *