Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Exclusiv cristoiublog. Strategia de relansare economică zace într-un birou la guvern

Surse guvernamentale au declarat, pentru cristoiublog, că Strategia de relansare economică a fost finalizată de acum o lună și jumătate și că șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, ar fi trebuit să se ocupe de strângerea documentelor și finalizarea lor.

Aceleași surse susțin că au suspiciuni în ceea ce-l privește pe acesta, că ar fi loial partidului și cabinetului Orban, suspiciuni care se bazează pe drumul politic sinuos al lui Dancă, mare admirator al PSD, care a obținut funcții în toate guvernele. De exemplu, în 2015, a fost consilier al premierului PSD Mihai Tudose.

Ca urmare a criticilor venite din partea opiniei publice și a sectoarelor din economie care nu văd niciun semnal din partea guvernului, că ar avea măsuri de relansare, există o mare nemulțumire și în structurile Executivului, inclusiv din partea lui Florin Cîțu, susțin sursele citate. Pe care le-am întrebat de ce premierul Ludovic Orban nu intervine, dar nu am primit niciun răspuns concret. „Există un plan, există o strategie, nu știm cât de vinovat este premierul, noi credem că nu, dar mai departe nu știm ce s-a întâmplat”, susțin sursele cristoiublog.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *