Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Exclusiv cristoiuTv. Carmen Tănase, între Obama și Putin

Invitată la cristoiuTv, actrița Carmen Tănase l-a avertizat pe Ion Cristoiu că ar fi posibil ca în cadru să intre și o pisică. Ea are în casă și pisici și câine și toți umblă cum vor. Interlocutorii au făcut un schimb de impresii despre feline, pentru că și jurnalistul are pisici.

Carmen Tănase a mărturisit oftând că are 9 pisici și „toți banii mei se duc pe ele”. Le-a făcut și o descriere.

„Am un motan care se numește Obama, care e negru și încrezut. Am unul care se numește Putin, care e alb cu galben și e puțin retard. Nu vede bine, se uită chiorâș. Obama e foarte pătruns de faptul că e frumos, este foarte arogant și îi și bate pe ceilalți. Din nimic. Trece pe lângă ei și le mai trage una. Merge cu coada în sus, pătruns rău de tot de frumusețea și măreția lui”, a povestit cu mult umor îndrăgita actriță.

Ea spune că pisicile diferă foarte mult de câini, sunt foarte interesate, pe când câinii „sunt mai prostănaci așa” și a mărturisit că „le iubesc foarte mult, dar îmi mănâncă și urechile”.

Unul dintre motani a fost și motivul pentru care a pierdut Învierea în acest an. Deși era interzis la biserică, Carmen Tănase a zis că merge, orice ar fi. „Mie nu mi-a venit să cred că vor face asta și când am văzut că fac, am zis că eu nu voi sta în casă, eu mă duc la biserică. Și mi-am luat trei ouă în buzunar, că am zis să ciocnesc cu jandarmii dacă e ceva. Adică, să mă duc pe prietenie. Mi-am aprins lumânarea de acasă, era 12 fără un sfert și biserica e destul de aproape. Am plecat de trei ori. Am un motănel, un tâmpit de motănel care se ține după mine numai noaptea. Nebunul ăla a venit după mine de trei ori până a trecut de 12 și ce să mă mai duc, că eu mă frăsuiam pe stradă să-l duc pe nebun înapoi în casă. Apoi m-am pus pe trotuar în fața porții și au ieșit trei oameni de la bloc care au cântat „Cristos a Înviat” și am plâns. De ciudă am plâns. Și de neputință. A fost foarte trist. În oraș se auzeau sirenele de poliție, nu clopotele. A fost sinistru, film prost”, a povestit actrița.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *