Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Exclusiv cristoiublog. Planul trimis la Bruxelles de guvern nu a fost avizat de guvern

Deputatul Iulian Iancu a transmis cristoiublog adresa făcută Ministerului Economiei, document care cuprinde propuneri de completare, modificare și corectare a Planului Național Integrat Energie și Schimbări Climatice (PNIESC) înainte de a fi trimis la Bruxelles.

„Puteți vedea că observațiile mele, făcute înainte de a trimite Planul, se regăsesc întocmai în reproșurile Comisiei. Le-am făcut observații, începând de la greșeli de redactare, confuzie în termeni, date incorecte, până la propuneri de fond.
Nu am făcut publice aceste informații pentru a nu se interpreta ca fiind de natură strict politică și nu din bună intenție de a avea un “Plan“ corect pentru România.

Din păcate, cred că nici nu au citit observațiile mele.  Așa cum cred că nici măcar PNIESC nu a fost citit de membrii guvernului.
De altfel, vă spun ceva ce nu s a spus niciodată în spațiu public: România este singurul stat membru al cărui
PNIESC a fost transmis neasumat de Guvern pentru simplul motiv că nu avea Avizul Ministerului Mediului.

Iată cum un program vital pentru viitorul României este rătăcit prin sertarele Ministerului Mediului, transmis doar că să bifăm respectarea unui termen, deși se știa că este incomplet și neavizat.
Inclusiv președintele a fost expus criticilor, pentru că l-au sfătuit să-și asume Planul, ceea  ce a și făcut, fără să i se spună că nu este asumat de Ministerul Mediului.
Iată de ce perspectiva pentru 2021 este extrem de sumbră.
Dacă nu au căzut de acord în interiorul unui Guvern de o singură culoare, cum vor putea cădea de acord când vor fi  „curcubeu” în următorii ani?”, a declarat Iulian Iancu pentru cristoiublog.

Vă prezentăm documentul pe care deputatul l-a trimis Ministerului Economiei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiublog. Planul trimis la Bruxelles de guvern nu a fost avizat de guvern”

  • Cereți-i lui Iulian Iancu să le trimită și opțiunile/propunerile/argumentele sale privitoare la Legea Off Shore prin care se reglementează modul de împărțire a producției la exploatarea gazelor din Marea Neagră. Să ne spună și părerea sa despre viabilitatea acordului semnat de președinții Gimy Carter și Nicolae Ceaușescu în 1978, precum și părerea sa despre modelul olandez în aceeași problemă(și cu aceeași firmă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *